ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2016 | 01:36

Ουαου

Sooo έχουμε και λέμε :ειμαι--> ο ορισμός του party girl, πολύ κοινωνική, ευτυχισμένη ελεύθερη, κάνω πολλά ταξίδια. Είχα κάνει 3 σχέσεις (συναισθηματικες, γτ περιστασιακες αμέτρητες) και αυτές μετά από πλ κυνήγι από την άλλη πλευρά και πάλι δεν είχαν πετύχει, είχα φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι απλά δεν θα βρω κάποιον να ερωτευτω μέχρι να ωριμασω αρκετά. Γίνεται το μπαμ και γνωρίζω έναν τύπο που απλά νομίζω αξίζει οοοολη την αγάπη του κόσμου όχι μόνο την δική μου, τυπαρας ευτυχισμένος με τα πάντα, ερωτευμένος με την ζωή. Φαίνεται να αισθάνεται τα αντίστοιχα, μέχρι τώρα έχουν γίνει ελάχιστα αλλά και τόσα πολλά ταυτόχρονα. Δεν έχει τίποτα αντικειμενικα το εντυπωσιακό (και αυτό το ανακάλυψα όταν μιλούσα με τους φίλους μου, γιατί στα μάτια μου φαντάζει τέλειος) αλλά μιλάει και απλά χανομαι σε αυτά που λέει, μαγγιζει και νιώθω να ζεσταίνεται η καρδιά μου. Δεν πίστευα με τπτ ότι θα μιλούσα έτσι για κάποιον.. Αλλά θα το προσπαθήσω και όσο πάει, θα προσέξω όσο τπτ άλλο να μην τον απογοητεύσω και να μην τον πληγωσω, και ας με πληγωσει αυτός στο τέλος τουλάχιστον αυτός το αξίζει.. Που θέλω να καταλήξω: μην απογοητευεστε αν δεν σας έχει τύχει τπτ ουαου ακόμα, θα γίνει την στιγμή που δεν το περιμένετε και θα είναι καμοφλαρισμενο με το πιο απλό περιτύλιγμα περιμένοντας εσάς να το ανακαλύψετε... Wish me luck με το αστεράκι μου ??
4
 
 
 
 
σχόλια
Ο τιτλος ουαου παραπεμπει περισσοτερο σε ενθουσιασμο,παρα σε αδολη και πραγματικη παντοτινη αγαπη για αυτο το προσωπο που περιγραφεις.Γνωμη μου, μπορει να κανω και λαθος.
Ξέχασες να μας τονίσεις πόσο όμορφη, υπέροχη και must have είσαι, ms κελεπούρη.Αλλά θα συμφωνήσω με κάτι. Πραγματικά έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις! Τὠρα έρωτας είναι, αρρώστια είναι, κάποιο τροχαίο, οι περιπτώσεις ποικίλλουν.
Κάτι τέτοιες εξομολογήσεις χαλάνε την πιάτσα και μετά πως θα βγάλουμε το ψωμάκι μας και εμείς οι σχολιαστές. Απαιτώ από τον λιφοδιαχειριστή να κατέβει πάραυτα η παρούσα εξομολόγηση...