ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2016 | 16:24

βία

Το αγόρι μου με χτύπησε. Χωρίς καμία σοβαρή αφορμή, δε με έστειλε στο νοσοκομείο αλλά έτρεξε αίμα. Δε θέλω να τον ξαναδώ ποτέ. Ημασταν μαζί δυο χρόνια...Νιώθω θυμό, θλίψη, προδοσία, φόβο... Πως είναι δυνατόν να το κάνει αυτό κάποιος που λέει πως σε αγαπάει??? Πως να εμπιστευτείς άνθρωπο?
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν σέβεσαι τον μπαμπά σου και πάνω από όλα τον εαυτό σου μην τον ξαναδείς ποτέ στη ζωή σου. Ο άνρωπος έχει πρόβλημα. Μακριά. Θα δυστυχήσεις.
Ηταν υπερβολικά ζηλιάρης σε όλη τη σχέση και μου έχει πει συζητώντας γι αυτό οτι πριν από πολλά χρόνια έγινε βίαιος με κάποια κοπέλα του, πήγε σε ειδικό και το αντιμετώπισε, από τότε ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ξανασυμβεί. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πιστέψω, με έμενα είχε παραλογιστεί και γίνει λεκτικά επιθετικός και άλλες φορές, απλά δε περίμενα να φτάσει μέχρι εκεί... κατά τα άλλα ήταν αφοσιωμένος, τρυφερός, ενδιαφερότανε πολύ, αλλά η ζήλια πάντα μελανό σημείο που τον έκανε άλλο άνθρωπο και μία φοβερή ανασφάλεια που μπορούσε να γίνει πολύ ενοχλητική...αλλά αυτό ξεπέρασε κάθε όριο! Η απάθεια που έδειξε ήταν τρομακτική. Δυσκολεύομαι ακόμα να το συνειδητοποιήσω, ίσως γι αυτό και να το έγραψα εδώ, και φυσικά κατηγορώ τον εαυτό μου που δεν το πρόβλεψα, που δεν ήμουν πιο προσεκτική... ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)
Φύγε μακριά. Αν το κάνει μια φορά, θα το ξανακάνει. Δεν είναι πράγματα αυτά. Σίγουρα είναι δύσκολο και είδικα αν δεν το έχει κάνει ξανά και έγινε στα ξαφνικά. Αλλά, δυστυχώς, το ότι σε "αγαπάει" δεν σημαίνει ότι τα έχει βρει με τους δαίμονες που τον βασανίζουν, σίγουρα όλο και κάποιο πρόβλημα θα έχει μέσα του. Είχε ποτέ άλλη φορά παρουσιάσει δείγματα επιθετικής συμπεριφορας;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ