ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2016 | 16:01

Τα ζευγάρια των Lifoεξομολογήσεων

Έχουμε και λέμε παιδιά τα ζευγάρια μας έχουν ως εξής:@ΤalkingIsMyInterest + Skeptical = L.F.E (επιτέλους ο Πάρης έδωσε το μήλο)@Μαντάμ Σουσού + Χ_ _ _ = L.F.E@Miss + Soundmirror= L.F.E (παλιό ειδύλλιο)@H Γ45 πάλι + Διογένης Κυνικός = L.F.E (ένας έρωτας υψηλού επιπέδου, με σεβασμό, συγκράτηση και διακριτικότητα στις δηλώσεις :Ρ)@Ο Είρωνας + chat noir = L.F.E @Ατέρμονη Ανία + -ο γλείπτης- = L.F.E Περιμένουμε με αγωνία την αποκατάσταση και των υπολοίπων κοριτσιών και αγοριών στο δρόμο που χάραξαν οι πολύ ερωτιάρηδες φίλοι μας !!!
17
 
 
 
 
σχόλια
Με βλέπω να καταφτάνω τελευταία στην βιλίτσα της confusedsatine,αργά το βράδυ...από μέσα ακούγονται φωνές,γέλια και ναι...ντέφι νομίζω είναι αυτό.χτυπάω το κουδούνι και μετά από ώρα μου ανοίγει η choc(αυτή έκανε το ανοιχτό κάλεσμα,αυτή να δούμε που θα με βολέψει).με κοιτάει,την κοιτάω και μου κάνει χώρο να περάσω!!τι ωραία θα ήτανε...
Αρκετοι/ες μειναμε εκτος ...ισως λόγω ''χαμηλης'' δραστηριότητας .Δεν γνωρίζω ποιος/α εκανε την εξομολογηση ....αλλα εχει ξεχασει πολλα φλερτ που εχουν γινει κατα καιρους.Οπως και να χει ,καλα να περνατε και αγαπη ολουθε ...Σε κρεβατια και παραλιες κατα προτιμηση και οχι πληκτρολογια.
Πραγματικά, από τις πλέον επιτυχημένες εξομολογήσεις που έχω διαβάσει!Όσον αφορά στο άτομό μου, θεωρώ ότι έπεσε διάνα υπό άλλη προσέγγιση (και όχι της L.F.E.): θεωρώ ότι η Γ45 θα μπορούσε να είναι κάλλιστα η θηλυκή εκδοχή μου ως προς τον τρόπο σκέψης και προσέγγισης της πραγματικότητας (ίσως αυτό οφείλεται στο ότι ταιριάζουμε και στο ''σίτεμα'' μάλλον!)....
Αχαχ ο γλυπτης εχει τ'ονομα εχει και τη χαρη?? διακρινω μια λαγνοια απο ορισμενους:ΡΤα ετερωνυμα ελκονται οπως λενε..τι να πεις..Βρε μη το δινετε ομως οπου κι οπου το κοριτσι!
Μεσα απο την καρδια μου να εισαι καλα, με εκανες και γελασα μεσημεριτικα φωναχτα!!!! (Ειδικα με τη γλωσιτσα εξω και το επιπλεον παρενθετικο σχολιο)Αντε κι οι υπολοιποι καλα στεφανα!
Και στην Αθηνα, επι της Ακαδημιας (απεναντι απο Pentavago αν υφισταται ακομα αυτο...)Αμ εκεινο το αλλο "στον επομενο τονο η ωρα θα ειναι Φωβρ Λεμπα ακριβως"? Σαν να πλαστηκε για το διαδικτυακο στορυ που σκαρφιστηκε μια ευφσνταστη και ευγενης ψυχη για μας. Αναμνησεις...!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ