ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2016 | 16:19

Σεξ με τον καλύτερο μου φιλο..

Τι να κανω? σε ποιον να μιλησω? ολοι ειναι κοινοι γνωστοι.. Αυτο με εκανε να "ερθω" εδω.. Το χειροτερο ειναι οτι δεν ειμασταν καν μεθυσμενοι.. ειχαμε βγει με παρεα και ηπιαμε 2-3 ποτα.. Για να τα πιασω απτην αρχη ομως, τα τελευταια 3 χρονια ειχα μια σχεση η οποια εληξε πριν 5 μερες. Οποτε μετα απο το ποτο, το πρωι αποφασισαμε να μην μεινω μονη μου (ισως για να μην κανω και καμια βλακεια και στειλω στον πρωην) και ετσι κανουμε το πρωτο.. sleep-over σπιτι μου, αλλα οταν γυρισαμε σπιτι δεν νυσταζαμε.. ξαπλωσαμε στο κρεβατι παραγγειλαμε καφε και συζητουσαμε.. Γενικα ειμαστε πολυ ανετα μεταξυ μας και εχουμε μοιραστει παρα πολλα πραγματα.. Ο ιδιος ποτέ δεν συμπαθουσε τον πρωην και με ειχε παροτυνει πολλες φορες να χωρισω.. Δεν ξερω πως εγινε. Αν το ξεκινησε αυτος η εγω.. ειχαμε ξαπλωσει ομως αγκαλια.. δεν ηταν και η πρωτη φορα που καθομασταν ετσι ομως.. χαΪδευαμε ο ενας τον αλλον,αλλα και αυτο αλλο ενα πραγμα που καναμε συχνα.. και εν τελει αρχισαμε να φιλαμε λαιμους και ηρθε και η συνειδητοποιηση οτι παρεκτραπηκαμε. Το σταματησαμε 2-3 φορες.. λεγοντας οτι δεν πρεπει να γινει γιατι ειμαστε τοσο καλοι φιλοι, τονιζοντας τη δικαιολογια οτι δεν φταιμε εμεις,αλλα ολοι οι αλλοι (κοινοι γνωστοι μας) που απο ΠΑΝΤΑ μας ελεγαν οτι καποια στιγμη θα κανουμε κατι.. και οτι αυτο ειχε περασει υποσυνείδητα.. Εν τελει το "κακο" εγινε. και το ακομα πιο κακο? Ηταν τελειο και για τους δυο.. και δεν νοιωθω την παραμικρη ενοχη.. για τον πρωην, για τον περιγυρω για.. για.. για.. Νιωθω για την σχεση μας.. φοβαμαι πολυ.. Τον αγαπαω παρα πολυ και ειναι ΟΝΤΩΣ ο καλυτερος μου φιλος. και με σιγουρια μπορω να πω οτι κανενας απο τους δυο μας δεν ειχε σκεφτει οτι θα γινει κατι τετοιο συνειδητα.. Και το καλυτερο.. βρηκε δουλεια σε ενα νησι,και υποτιθεται οτι σε μια βδομαδα απο τωρα θα παω μαζι του, να συγκατοικησουμε σε ενα νησι και να δουλευουμε και οι 2.. οτι θα καναμε τη "ζωη μας" εκει και οτι εγω θα του γνωριζα γκομενιτσες και αντιστροφως.. Οταν εγινε.. το συζητησαμε καπως.. ειπε οτι ακομα ειμαι η κολλητη του και οτι δεν μετανιωνει για αυτο που εγινε.. οτι μπορουμε να ειμαστε και τα 2..και εγω συμφωνησα.. γιατι αν πρεπει να πω ολη την αληθεια, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... πριν φυγει τον ρωτησα.. "ακομα ισχυει για "το νησι" ?" και μου απαντησε αμεσως "Εννοειται"... ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ? γινεται οντως να ειμαστε και οι καλυτεροι φιλοι που ειμασταν παντα ΚΑΙ να συνεχισουμε να κανουμε σεξ?.. Ειμαι χαμένη..
33
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή αναφέρεις ότι δεν πήγαινε ποτέ τον πρώην σου και πάντα έβαζε τις δικές του σχέσεις σε 2η θέση αν τον χρειαζόσουν, έχεις σκεφτεί/ έχετε συζητήσει ποτέ το ενδεχόμενο εκείνος να είχε συναισθήματα για σένα κρυφα; Μήπως να το θιξεις κι αυτό σε επόμενη κουβεντα; Αν ναι, η σχέση σας δεν ήταν ποτέ καθαρά φιλική όπως την έβλεπες. Μήπως ο φίλος σου εκάνε απλά υπομονή να χωρισεις και αποκαλύφθηκε μόλις του δόθηκε η ευκαιρια; Επιπλέον, το να καθεστε αγκαλιά και να χαιδευετε ο ένας τον άλλο δεν είναι σχεδόν ποτέ καθαρά "φιλικες" αντιδράσεις. Νομίζω ότι λόγω των διαφορετικών φύλων υποβοσκει ή αναπτύσσεται κάτι ερωτικό αυτές τις στιγμές. Ο καλύτερος μου φίλος είναι άντρας αλλά ποτέ δεν έχουμε κάτσει έτσι και φυσικά δεν υπάρχει υπόνοια ερωτισμού. Είχα "φιλο" που επιδιώκε να καθόμαστε ακριβώς όπως λες με τις ώρες και να μιλάμε μεχρι που μετα από 5 χρόνια καταλήξαμε friends with benefits και τώρα δε μιλάμε καν. Η γνώμη μου είναι ότι κάτι υπήρχε πριν από το συμβάν από τη μεριά του. Για ρώτα λίγο αν και σε περίπτωση που ισχύει λογικά αργά ή γρήγορα θα στο πει. Πάντως ζηστό! Είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να σου συμβεί!
Ειχα και εγώ ένα φίλο, δεν είμασταν καλλητοί αλλά εμπιστευόμασταν και είχαμε ζήσει από κοντά ο ένας τα προσωπικά του άλλου και είχαμε κοινή παρέα, για την ακρίβεια σχεδόν όλοι οι μακροχρόνιοι φίλοι και γνωστοί μας ήταν κοινοί, βγαίναμε παρέα, ξέραμε ο ένας τι σχέσεις του άλλου κτλ Μέσα στα 7 χρόνια που γνωριζόμασταν το πολύ 2-3 φορές να είχαμε φλερτάρει μεθυσμένοι και μετά το ξεχνούσαμε.Ενα βράδυ όμως καναμε σεξ(ήμουν στα χωρίσματα εγώ και εκείνος δεν είχε κάποια σημαντική σχέση εκείνο το διάστημα) και ήταν υπέροχα! Μέσα στον επόμενο μήνα το σεξ συνεχίστηκε λέγοντας πως είμαστε φίλοι με προνόμια και τίποτε άλλο. Από τον δευτερο μήνα κάθε βράδυ κοιμόμασταν μαζί και αποφασίσαμε ότι έχουμε σχέση μιας και ερωτευτήκαμε. Περίπου 5 μήνες μετά το ανακοινώσαμε στην παρέα μας και μετακομίσαμε και επίσημα μαζί... Από τότε έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια και είμαστε ακόμα μαζί και μάλιστα ακόμα ερωτευμένοι(!) Αμα τον άλλον ήδη τον αγαπάς σαν φίλο και ξέρεις από πριν σχεδόν τα πάντα για αυτόν, όταν προκύψει καλό σεξ σε συνδυασμό με αμοιβαίο έρωτα όλα είναι εύκολα πλέον! Ασε που δεν χρειάζεται να περάσεις τα αμήχανα στάδια που έχουν συνήθως οι σχέσεις π.χ μπορείς να είσαι ο εαυτός σου από την πρώτη στιγμή, δεν υπάρχει λόγος να γίνουν αμήχανες ερωτήσεις/συζητήσεις για πρώην σχέσεις μιας και τις ξέρετε ήδη, έχετε ίδιους φίλους και δεν τσακώνεστε για το πότε θα βγείτε με τους δικούς σου ή τους δικούς του, πιθανόν ίδια γούστα σε τρόπους διασκέδασης και απόψεις(αλλιώς γιατί τον είχες φίλο πιο πριν;) κτλ κτλΕυχομαι να έχετε αμοιβαία αισθήματα και όλα θα πάνε καλά!
Ακόμα μία απόδειξη για φίλο που σε έχει από κοντά όχι μόνο για την καλή σου την παρέα. Λυπάμαι τον πρώην σου που πολύ πιθανό ως άντρας έβλεπε τι γινόταν οπότε και είχε την ανάλογη στάση. Στην πυρά λοιπόν...
Απ ολα αυτά που γράφεις εγώ δεν κατάλαβα αν έχεις ξεκαθαρίσει μαζί του το θέμα της σχέσης. Απο τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω οτι θα ήθελες κατι αποκλειστικό μαζί του (δε νομίζω να θες να είσαι στο νησί και να του βρίσκεις γκόμενες), όμως το έχεις συζητήσει μαζί του? Θέλετε το ίδιο? Ισως ο φίλος σου να θέλει να είστε friends with benefits. Εξάλλου λες οτι δεν ήταν ποτέ των σχέσεων. Στη θέση σου θα ξεκαθάριζα αυτό πρώτα γιατί αν δεν το κάνεις και θα πληγωθείς και θα χάσεις εναν πολύ σημαντικό άνθρωπο απο τη ζωή σου.Αν το έχετε ήδη συζητήσει και συμφωνείτε τότε προχώρα και ζήστο!
Γλυκια μου, ακου αποψη εκ των εσω. Ολες οι ανθρωπινες σχεσεις ακολουθουν εναν κυκλο. Περνουν απο φασεις. Ο κυκλος αυτος ειναι ενας δρομος μονης κατευθυνσης. Πισω δεν προκειται να γυρισει. Δε θα ειστε ποτε ξανα σε προηγουμενο σταδιο της σχεσης σας. Επομενως δυο επιλογες εχεις μπροστα σου. Ειτε να κοψεις τον κυκλο εδω, να απεμπλακεις πληρως απο αυτη τη σχεση, ειτε να συνεχισεις στον κυκλο, να βαδισεις στο δρομο του με την κατευθυνση που δωσατε οι δυο σας εκεινο το βραδυ. Ετσι κι αλλιως οι κυκλοι καπου τελειωνουν. Καλα ειναι οταν φτανουμε στο τελος τους να αισθανομαστε πληρεις, να νιωθουμε πως τους ζησαμε ολοκληρους. Γιατι στην τελικη οι ανολοκληρωτοι κυκλοι λεγονται απωθημενα. Κι εγω ειμαι σε εναν τετοιο κυκλο με ενα φιλο. Γι αυτο σε προτρεπω να το δοκιμασεις. Καλη τυχη και καλο καλοκαιρι!
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά το πιο πιθανό, κατ' εμε, είναι ότι θα χάλασετε την φιλία σας και σε λίγο καιρό θα σταματήσετε τελειώς να μιλάτε. Σκέψου μόνο ο ένας που τους δύο να θέλει σχέση και ο άλλος να θέλει περιστασιακο σεξ. Τότε τι; Σκέψου να αναπτύξετε και οι δύο συναισθήματα, να δοκιμάσετε να είστε ζευγάρι και να μην ταιριάζετε καθόλου. Άλλο πράγμα η φιλία και άλλο πράγμα η σχέση. Κατά τα άλλα σου εύχομαι καλή τύχη και ελπίζω να διαψεύσεις την "θεωρία" μου.
Εχεις εναν ανθρωπο που ξερεις οτι σε σεβεται, συνεννοειστε και καταλαβαινετε ο ενας τις θεσεις/ιδεες και τις αναγκες του αλλου ως τωρα οπως περιγραφεις και αντιμετωπιζει με ψυχραιμια το γεγονος οτι προχωρησατε (ακομα και οταν σε βλεπει αγχωμενη).Ποιο ειναι λοιπον αυτο το χειροτερο σεναριο που δε σε αφηνει να ηρεμησεις?Οτι απο κολλητη ξαφνικα θα σε δει σαν περιστασιακη 'γκομενιτσα'? Μετα απο τοσα χρονια σα να τον αδικεις μου φαινεται..εσυ περιγραφεις οτι εχει σταθει διπλα σου, εχεις υπαρξει προτεραιοτητα του και δεν εφυγε τρεχοντας πανικοβλητος μετα..εγω πιστευω(ελπιζω) οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν απο τη μια μερα στην αλλη, εσυ που τον ξερεις τι λες?Οτι δεν θα προχωρησει? Κανεις δεν ξερει αν μια καλη φιλια μπορει να γινει μια εξισου καλη σχεση.Ομως αυτο γτ να σε εμποδισει να το δοκιμασεις, να το ζησεις, με ενα ανθρωπο που ξερεις ηδη οτι αγαπας σε πολλα επιπεδα και το πιθανοτερο θα εχει σωστη συμπεριφορα ακομα και τοτε?Οτι αν δεν προχωρησει θα χασεις το φιλο σου?Πιθανον, τα πισωγυρισματα αυτου του ειδους δεν ειναι ποτε ευκολα και παντα αφηνουν μια πικρη γευση ανικανοποιητου. Ομως η φιλια δεν σας 'καλυπτε' πλεον προφανως και να κρυβεστε στην ασφαλεια της για να μη ρισκαρετε δεν ειναι λυση. Για κανενα λογο, ειδικα αφου συνεβη σε ιδανικες χρονικα συνθηκες και για τους 2, με κανενα ανθρωπινως δυνατο τροπο χωρις ψυχικο και συναισθηματικο κοστος.Ηρεμησε, ζηστο χωρις να σκεφτεσαι τα πριν και τα μετα και ασε το χρονο να σας βαλει 'ταμπελα' τι ειστε..μην το κανεις εσυ.:)
εχεις απολυτο δικιο.. αυτο θα κανω.. θα ακολουθησω ακριβως τη συμβουλη σου.. με βοηθησες παρα πολυ αυτη τη στιγμη και σευχαριστω οσο δεν παει... Να 'σαι καλα, πραγματικα..
Χαιρομαι αν καταφερα να σε κανω να δεις λιγο πιο ψυχραιμα τα πραγματα...ομωςΕδω μπηκες για να ακουσεις γνωμες που θα μπορουσαν να σε 'ξεμπλοκαρουν' και να σκεφτεις εσυ τελικα τι θες και τι μπορεις και πως θα προχωρησεις σε αυτο που σου συμβαινει...και οχι να ακολουθεις τυφλα 'συμβουλες'. Μονο εσυ ξερεις τις πραγματικες συνθηκες, μονο εσυ ξερεις τον ανθρωπο αυτο και τη σχεση σας ως τωρα, μονο εσυ θα παρεις τις αποφασεις.Μην παρεξηγηθω, εξακολουθει το σχολιο να εκφραζει τη γνωμη μου, ομως τι θα κανεις ειναι συναρτηση απειρων αλλων πραγματων περα απο αυτη.Μακαρι να εξελιχθουν ολα τελεια!
Troufaki, πως θα γινει αυτο ακριβως? Θα της μιλαει για τα γκομενικα του, η για τα ραντεβου που κανονιζει με κοπελες και μετα θα ριχνουν και ενα......Ε Θα κανουν ερωτα ηθελα να πω.
Μίλησα για σύντροφο, όχι μόνο για εραστή, απλά για εκτόνωση αναγκών. Γνωρίζονται. Ξέρει ο ένας τις αδυναμίες του άλλου, τα καλά και τα κακά και είναι φίλοι. Κι όταν σ' αυτό προσθέσεις και το ερωτικό (το οποίο ήταν και εκρηκτικό) τότε έχεις τον τέλειο συνδυασμό!
αλλα εχεις δικιο σε αυτο που λες εδω.. ε δεν γινεται.. οποτε το κοβω?.. να μην προσπαθησω καν να σωσω τη φιλια μας? (που αληθεια πιστευω οτι ειναι ακομα εκει..)
Γιατι κανετε φιλιες με ατομα διαφορετικου φυλου απο τη στιγμη που δε μπορειτε να την κρατησετε?Η εννοια της φιλιας δεν συμπεριλαμβανει το σεξ.Δεν εισαστε φιλοι πια μετα απο αυτο. Αν το πιστευεις τον εαυτο σου κοροιδευεις.Τα δεδομενα εχουν αλλαξει, πλεον εχετε ερωτικη σχεση. Μπορει να τα βρειτε σα ζευγαρι διαφορετικα θα απομακρυνθειτε. Δε νομιζω να υπαρχει αλλη επιλογη.Προσωπικη μου αποψη παντα.
δεν ειναι αυτο.. ειχα παντα καλες και σωστες φιλιες με αγορια και ποτε τετοιο προβλημα.. καποιεσ φορες τα πραγματα γινονται ετσι που δεν τα περιμενες ποτε..
Και ομως ειμαστε τοοσο καλοι φιλοι.. λεμε τα ΠΑΝΤΑ ο ενας στον αλλον, και φοβαμαι τοσο πολυ οτι αυτο θα αλλαξει... Ο κολλητος μου δεν ειναι παιδι για σχεσεις, οπως λεει και ο ιδιος.και ειναι εξαιρετικά πολυ πολυασχολος με τις κοπελες.. αλλα ολες παντα τις εβαζε σε 2η μοιρα οταν ηταν να βρεθει μαζι μου.. αν ολα αυτα αρχιζουν να αλλαζουν? Αν τωρα εγινα απλα αλλη μια γκομενιτσα και χαθει για παντα η σχεση μας?
χαμένη υπόθεση όταν μπαίνει το σεξ ανάμεσα σε δυο καλους φίλους γιατι οταν θεωρείς τον άλλον κολλητό σου φίλο ειναι σαν να ειναι ο αδέλφος σου ειναι σαν να εισαι αλλη μια εσυ εχω και εγώ κολλητή φίλη και ξερω λες οτι φοβασαι οτι θα αλλαξει ολο αυτο που εχετε εχει αλλαξει ηδη ουτος η αλλος το μονο που μπορω να σε συμβουλεψω ειναι να του μιλησεις για ολα αυτα που σε βασανιζουν αλλα αφου πρωτα ξεκαθαρισεις μεσα σου τι ηταν για σενα και πως τον εβλεπεσ απο την αρχη γιατι κατι μου λεει πως δεν τον εβλεπεσ φιλικα απο αυτα που διαβασα και επειτα να ακουσεις και αυτος τι εχει να σου πει
Δε ξέρω πως να το χειριστείτε. Αφήστε το να πάει μόνο του. Απλά προσπαθήστε να διαφυλάξετε την σχέση σας είτε αλλάξει σε ερωτική είτε όχι. Βασικά αυτός ο συνδυασμός που το αγόρι σου ειναι και ο κολλητός σου είναι το αγαπημένο μου!Ελπίζω να πανε όλα καλα :D
Να το ζήσεις. Σιγά τη φιλία. Αφού έδειχνε οτι πάντα υπήρχε κάτι. Με το που άδειασε το πεδίο το εκμεταλλευτήκατε και καλά κάνατε. Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να ευτυχίσεις με τον κολλητό σου, παρά με κάποιον τυχαίο. Με τις ευλογίες μου (λες και τις χρειάζεσαι :Ρ) και θυμίσου να αφήσει το friendzone για κάποιον που δε θα σου βγάζει ΚΑΘΟΛΟΥ το ερωτικό ;)
Και γώ βρίσκω πολύ ωραίο αυτό για το οποίο γράφεις.Για χ λόγους ήρθαν έτσι τα πράγματα και βγήκατε από το friend zone και πήγατε συναισθηματικά (και όχι μόνο) παραπέρα! Καταλαβαίνω πόσο μπερδεμένη είσαι αλλά θα σου πρότεινα να εστιάσεις στο γεγονός ότι σου άρεσε πάρα πολύ όλο αυτό! Μην το πολυσκέφτεσαι και άσε τα συναισθήματα σου να σε οδηγήσουν. Πάντα πίστευα ότι everything happens for a reason! Απόλαυσε το, χωρίς ενοχές, χωρίς φόβο, χωρίς 2ες και 3ες σκέψεις!