ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2015 | 16:35

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΕΙ ΕΓΩ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: Θ ΦΤΙΑΞΩ ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ Τ ΡΥΖΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΩ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΥΤΟ Π ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΛΑΚΙ ΤΟ ΡΥΖΙ ΜΟΛΙς ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ Ν ΠΑΡΕΙ Τ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ιντερνετ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΙΩΣ ΤΟΣΟ Τ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
2
 
 
 
 
σχόλια
Πάρε ένα φορμάκι σε όμορφο σχήμα. Γέμισέ το με ρύζι σταθερά (να μην αφήνει κενά). Βάλε το για 2 λεπτά στο ψυγείο. Βγάλτο. Βάλε ένα πιάτο από πάνω. Γύρισε προσεκτικά και τα δύο (το πάνω κάτω) σε μια σταθερή επιφάνεια. Αφαίρεσε το φορμάκι. Διακόσμησε με ένα κλωναράκι φρέσκο δυόσμο και δυο κόκκους μαύρο πιπέρι ολόκληρο (ή και ροζ αν βρείς να εμμένουμε στα κλισέ των γυναικείων περιοδικών βρε παιδί μου!)Η τηγανιά μην στεγνώσει! Βάλε μια σταλιά μπυρα ή κρασί στον ζωμό όταν πάει να μείνει με τα υγρά του για να πάει ένα κλικ πιο πάνω. Με ευχαριστείς αργότερα. Καλοφαγωτα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ