ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2016 | 20:03

Βλέπω στον ύπνο μου τον πρώην...

Και πολύ συχνά μάλιστα... Δεν είναι ότι τα όνειρα έχουν να κάνουν με επανάσυνδεση ή κάτι τέτοιο, ίσα ίσα είναι τέρμα άκυρα και κουλα και συνήθως η συμπεριφορά του απέναντι μου είναι εχθρικη..Το θέμα είναι πως δεν τον θέλω πίσω.. Όκ τον σκέφτομαι, ίσως πιο πολύ εγωιστικα δεν ξέρω αλλά όχι σε βαθμό να τον βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου... Τι παίζει με το υποσυνείδητο μου ρε παιδιά ??
1
 
 
 
 
σχόλια
είχα επίσης παρόμοιο πρόβλημα με σενα. ενώ είχα χωρίσει με τον πρώην μου επί 1 χρόνο έβλεπα όνειρα άσχημα στα οποία πρωταγωνιστούσε αυτός τα οποία μου δημιουργούσαν άγχος, κακή διάθεση και ενώ ξυπνούσα είχα χάλια διάθεση όλη μέρα. μέχρι που μετά από ένα χρόνο γύρισε ο βλάκας για να μου ζητήσει συγγνώμη που δεν ενδιαφερόταν για μένα τότε και ότι θέλει να το κάνει τώρα. Βρήκα και εγώ λοιπόν την ευκαιρία και του αράδιασα οοοολα εκείνα που με έτρωγαν μέσα μου, ολα εκεινα που ήθελα να του πω κατάμουτρα και δεν τα έλεγα γτ δεν ήθελα (βλεπεις η καλη καρδια μας μάρανε) να τον στεναχωρήσω.. και μέτα... ηρέμησα!!! βρηκα την υγειά μου.. ούτε όνειρα, ούτε τίποτα. Το ξεπέρασα και συνέχισα τη ζωή μου ήρεμη. μηπως να κάνεις το ίδιο? μηπως έχεις πράγματα μέσα σου που θα ήθελες να του τα πεις να ηρεμήσεις?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ