ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2015 | 01:26

Ας σου το εξηγήσω καλύτερα, μπας και συμφωνήσεις μαζί μου..

Όπου σε αποφεύγουν και σου κρύβουν συναισθήματα, παύεις να στέλνεις. Όπου δε σε θέλουν και τόσο, ή ψάχνουν για επιβεβαίωση, ή είναι υπερβολικά εγωιστές και περιμένουν να τσιμπήσεις με αποχές και γραψίματα, παύεις να στέλνεις. Όπου σου μιλάνε μία απότομα μία ευγενικά παύεις να στέλνεις. Όπου εν τέλει δεν τους είσαι ακόμη κάτι και σου φέρονται σαν αντικείμενο φλερτ προσφέροντας δήθεν συμβουλές για τη ζωή σου, μην μπαίνοντας ποτέ πραγματικά στον κόπο να σε ζήσουν και λίγο και να σου αφιερώσουν χρόνο, παύεις να στέλνεις. Και τελικά στέλνεις εκεί που σε θέλουν επίσης και σε αγαπάνε και στο δείχνουν. Ακόμη κι αν εκεί είναι επίσης προβληματικά. Αλλά εκεί έχεις ζήσει πράγματα αληθινά, έστω κι αν αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μέχρι να το σταματήσεις κι αυτό το χούι και να βρεις από την αρχή το πρόσωπο που θα εμπνεύσει να ζήσεις από την αρχή πράγματα. Έμπνευση χρειάζεται κανείς κι αυτή δεν στη προσφέρουν όλοι οι εν δυνάμει μνηστήρες που συναντάς.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ξέχασες και τους άγνωστους, βρε! Μή μιλάτε και μην εμπιστεύεστε άγνωστους, μή μπαίνετε στα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους!Και μετά αφού κάνετε όλα αυτά, ελάτε να εξομολογηθείτε "γιατί είμαι μόνος/μόνη"...Συμφωνώ κι επαυξάνω! Αυτές είναι συμβουλές!!!