ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2016 | 23:57

το καλοκαιράκι

Απεχθάνομαι το καλοκαίρι γιατί:1)έχει ζέστη και ιδρώνω σαν γουρούνι2)όλοι συζητάνε για το σε ποιό νησί θα πάνε και όταν σε ρωτάνε και τους λες δε με ενδιαφέρουν οι καλοκαιρινές διακοπές σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.Δηλαδή συγνώμη που δε θέλω να πάω να δώσω 100 ευρώ τη νύχτα σε ξενοδοχείο του κώλου,να καίγομαι όλη μέρα σε μια πενταβρώμικη παραλία με παιδάκια να ουρλιάζουν και ρακέτες να μου προκαλούν πονοκέφαλο και το βράδυ να δίνω 12 ευρώ τη βότκα και να μου κολλάνε ιδρωμένοι μουσάτοι στα κλαμπ.(εντάξει αντιλαμβάνομαι ότι είμαι πολύ πολύ υπερβολική αλλά τελοσπάντων κάπως έτσι πάει)3)θες να κλείσεις το μαγαζί 2 βδομάδες να ξεκουραστείς και εσύ σαν άνθρωπος και σκέφτεσαι πού θα βρεις λεφτά να τη βγάλεις 2 βδομάδες που δε θα δουλεύεις.Αλλά εάν δεν το κλείσεις το μαγαζί καθόλου θα σκέφτεσαι συνέχεια ότι είναι η μόνη σου ευκαιρία να ξεκουραστείς και έτσι κιαλλιώς βαράς μύγες γιατί όλοι θα λείπουν.4)θα είμαι λογικά μόνη μου αφού όλοι έχουν κάπου να πάνε,και με κάποιον να πάνε.Όμως όλα θα είναι καλύτερα αυτό το καλοκαίρι γιατί:1)έχω aircondition και το αγαπώ και μαγαπάει και γενικά αγαπιόμαστε2)δε θα κρυώνω το πρωί που θα πηγαίνω κολυμβητήριο και δε θα έχει και προπονήσεις γιατί είναι καλοκαίρι3)θα κάνω εντατικά μαθήματα σε κάτι που μου αρέσει πολύ ώστε με το καλό από σεπτέμβρη να είμαι στον τρίτο χρόνο4)εάν τελικά το κλείσω το μαγαζί και είμαι μόνη μου 2 βδομάδες θα έχω χρόνο να καταπιαστώ με όλα αυτά που δεν προλαβαίνω να καταπιαστώ τον χειμώνα,ή/και με τίποτα καινούριο,Ε πείτε με ξενέρωτη εγώ περνάω καλά!PS:Εάν υπάρχουν και άλλοι που απεχθάνονται το καλοκαίρι για τους ίδιους λόγους (ή και για άλλους,θα ήθελα να διευρύνω τους ορίζοντές μου),ας επικοινωνήσουν να καταστρέψουμε αυτή την εποχή τελοσπάντων.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πίσωωωω πολέμιοι του καλουκαιριού και σας φάγαμεεεε!!Ανέκαθεν αγαπούσα το καλοκαίρι, αλλά εσχάτως -τα τελευταία 4 χρόνια, δηλαδή- που στην πολυκατοικία όπου διαμένω τα καλοριφέρ, λόγω μπατιρότητος, τα έχουμε μετατρέψει όλοι σε εταζέρες, το καλοκαιράκι έρχεται στις ζωές μας, ως Μεσσίας. Ζεσταίνεται το παγωμένο κοκκαλάκι μας, βρε αδερφέ! Κι ο μεσημεριανός ιδρώτας; Εκτός ότι καθαρίζει και αποφράσσει τους πόρους, με ένα δροσιστικό ντουζάκι(άντε δύο ή τρία) γίνεσαι καινούργιος!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ