ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2016 | 01:46

Μια ευχή!

Πριν λίγες ημέρες έμαθα ότι ένας πολύ κοντινός μου συγγενής, κάτω των 30 ετών έχει καρκίνο. Δυστυχώς μιλάμε για ένα πολύ νέο άτομο που πραγματικά δεν έχει προλάβει να ζήσει ούτε το 1/5 της ζωής του (δεν αναφέρομαι στη διάρκεια αλλά στις εμπειρίες). Αυτές τις ημέρες περιμένουμε κάτι πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Κάντε μια ευχή ρε παιδιά να πάνε όλα καλά, να μην ταλαιπωρηθεί πολύ και τελικά να νικήσει αυτή τη μάστιγα. Κάντε μια προσευχή να ειναι ιασιμος και να μην χαθεί αυτή η ζωή (και των γονιών της μαζί).ΥΓ: ΖΗΣΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! Ερωτευτείτε (και ας ειναι και μονόπλευρος έρωτας), χαρείτε, γελάστε, ταξιδέψτε, μιλήστε και ονειρευτείται!!!!! Μην αφήνεται τη ζωή σας να κυλά.... Το ξέρω ειναι δύσκολο και εγώ έχω περάσει (ίσως και όχι εντελώς) το στάδιο της κατάθλιψης που δεν ήθελα να δω άνθρωπο και κλεινομουν μέσα σε ένα σπίτι χωρίς να βρίσκω κάποιο κίνητρο να συνεχίσω να παλεύω με τις δυσκολίες.... Αλλά να σας πω κάτι.... Σήμερα όλη μέρα σκέφτομαι πως εμείς δημιουργούμε τα προβλήματα. Αν έχουμε την υγεία μας τότε όλα ειναι στο χέρι μας. Γι'αυτό σας λέω δείτε τη ζωή με άλλο μάτι, γίνεται πιο αιςιοδοξοι και μην φοβάστε να τολμάτε.... Μέσα σε μια στιγμή κάποιος μπορεί να νιώσει κάποιους έντονους πόνους και την άλλη μέρα να βρεθεί σε ένα νοσοκομείο χωρίς να ξέρει ποτέ θα ξαναβγεί...Μια ευχή κάντε μόνο όλα να πάνε καλά!
3
 
 
 
 
σχόλια
Σαν την υγεια ...κανενα αλλο προβλημα.Ευχομαι την καλυτερη εξελιξη και οτι καλυτερο στον συγγενη σας .Μακαρι να ειχαμε μια καθημερινη υπενθυμιση για το ποσο πολυτιμο ειναι αυτο το αγαθο που ονομαζουμε υγεια .Στην υγεία ολων μας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ