ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2015 | 14:29

Ρε παιδιά έναν γαμπρό για την Αθηνά!

δεν μου βγαίνει τι να κάνω πια η γυναίκα;;;;Θα βρω μόνη μου γαμπρό!Αμαν πια! γούστα είναι αυτά. Εάν δεν "κλικάρω" από την αρχή δεν μου βγαίνει λεμεεε!!!Προτιμώ να είμαι μόνη μου! Είναι πρόβλημα αυτό; Τι να κανω;;Υπάρχει κανείς εδώ μέσα, που να είναι ωραίος, να έχει κατανόηση και να συνάδει το πρόγραμμα του με το πρόγραμμα μου. Είμαι φουλ παιδιά...δηλαδή σ/κ είμαι φριι τέλος, να μην είναι χοντρούλης, προτιμώ τους αδύνατους, είπαμε οι χοντρούλιδες τρώνε πολύ και δεν βγαίνω να τον ταϊζω! Τέλος να έχει ωραίο χαμόγελο και ωραία ματάκια...και να μην είναι κάφρος..να φοράει γυαλάκια...όταν διαβάζει αλλιώς φακούς επαφής...και να φοράει ωραία παπούτσια! ποτέ κολλητά μποξεράκια...δεν μ αρέσουν! εκτός και εάν έχει να επιδείξει κώλο ωραίο.. Εκεί να το δεχτώ! Η τρίχα η πολύ δεν...με ζεσταίνει..και το χειμώνα επειδή είμαι αρκετά θερμόαιμη βγάζουμε την μπέμπελη κάτω από το πάπλωμα..είμαι θερμάστρα τον χειμώνα...το καλοκαίρι αλλάζουμε δωμάτιο..δεν είναι ότι έχω πρόβλημα απλά είναι θέμα πρακτικότητας..και επ' ουδενί μετροσεξουαλ με κρέμες και τα σχετικά...να βλέπει ταινίες, να ακούει μουσική να μην το παίζει μαγκιά κλανιά και μετά ζουζούνισμα όταν βλέπει τα δύσκολα. Να μην θέλει να με υποτάξει...αλλά ούτε να τον υποτάξω..είμαστε ισότιμοι και να ξερουμε τι θέλουμε από τις ζωές μας...να μην γκρινιάζει παιδιάααααααα να μην γκρινιάζει!!!!!!να μην μιζεριάζει παιδιάαααα να μην μιζεριάζει....να πίνει με μέτρο και να μην κάνει show off μπροστά στους φίλους του...να περνάμε όμορφα και ισότιμα..και στο κρεβάτι όλα βρίσκονται..λίγο από εδώ λίγο από εκεί κλπ κλπ....να μην είναι μικρό..ουτε μεγάλο..ένα μέτρο σωστό! και να μην είναι βλάκας! να είναι πανέξυπνος! γιατί μία χαζομάρα την έχω! Τέλος, να είναι διαθέσιμος με λυμένα τα προηγούμενα θέματα του. ακομπλεξάριστος και γλυκούλης! αυτά! περιμένω..email!εγώ είμαι μικροκαμωμένη 160,κιλά 49, βυζί μικρό όχι και ανύπαρκτο. έχω κώλο. ζώδιο σκορπιός λυμένα όλα τα ψυχολογικά..με στραβά δόντια...τύπου κουνελάκι...επίσης είμαι πολύ χαρούμενο άτομο, αλλά όχι χαζογκόμενα...χαζοβιόλα..όταν σοβαρευω το παρακάνω..δηλαδή σε σημείο όχι τραγικό.Είμαι αρρωστοφοβική όχι υποχόνδρια. Τέλος να μην κάνει παρέα ή να μην γνωρίζει κανένα πρώην γιατί δεν....στείλτε ρε παιδιά! καλά θα ναι! ηλικίες 25 με 33
22
 
 
 
 
σχόλια
Εάν πάει στα πιο σχολιασμένα..!!Φεστιβαλ Γαλλικού Κινηματογράφου 2015 στο ποιο ωραίο Σινεμά της Αθήνας: Αλκυονής. Βάλτε τα δυνατά σας να μην κλείσει!
αααα τι ωραία...το breezeraki γιατί μωρέ;;πάρε μια σόδα να κάνεις τη δουλειά σου...αααχ και η ενδοξη τιμημένη βότκα...γενιές και γενιές μεγάλωσε...και τους εκανε όλους...παρε τον ενα και χτύπα τον αλλο...αλλά σαν το τσίπουρο... παμ στο δόξα πατρι...και δεν καταλαβαίνεις ούτε την χριστοπαναγία..μόνο την ρίχνεις..φαντάσου ήπια πριν κάμποσο καιρό..άρχισα να ρίχνω χριστοπαναγίες ρίχνω και μία ζεμπεκιά πέφτω με τον κροταφικό λοβό στο κρεβάτι..ούτε πόνο ούτε τίποτα την επόμενη μέρα μόνο..απίστευτος ο μαγικός ζωμός του Δρυϊδη της βορείου ελλάδας..ήταν καμιά δεκαριά μαζί Δρυίδηδες...πτςςςς τέτοιο πράγμα...τέτοια ξεφτίλα!..αααχ και βααχ!
σε ενοχλάει ε;; εμενα με κάνει να ξεχνάω το όνομα μου και τους λέω να με φωνάζουν Σούζι...που τα τζούζει ορισμένες φορές...αλλά μπλέκω ρε πούστη μου συνήθως..δηλαδή είμαι σε φάση που λέω πόσες παπάτζες πια; και αρχίζω και κράζω σα κουρούνα..
χαιρετίσματα στον φίλο Βασίλη! Φίλε Βασίλη καθώς γνωρίζεις είναι αδύνατο να σου δείξω πως κάνει η κουρούνα αλλά μπορώ να σου πω ότι είναι μοναχικό πουλί που κάνει σταχτοπράσινα αυγά στις παρυφές των βουνών.. τέλος, μόνο το κρα-κρα μου ρχετε.. κοράκι τύπου! αλλά όλα καλά! Ναι για να κάνω τετοια πράγματα μόνο πιωμένη μπορώ να είμαι διαφορετικά καμία σχέση..
χαιρετίσματα στον φίλο Βασίλη! Φίλε Βασίλη καθώς γνωρίζεις είναι αδύνατο να σου δείξω πως κάνει η κουρούνα αλλά μπορώ να σου πω ότι είναι μοναχικό πουλί που κάνει σταχτοπράσινα αυγά στις παρυφές των βουνών.. τέλος, μόνο το κρα-κρα μου ρχετε.. κοράκι τύπου! αλλά όλα καλά! Ναι για να κάνω τετοια πράγματα μόνο πιωμένη μπορώ να είμαι διαφορετικά καμία σχέση..
γούστα είναι αυτά..δεν με πλασάρω σαν κελεπούρι..το αντίθετο μάλιστα..εάν ήμουν φίλε βαλιτσάκι... εδώ θα ήμουν μάλλον όχι...θα είχα ένα προσωπικό λιαρ τζετ και θα πέταγα μαζί με τον τζόνι ντεπ..και θα πνιγόμουν στα λεφτά...οπότε δεν γαμιέται....

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ