ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2016 | 11:47

PARTY (...αποχαιρετηστήριο)

Έχω φτιάξει τις βαλίτσες μου και ετοιμάζομαι να αποχωρήσω από την lifo-χώρα, όπως σκεφτόμουν να κάνω εδώ και έναν μήνα κοντά ! Ναι μεν είστε η καλύτερη ιντερνετική παρέα που θα μπορούσε να υπάρξει, όμως το να σχολιάζω εδώ δεν μου προσφέρει τίποτα το ουσιώδες. Εκτός αυτού μερικές φορές, τρώω αρκετό χρόνο στην στήλη, χρόνο που από εβδομάδα δεν θα μου βρίσκεται γιατι θα πλακώσει διάβασμα. Το ξέρω πως θα λείψουν σε όλους σας τα πάντα εύστοχα και γεμάτα ωριμότητα (η οποία πηγάζει από την εμπειρία μου στην ζωή βεβαίως βεβαίως) σχόλια μου αλλά σίγουρα μπορείτε και χωρίς εμένα... Πάντως θα συνεχίσω να σας διαβάζω και να εξομολογούμαι. Λοιπόν ελάτε ..! Σας περιμένει πίτσα, παγωτό και πολλές μπύρες για όσους πίνουν. Το ξέρω πως δεν είναι αυτή κατάλληλη ώρα για πάρτι μιας και οι μισοί δεν θα έχετε συνέλθει ακόμα από το χθεσινό, αλλά θα ήθελα πολύ να έρθετε να με δείτε λίγο πριν φύγω...W a n d e r l u s t .
20
 
 
 
 
σχόλια
sorry για την καθυστερηση,περνουσα και ενα hangover..με εβαλε και Η θειουλα(αλλα για μενα Θεουλα)Απεταξαμην να απεταξαμην το χαμο που φτιαξαμε χτες...Λοιπον ,σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!Να αφιερωθεις σε οτι γουσταρεις και να το πετυχεις!!!(σε αλλη περιπτωση ,θα σου κρατουσα κακια ,που με αφηνεις μονη ,αλλα επειδη σε συμπαθαω ,θελω να κανεις αυτο που εσυ νοιωθεις)Σου αφιερωνω το εξης μιας και αφηνεις καθε καρυδιας καρυδι να κανουμε λαμπογυαλο το σπιτι....https://www.youtube.com/watch?v=X6USER_byGM
Είναι μία δύσκολη χρονιά , όμως να σκέφτεσαι το στόχο .Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε ότι κι αν θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου. Να χαμογελάς και να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου !
Είπε κανείς "μπύρες"? (αδιάφορο_σφύριγμα_alert)Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι wandy και καλή επιτυχία με το διάβασμα και τις επερχόμενες εξετάσεις σου:) Από το λίγο που σε ξέρω ήσουν από τα δυνατά μυαλά των εξ/σεων και με ιδιαίτερα εύστοχο χιούμορ οπότε ναι, μπορώ να πω πως η απουσία σου θα γίνει αισθητή:)Η μπύρα να συνοδευτεί με ξηροκάρπι περικαλώ:DMerci <3
Δυνατό μυαλό των εξ/(ομολογή)σεων, δυνατό μυαλό και των εξ/(ετά)σεων, εγγυημένη επιτυχία :)Μία μπύρα κι από δω παρακαλώ (πίνω και στης μοίρας το γραπτό, άντε να δω πόσα θα ξεχάσω να φορτώσω στο τέλος).
@Απεταξάμην που παςςς? Θα διακοπιστείς? Και το λες έτσι ανενδοίαστα? Αίσχος απλά! Άπειρες βουτιές και για εμάς τα εργαζόμενα ταλαίπωρα, ναι?:D@Wanderlust, ναι εσύ είσαι η Wandy:P Δε σε πειράζει να σε αποκαλώ έτσι για λόγους συντομίας, ε?:D Μέχρι να κάνεις νέο nick έστω:P@Ανία χαχαχα σοβαρα?? Μερικοί δεν έχουν στον ήλιο μπύρα τελικά!
Wanderlust ελπίζω να μείνει λίγο αλκοόλ και για μένα, γιατί μάλλον θ' αργήσω... Επίσης επειδή βλέπω την Πριγκιπέσσα ορεξάτη, κρύψε κάνα κομμάτι, μην μείνουμε νυστικές (πώς θα χορέψουμε;)!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ