ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2016 | 19:25

!

Μου αρέσουν οι όμορφοι άντρες!Το ξέρω πως ακούγεται και ότι είμαι επιφανειακή κτλ αλλα έτσι ειναι!Στους όμορφους(ψηλοι με ωραιο προσωπο γυμνασμενοι κα)δίνω περισσοτερες ευκαιριες ακόμα και αν δεν τις αξίζουν,ενω στους άλλους(που μπορεί να ειναι και οντως τα καλυτερα παιδια)φερομαι απλως ευγενικα και απομακρυνομαι!Οπως και να το κάνουμε αλλιώς σε φτιάχνει ενας ωραιος,και χωρίς να προσπαθεί και πολύ!Και επίσης δεν ειναι ολοι νούμερα!Γιατί υπάρχει η αντίληψη(οπως και για τις γυναίκες) οτι οι ωραίοι κτλ ειναι στοκοι κάτι που δεν ισχύει με την καμία αφού υπαρχουν κούκλοι που ειναι και πολυ μορφωμένοι έξυπνοι ευγενικοί(αν και με τετοια εμφάνιση αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα εδω που τα λέμε)!Που και τίποτα απο αυτα να μην είχαν θα είχαν εμφάνιση!Ενώ ενας οχι και τοσο ωραιος θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο στα άλλα γιατί αν δεν έχει και απο αυτά καήκαμε...Τα καλά γονίδια λοιπόν είναι μεγάλη τύχη!Και δυστυχως για καποιους που χτυπιουνται στα γυμναστηρια,αυτό η το χεις η δεν το χεις!Γιατί τι να τους κάνεις τους μυς αν εισαι 1.60 η 1,70,απο προσωπο δε λες και πολλα νομιζεις ότι είσαι και θεός?Οσο τουμπανο και να γινεις...Αυτό το τελευταίο με το γυμναστήριο λίγο ασχετο αλλά ήθελα να το πω!Αυτα...αρχίστε τωρα τα γνωστά με τον χαρακτηρα την προσωπικοτητα τα εσωτερικα γνωρίσματα κτλ που ειναι μονο θεωρια γιατι στη πράξη ειναι αλλιώς(τις περισσότερες φορές) όσο και αν δεν αρέσει σε πολλούς!
11
 
 
 
 
σχόλια
Τουλάχιστον είσαι ειλικρινής. Αφού όμως λέμε αλήθειες θα ακούσεις και την αντρική άποψη. Και εμάς μας αρέσουν οι όμορφες. Οι πολύ όμορφες. Και ειδικά αν έχουμε όλο το πακέτο, την πιο όμορφη θα θέλουμε. Συμφωνώ για το γονίδιο. Μεγάλη τύχη. Έτσι λοιπόν σε μας μας αρέσει η άλλη να μην έχει κυτταρίτιδα. Να έχει ωραία μάτια και πρόσωπο. Να γυμνάζεται. Κι εμείς στις μέτριες μόνο κανένα night stand και αυτό με το ζόρι. Τις όμορφες θέλουμε. Τις μοιραίες. Που μας φτιάχνουν μόνο με το βλέμμα τους. Αλλά και το σώμα τους.
και ποιος δεν κοιταει μια ωραια εμφανιση? θα ναι ψεμα οποιος το πει. ωστοσο δεν ειναι το παν. δηλαδη ναι, το τελειο ειναι καποιος να ειναι κουκλος, καλλιεργημενος, εξυπνος, μορφωμενος, με χιουμορ, λεγειν και αυτοπεποιηθηση κλπ κλπ. Ωστοσο αν επανελθουμε απο το παραλληλο συμπαν, εδω στο δικο μας, ο τελειος ανθρωπος δεν υπαρχει. Οποτε αν ειναι να εχεις ενα κουκλο που αν ανοιξει το στομα του πεταει κοτσανες, καλυτερα να εχεις ενα λιγοτερο ομορφο που μπορεις να μιλησεις και να συνενοηθεις.επισης η ομορφια ειναι κατι αρκετα υποκειμενικο τελικα. Οποτε αυτος που για σενα ειναι ασχημος για αλλη μπορει να ειναι ωραιος.τελος εσυ που απαιτεις τον κουκλο στη ζωη σου φανταζομαι εχεις αναλογιες μποντελου? :PΑν εισαι μεχρι 22, πιστευω πως θα αλλαξεις αποψεις μεσα στα επομενα χρονια. αν οχι κριμα για σενα.Σε καθε περιπτωση αν βρεις τον κουκλο και πανεξυπνο, και ευαισθητο και καλλιεργημενο και και και.... σε συνδυασμο...ρωτα αν εχει αδερφο και φωναξε με :)
Η αρχική έλξη που νιώθουμε για κάποιον καλώς κακώς βασίζεται σε αυτό που βλέπουμε..δεν έχει σημασία τι και πως είναι αυτό..αρκεί στη δικά μας ματιά να φαντάζει θελκτικό..είχα γράψει και σε ένα άλλο μου σχόλιο πως αν δεν υπάρχει έλξη τότε απλά δουλευόμαστε γιατί τι είναι έρωτας σαρκικός και στη συνέχεια κάτι βαθύτερο αν δεν υπάρχει έλξη για τον άλλο?Μάλλον βολή και σχέση εξ ανάγκης..το μετά από αυτό(που είναι τόσο απλό τελικά : "μ΄αρέσεις") είναι άλλο θέμα και εμπεριέχει άπειρες μεταβλητές για κάθε περίπτωση και άνθρωπο..πχ χαρακτήρα,συμπεριφορά,συναισθήματα..οκ υποσυνείδητα μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που μας ελκύουν περισσότερο και να δίνουμε περισσότερες ευκαιρίες απ΄οτι σε άλλους αλλά αργά η γρήγορα η κατάληξη θα είναι η ίδια αν στα υπόλοιπα δεν υπάρχει τίποτα κοινό..και άσε τα του χαρακτήρα και ψυχής..μπορεί να δεις τον άλλο/η άλλο και να σου κοπούν τα πόδια με ένα βλέμμα να λιώνεις και μόλις γίνει κάτι μεταξύ σας από ένα φιλί μέχρι σεξ να ξενερώσεις τη ζωή σου..η χιλιοειπωμένη χημεία που αν δεν υπάρχει άστο ακόμη και αν βγήκες με το jensen ackles :P
Δν εισαι ρηχη, οχι. Εισαι παντελως επιφανειακη, αλλα κ τι να λεει? Θα βρεις ενα ωραιο γκομενο να τον κοιτας κ θα γουσταρεις. Τωρα θα μου πεις γτ να σε θελει ενας ανθρωπος που θα τον γουσταρεις κ μονο επειδη ειναι ομορφος, ενω δν εχεις κατι παρα το προφανες να προσφερεις (κ αυτο αν υποθεσουμε πως εισαι εξωτερικα ομορφη)? Πολλοι ζουν για να τους θαυμαζουν θα μου πεις...οκ.Και ναι, στην πραξη που λες κ συ ειναι πολυ αλλιως. Γτ αν σε κραταει ενας ανθρωπος μονο κ μονο επειδη ειναι ομορφος, ή τρελο κομπλεξ για το απιαστο εχεις ή νομιζεις πως υπαρχουν οι της αρειας φυλης κ οι αλλοι, οι μολυνσμενοι. Οπως κ να χει, αν εισαι φελλος, οσο ομορφος κ να σαι, στην καλυτερη θα σαι ωραιος φελλος. Νομιζα ομως οτι μιλουσαμε για ανθρωπους.btw η ομορφια δν εχει καμια σχεση με το υψος, λεω γω τωρα...
Κι εμένα οι ωραίες γυναίκες. Παιδιά κακά τα ψέματα...όλοι κοιτάμε την εξωτερική εμφάνιση πάρα πολύ. Η κοπέλα της εξομολόγησης απλά λέει μια αλήθεια που ισχύει για τις περισσότερες γυναίκες, παρότι πρεσβεύουν το αντίθετο. Ο καθένας/ καθεμια θα έδινε περισσότερες ευκαιρίες σε ένα όμορφο στόχο. η ομορφία ανοίγει πόρτες. Αυτά.
Πως οριζεις την ωραια γυναικα? τι ειναι ωραιο? Ποτε το ωραιο ειναι ο ενθαρρυντικος παραγοντας κ ποτε ειναι το αποκλειστικο κριτηριο? κλπ κλπ κλπ Ειναι τρελη κουβεντα αυτη κ δν οδηγει πουθενα.