ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2016 | 17:55

Πάρτυ!

Λοιπόν αγαπητοί φίλοι, στην ταράτσα ετούτης της εξομολογήσεως, παραθέτω πάρτυ προς τιμήν της πνιγηρής εργασίας, που εγκαταλείπω στο τέλος του μηνός και που με είχε standby 24-365-έτσι προέκυψε η ξινοκιτρινίλα.Για το λόγο αυτό εορτάζω και είστε όλοι καλεσμένοι. Dress code δεν υπάρχει-γίνονται δεκτά και τα αμαρτωλά σορτσάκια. Φέρτε ο καθένας ό,τι πίνει (και δε μας δίνει), Τρουφάκι φέρε τον creepy τύπο τονε συμπάθησα.Επιτρέπονται σαλιαρίσματα, γκομενίσματα και σαχλοκουδουνιάσματα. Απαγορεύεται η είσοδος στους μη έχοντες χιούμορ, οι εύθικτοι παρακαλούνται να βοηθήσουν στο παρκάρισμα, ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι.Αν περνάει η ώρα και δεν εμφανίζεστε, δε θα διστάσω να απευθύνω προσωπικές vip προσκλήσεις.Πάντα με αγάπη.Λεμόνι (το)
76
 
 
 
 
σχόλια
Με μεγάλη διαφορά φάσης και επειδή μου ζητήθηκε και μόνο.Την προσοχή σας παρακαλώhttps://www.youtube.com/watch?v=HepYc7aJETwκαι μπόνους που πάει και με το άβαταρ μουhttps://www.youtube.com/watch?v=S37X_KmJhfQ
Shakrspeare κάλλιο αργά παρά ποτέ, συνέπεσε μάλιστα η εμφάνισή σου με την απουσία του τετραμπρόζερου αρνητικούλη. Στις 02:00 την έκανε κι ακόμα δεν έχει ξυπνήσει!Confusedsatine έδωσες ρέστα!Guys όμως ξέχασα να προσκαλέσω τη Μυρτώ Χρήστου!!!!Κοπελιά αν ακούς (βλέπεις) έλα και φέρε και τον κύριο με το λόξυγγα, θα κάνει παρέα στον creepy του Τρουφακίου!Δυνατή μέρα σε όλου εύχομαι :)
Και ναι έφτασα τελευταία στο πάρτυ...τα ποτά τελειώνουν,κόσμος ήρθε κι έφυγε,περάσανε καλά,τα ήπιανε,τα είπανε,βάλανε τραγούδια,χορέψανε...κάποιοι "αγρίεψαν"λίγο όπως γίνεται σε κάθε πάρτυ που σέβεται τον εαυτό του...και έφτασα κι εγώ με την περίεργή μου διάθεση...Λεμόνι,σε συγχαίρω που αυτούς τους χαλεπούς καιρούς βρίσκεις το θάρρος για καινούργια επαγγελματικά σχέδια(η τύχη άλλωστε βοηθά τους τολμηρούς)Τις καθυστερημένες μου ευχές στην Annabel!Confusedsatine,με συγκίνησες που πάνω στο peak του πάρτυ,με αναζήτησες...Θα πιώ και μια μπύρα,γιατί ύπνος δεν προβλέπεται απόψε!!
Τι έγινε ρε παιδιά δε σας προλαβαίνω! Η confusedsatine δίνει πόνο με τις μεγάλες ώρες κι ο soul μόλις βγήκε στο φως! Εσύ άνθρωπε με το προφυλακτικό θα κάνεις την ανθρώπινη μπουκάλα. Θα σε γυρνάμε σβούρα κι όποιον καταλήξεις να κοιτάξεις τον γ...σες!!!
Αφήστε λίγη λευκή τεκίλα και για μένα (να πιω ένα σφηνάκι της προκοπής με λεμόνι και αλάτι στην υγειά των αρνητικών και των αναφορών :) )!Λεμόνι μυρωδάτο εύχομαι να βρεις τη δουλειά που επιθυμείς (είμαι γουρλού θα πιάσει η ευχή μου)! :)Annabel Lee χρόνια πολλά, ευτυχισμένα και εμπνευσμένα και εύχομαι όοοτι καλύτερο! :)
Ααααα μάπετ σόου και γεράκοι στο θεωρείο, θέλω κι εγώ! Κι εγώ προκεχωρημένης ηλικίας είμαι, δεν έχω ψυχούλα εγώ; Τον Διογένη βάλτε τον στο πιθάρι! (Επάνω... σαν σε σκαμπουδάκι, όχι μέσα και μας πλαντάξει με τόση ζέστα!)