ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2016 | 18:13

ελεος

Οταν γιορταζεις με το αγορι σου κ κλεινετε 3χρονια μαζι και του χεις προτινει να κανετε κατι μαζι που λογικο μου φενεται κ σου λεει οτι θα βγει για ποτο με τους φιλους του κ δεν σου προτινει κ τπτ πως λεγεται;;Με εχει λιγο γραμμενη ας πουμε;αδιαφορει ας πουμε;χεστηκε με λιγα λογια;;περιτο να πω πως οταν χρειαστηκα κατι με θεμα υγειας δν ηρθε ποτε του γτ ηταν βολτα..μαλιστα..τα γραφω κ λεω στον εαυτο μου ποσο ζωο ειμαι κ εγω..αφου λοιπον δν νοιαζεται μια χεστηκα και εγω 10..δεν θα ζηταω τωρα κ τα αυτονοητα...αι στο καλο πια..
1
 
 
 
 
σχόλια
Να σε ρωτήσω κάτι ? Αφού σου φέρεται έτσι τι κάνεις 3 χρόνια? Προσωπικά πιστεύω πως αξίζει να είσαι με έναν άνθρωπο που σου φέρεται καλά και σε αγαπάει ...σε νοιάζεται... Το παιδί σε έχει λίγο γραμμένη! Κυνήγησε αυτό που σου αξίζει και επιθυμείς από μια σχέση μην είσαι με ανθρώπους που δεν μπορούν να σου δώσουν περισσότερα. Υπήρξα σε παρόμοια σχέση και δεν άντεξα πάνω από 1 χρονο... απλός σεβάστηκα τον εαυτό που και προχώρησα για κάτι που θα με κάνει ευτυχισμένη.