ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2016 | 15:29

Μπαλκόνι

Το να μαζευτούμε όλοι εμείς, εξομολογούμενοι και σχολιαστές της LIFO, σε ένα μπαλκόνι είναι λίγο δύσκολο... Οπότε ας κάνουμε αυτή την εξομολόγηση "μπαλκόνι" κι ας αράξουμε για λίγη κουβεντούλα, χαβαλέ, κι ό,τι άλλο γουστάρουμε.Έχουμε μπυρίτσα, κοκτέιλς, ποπκόρν, πατατάκια... και τασάκια για τους καπνιστές :ΡΤο μπαλκόνι αυτό μας χωράει όλους!Α! Φέρτε μουσική♪♫Νιαρρρρ
153
 
 
 
 
σχόλια
Πω! Πω! Τι χάλια είναι αυτά; Αχ τα παλιόπαιδα, πάλι γίναν τύφλα και άφησαν τον κακό χαμό να τον συμμαζέψει η θεία Απεταξάμην, γριά γυναίκα (τα γόνατά μου κάνουν κρίτσι-κρίτσι, μεγαλώνω...).Ποιος ξέρασε πάνω στην κονσόλα; Ακόμα Μαργαρίτη παίζει!Τι κοκκινόχωμα είναι αυτό; Και γιατί γέμισε ο τόπος αλάτια;;;;; Ποιος πείραξε το κουτί της ραπτικής μου και έμπηξε όλες τις καρφίτσες πάνω στο πήλινο ανθρωπάκι; Ορίστε! Μέχρι και γάντια έχει στο πάτωμα! Μα, γάντια καλοκαιριάτικα;Έλα Soul παιδί μου... ξύπνα! Τι "φου-φου" κάνεις μέσ' τον ύπνο σου; Η Χμμμ... έχει πάει για ύπνο εδώ και ώρες, ακόμα φυσάς εσύ; Ανία, μάζεψε τα βαζάκια πλάκωσαν τα μυρμήγκια!Choc, άσε τα αγόρια κόρη μου κι έλα να βοηθήσεις! (Χαρέμι έχει αυτή η κοπέλα! Μεγάλη καρδιά. Κανένας απ' όξω! ).Αν περιμένω απ'την supreme, σώθηκα! Τρουφάκι, λεμόνι, είρωνα... ανεξίτηλος μαρκαδόρος είναι αυτό στις μούρες σας; Μουστάκια και καρδούλες; Και γιατί η Πριγκιπέσσα και η Ανία σφυρίζουν αδιάφορα και κοιτάζουν με ενδιαφέρον την διακόσμηση;Λοιπόν, μαζεύω και φεύγω! Να είσαστε καλά παιδιά, να ακούτε τις θείες, να παίρνετε κανά τηλέφωνο αν ζω ή αν πέθανα (απ' αυτό θα κριθεί η τελική απόφαση για τη σύνταξη της διαθήκης - δεν χρειάζεται να υπενθυμίσω πόσο βαθύπλουτη είμαι...), ρίξτε λίγο νεράκι στις γλάστρες μη μου μαραθεί ο βασιλικός και όχι χωρίς καπέλο στον ήλιο!Σας φιλώ!η θεία Απεταξάμην
Έχω καταλάβει τη ματαιότητα της ζωής καθώς και των προξενιών που κάνει η choc, οπότε δεν (μ)προσπαθώ ιδιαίτερα. Ακόμα φυσάω το γιαούρτι μετά τη νίλα με την confused.
Θεια Απεταξαμην θα ερθω να σε βοηθησω γιατι σε αγαπαω(και ας μη μου γραψεις τπτ....ξεχνα τη θεια ,πιανω το τζοκερ)Αλλα επειδη εκαψα ολη την κονσολα ριχνοντας χλωρινη αμα θες ριξε κανα φραγκο να την αντικαταστησουμε....Ακου τωρα...να ξερνας στην κονσολα!!!!Εγω θειουλα ΜΟΝΟ χορευα...και ειπα να κανω και ενα προξενιο...ιατι με εβγαλες το τσουλι του παρτυ???
!!! Εγώ βρε; Εγώ που σε καμαρώνω; Ποια σου έμαθε την Υπέρτατη Τέχνη του Συνοικεσίου; Ε;;; Ποια;;; Έλα να σου δώσω την πιστωτική να πας να ψωνίσεις καινούρια κονσόλα, πάρε και καινούρια ηχεία, μπουρούχα ήταν αυτά που είχαμε!Και θα σου αφήσω και τα κλειδιά του εξοχικού κάτω απ'το χαλάκι!
2 η ωρα και δεν εχει δροσισει ακομα βρε παιδι μου, ουφ!Ας κατσω εδω να κανω ενα τσιγαρο με την ησυχια μου μπας και φυσηξει απο πουθενα..σσσσσσσς..Τρουφακι μη φοβηθεις, δεν ειμαι κλεφτης, δε θα κανω φασαρια, κοιμησου!!
(Έλα τώρα, τι χαζομάρες είναι αυτές; Απόκτησε επιτέλους λίγη αυτοπεποίθηση. Φτιάξε εκεί ένα κοκτέιλ με μπόλικο πάγο στο κορίτσι που γάνιασε ο στόμας της με το σκέτο τσιγάρο. Δώστης μια βεντάλια -έστω και χειροποίητη-. Φύγε απ'τα σκοτάδια, φανερώσου! Άκου τη θεία Απεταξάμην, ξέρει αυτή από αυτά ;) )
Εσυ ησουν...?!Και σκεφτομουν, δροσια εχει τελικα εδω,αλλα τι ειναι αυτο που ακουγεται απο το θαμνο..!!Μα να εχω κρυψει τις τελευταιες μου μπυρες εκει και αντι να τις φερεις, να μην τολμω να πλησιασω? Ουφ!
@ Ανια,εννοειται αγαπη πεσ τα!!!!κανεις δεν αντιστεκεται στα προξενια μας!!!!γιαθτο εχουν και μεγααααααλη επιτυχια(που θα λεγε και ο γλυκος μου...χεχε)βαζακια με φαγητα???φερε καλε...@χμμμ μια χαρα εισαι...στην τελικη,δεν ειναι συγκινητικο που σε διεκδικει ενα τεκνο???κοιτα το,σαν τα κρυα τα νερα ειναι...και τι gentleman...!!!
Ξερω εγω τι λεω...κααατσε και εσυ βρε φιλεναδα,κοτζαμ ποιημα τσαμπα το γραψε????(τρουφακι βλεπε να μαθαινεις...ααααανννν και μονη σου ανταπεξερχεσαι περιφημα!!)
εσυ και το λεμον κανετε παρεα πολυ και πως να σας απομονωσουν???με το συμπαθειο αλλα μπορει να σας περνανε και για τζιβιτζιλουδες(που θα λεγε και ο Περιστεροπουλος...)γιατι κατα τα αλλα ειστε τα καλυτερα κομματια!!!!Συγγνωμη εσυ δεν εισαι του "εδω"????
Ο Εδώ δεν είναι.. εχμμ.. εδώ! Οπότε.. @Χμμμ... Τι λες;; ποια θείτσα;; μια χαρά μανουλομάνουλο είσαι, φρεσκαδούρικο. Ολόκληρο ποίημα έγραψε το παλληκάρι, τι άλλο θες;;
Το ήξερα πως ήσουν αλλουνού, πετάω το γάντι στο πάτωμα, αν τον πετύχω τον πέτυχα, δεν θα πέσω στο επίπεδο του μόνο και μόνο για να τον προκαλέσω σε μονομαχία.
Με τον γκόμενο της! Θα τον σπάσω! Αν ήταν πραγματικός άντρας θα ήταν εδώ να την διεκδικεί!Αν παρερμήνευσα κάτι και δεν έχει γκόμενο να φτιάξουμε έναν στα γρήγορα να στον σπάσω και αυτόν.Θα χρειαστώ πηλό, κοκκινόχωμα και δυο σακουλάκια αλάτι.
τα ματια μου ειναι λιγο θολα...ας σηκωθω να παω....(εεεε που να παω?????)χικ,χικ....πως βρεθηκα στην κονσολα???εεεεε συγγνωμη!!!!συγγνωμη!!!ειναι κανεις εδω????αααα δεν ειναι,κατσε θα βαλω οτι μου ρθει...για την παρτη μου!!!! χικ,χικ,χικ....παω να με χορεψω κιολας!!!https://www.youtube.com/watch?v=-hy9urXG63o
Απο μπαλκονοπαρτυ ξεκινησαμε σε στριπ -μπιριμπα καταληξαμε...κοριτσια ουτε σωβρακο δεν θα τους αφησουμε...και μετα σταρενιε ,soul,Ειρωνα και βασιλια και οποιος αλλος...σας βλεπω στο κοντινοτερο τμημα για προσβολη τησ δημοσιας αιδους...γιατι,ετσι θα πατε σπιτια σας!!!χεχεχε
Δεν παίζω συχνά τελευταία γιατί το νετ μου τον παίρνει και λόγο του νετ παίζω κυρίως aramάκια. Αλλά αν θες κάνε add. Μπορείς να βρεις το όνομα μόνος σου, πιστεύω σε εσένα. :ΡΣτον EUNE είμαι.
Πάλι χωρίς εμένα ξεκινήσατε το πάρτυ; Αμάν ρε! Δεν σας προλαβαίνω!Εδώ είναι όλοι οι μαντράχαλοι; Που αφήσανε μία ψηλή ξανθιά Ρωσίδα (εμένα ντε :p) να τα βγάλει πέρα σήμερα μόνη της με το αυτοκίνητο και τον συναγερμό (που βρήκε τη μέρα να τα παίξει - μη #@$@$@$#).Μια παγωμένη μπύρα! Ποιος έχει τις παγωμένες μπύρες; Πάω να κάτσω δίπλα στην Χμμμμ... εκεί... στο καπνιστήριο :pΚάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Soul κάνει διακίνηση... Έλα εδώ καμάρι μου... κάτσε μαζί με τη θεία Απεταξάμην :p
Καλώς το ανηψούδι... τι καλά ποτίζεις την Χμμμ...; :D Αστεράτη τη βλέπω! (Εσένα πάλι, δεν σε βλέπω καθόλου καλά...!) - (Μπορεί πάλι να φταίει και η πρεσβυωπία... Τι να πω...) - (Την choc την είδα! Τι καλό κορίτσι. Αυτή έχει τις μπύρες, ε;)
Καλε τι να με ποτισει..επρεπε να ησουν εδω στα ντουζενια του παρτυ και αν εβγαζες ακρη να μου ελεγες μετα..Τα γυαλιστερο μου βλεμμα οφειλεται στην τρελαααα..αντε και στις μπυρες!! ;Ρ
Τρουφάκι, δεν το παρατήρησα μόνο εγώ, ε; Πρώτα ο είρωνας... μετά αυτός... Κάτι πίνουν και δεν μας δίνουν :DΤσοκάκι, γεια μας! ;)Ξαναφεύγω! Μην μου πιάσετε τη θέση στο καπνιστήριο! Σματς!
"Χμμμμμ"Θέλω να χτίσω μια γέφυρα από τα μάτια σου στα μάτια μου και να σου πω πως "Αυτή η γέφυρα δε πρέπει να πέσει."Να γυαλίζουνε τα μάτια μας και να φωτίζουμε το κρεβάτι το βράδυ για να μη χρειάζεται να καίμε ρεύμα όταν θα διαβάζουμε το αγαπημένο σου βιβλίο.Αλλά από την άλλη που να ξέρω και εγώ. Ίσως απλώς να μου αρέσει να παίζω με το μυαλό σου.
καλα εγω ειμαι και λιγο...χεχεχε αλλα ειναι αναγκη να μας παραταει και να πηγαινει για βουτιες???ασχετο αλλα εχω ακουσει οτι τα γουρουνακια πανε στις λασπες επειδη εχει δροσια....
Προτείνω να γίνει σε μια disco κατευθείαν.Όχι καφέ και χαζά.Ας οργάνωσε κάποιος τα άτομα και να κάνει κράτηση σε μια disco για όσα άτομα είναι.Και πάμε εκεί.Κατευθείαν ποτάκια και ούτε αμηχανίες ούτε τίποτα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ