ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.10.2015 | 22:48

Θέλω να φύγω από την Αθήνα - Προτάσεις

Καλησπέρα! Μη έχοντας άλλη επιλογή, αποφάσισα να γράψω στις εξομολογήσεις την επιθυμία μου που όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και μεγαλύτερη.Θέλω να φύγω από την Αθήνα. Όμως δεν έχω ιδέα πού να πάω και τι θα κάνω εκεί. Έχω τελειώσει μια σχολή του εκπαιδευτικού κλάδου, που όμως δεν έχει κανένα μέλλον για επαγγελματική αποκατάσταση. Προσπαθώ να κατεβάσω μιαν ιδέα για το τι μπορώ να κάνω στην επαρχία. Το κακό είναι ότι δεν έχω κάποιο χωριό που να πηγαίνω συχνά, ώστε να ξέρω τα κατατόπια και να μπορώ εγκατασταθώ εκεί.Έχει κανείς καμιά ιδέα, ή υπάρχει κανείς εδώ που να έχει πάρει μιαν ανάλογη απόφαση και τι έκανε; Ακόμη, αν έχετε υπόψιν σας κάποια σελίδα στο διαδίκτυο από την οποία θα μπορούσα να ενημερωθώ σχετικά και θα μπορούσατε να μου την προτείνετε, θα σας ήμουν ευγνώμων!
1
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχάς έχεις τίποτα στο όνομα σου ή ακόμα και οι γονείς σου και τα αδέλφια σου στην επαρχία; Κοίταξε, υπάρχουν πολλές αγροτικές επενδύσεις που μπορείς να κάνεις. Στο χωριό καταγωγής μου ας πούμε πολλοί ασχολούνται πλέον με γάλα γαιδούρας. Επίσης υπάρχουν και αρκετά φυτά που έχουν καλή επένδυση αμα θέλεις να καλλιεργήσεις. Υπάρχουν εναλλακτικές όπως εκτροφή μεταξοσκώληκα ή πολλοί ασχολούνται με την προώθηση του ελαιόλαδου. Γενικά συνήθως τα χωριά εντάσσονται σε κάποιες ενώσεις για να προωθούνται τα συγκεκριμένα προιόντα της κάθε περιοχής.