ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2016 | 02:08

Ξερετε τι δεν εχω πει ποτε σε κανεναν?

-ειμαι 21 χρονων. -μενω σε ενα χωριο στη θεσσαλονικη-ειμαι 1,83-ειμαι 123 κιλα-το στηθος μου δεν ειναι και το πιο στητο ever-εχω κληρονομικη τριχοπτωση & αναιμια(εχω χασει το 60% των μαλλιων μου)-εχω κληρονομικη κυστικη ακμη (παντου βυζια,κωλο,μπουτια,πλατη,μασχαλες)-εχω αλεργια στο ξυρισμα και την αποτριχωση(βγαζω κοκκινιλες και σπυρια(ναι και αλλα))αλλα δεν εχω λεφτα για λειζερ και συνεχιζω να ξυριζομαι-εχω πολυκυστικες -εχω τρυπες στο δερμα απο μικρη λογω αναιμοβλογιας ΑΥΤΟ για ολες τις κοπελες που παραπονιουνται για τα 5 κιλακια, για το κατσαρο μαλλι και για την ανυπαρκτη κυτταριτιδα στον κωλο...ολοι εχουν τα κομπλεξ τους i know αλλα παρηγορηθειτε γιατι υπαρχουν και χειροτερα...ευχαριστω!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Κορίτσι και εγώ ομολογώ πως στεναχωρέθηκα με αυτά που είπες. Καταλαβαίνω πως νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου, έχεις απαρίθμησή στο μυαλό σου όλα τα αρνητικά που νομίζεις οτι έχεις.. πες μου λίγο αν δεν εκτιμήσεις εσυ τον εαυτό σου ποιος θα το κάνει; Ας τα πάρουμε απο την αρχή οκ; μενεις σ ενα χωριό στην Θεσσαλονίκη μια χαρά το βρίσκω κ γω από χωρίο Θεσσαλονίκης είμαι όποτε θέλω πετάγομαι κέντρο! εισαι ψηλή κόπελα κ αυτο ειναι κάλο! τα 123 κιλά είναι στο χέρι σου να τα χάσεις! τωρα για όλα τα υπόλοιπα πού είπες δεν έχω άποψη γιατι δεν έιμαι γιατρός αλλα απο τα λίγα που ξέρω μπορούν να καταπολεμηθούν! δεν εχεις οικονομική άνεση το καταλαβαίνω μπορεις να κάνεις ένα πράγμα την φορά! αυτο το τρίμηνο πχ θα πάω σ ενα δερματολόγο για τις τρύπες στο δέρμα, το άλλο τρίμηνο θα κάνω κάτι άλλο... άρχισε να διορθώνεις οτι δε σου άρεσει προ πάντων σε σένα κ οχι οτι σου επισημαίνουν οι άλλοι κ όλα θα πάνε καλά!
Καλημερα.Με στενοχωρησες με την εξομολογηση σου.Μπορω να σου πω οτι υπαρχει λυση στο προβλημα σου..Αλλαζοντας την ζωη σου...εννοω την διατροφη σου,την ενταξη καθημερινης ασκησεις στην ρουτινα της ζωης σου και διαχειρηση του στες.i) Οι νεαρές γυναίκες θα πρέπει να έχουν τακτική μέτρια άσκηση στον ήλιο. Γύρω από το χρόνο της εμμήνου ρύσεως, η άσκηση θα πρέπει να μειωθεί.ii) Χαλαρώστε και αποφύγετε ισχυρές συγκινήσεις, ειδικά γύρω από το χρόνο της εμμήνου ρύσεως.iii) Αποφύγετε κρύα περιβάλλοντα, τρόφιμα και ποτά (τυριά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ιδίως παγωτά και μιλκσέικ). Τις κρύες ημέρες κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, χρησιμοποιήστε ένα μπουκάλι ζεστό νερό και τοποθετήστε το στην κοιλιά. Μην κολυμπήσετε ενώ εμμηνόρροια.iv) Κόψτε όλες τις μορφές της ραφιναρισμένης ζάχαρης και των υδατανθράκων: λευκό ψωμί, τα ζυμαρικά, άσπρο ρύζι, κέικ ρυζιού, τα περισσότερα δημητριακά πρωινού, και όλα τα αμυλούχα, τρόφιμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Αποφύγετε τα γλυκαντικά, σόδα, χυμό φρούτων και οποιαδήποτε ποτά που αυξάνουν γρήγορα το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα, όπως PCOS συνδέεται με διαβήτη τύπου 2.v) Είναι σημαντικό να καταγράψει την πρώτη ημέρα του εμμηνορροϊκού κύκλου σας, τη διάρκεια, την κατάσταση του αίματος (ποιότητα, ποσότητα, χρώμα). Εάν πάσχετε από καθυστερήσει περιόδους ή τους πόνους της περιόδου, συνιστάται να αντιμετωπίσει αυτό στα πρώτα στάδια, προκειμένου να αποφευχθεί πολυκυστικές ωοθήκες.Φυσικα ολα αυτα θα πρεπει να τα κανεις με εναν γιατρο που ειναι οπαδος αυτης της ηπιας και φυσικης θεραπειας..Καλη δυναμη και καλη επιτυχια σου ευχομαι ολοψυχα :)