ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2015 | 18:10

οταν εχεις τα μάτια για ομορφιά

Οδηγάω σε κεντρικό δρόμο και μπροστά μου εχω φανάρι στο οποίο εχω πράσινο και οι πεζοί έχουν κόκκινο. Την στιγμη που περνάω κάτω απο το φανάρι, πετάγεται μια κοπέλα και φρεναρω απότομα μερικά εκατοστά απο τα πόδια της. Γυρίζω και της λέω: το φανάρι που ειναι κόκκινο δεν το βλέπεις; Και γυρίζει όλο ύφος και μου λέει οτι το φανάρι δεν έχει σημασία και οτι οι πεζοί έχουν παντα προτεραιότητα. Δεν έδωσα σημασία και εφυγα γιατι δεν μπορω να κάνω τέτοια χαζή συζήτηση με ενήλικο άνθρωπο. Και την έβλεπα απο τον καθρέπτη που φώναζε, ωρυόταν και κούναγε τα χέρια ψηλά. Καποιοι πεζοι ειναι αλλού γι' αλλού!!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε εγω ταυτίστηκα μαζί σου για ένα και μοναδικό λόγο : Αν την είχες χτυπήσει δε θα ξεμπέρδευες με τίποτα ! Είναι αυτό που λέμε "ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ' αλλά κυριολεκτικά :)
Σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο αν δεις πεζό να επιχειρεί να περάσει μειώνεις ταχύτητα προσπαθώντας να αποφύγεις την σύγκρουση. Όποιος έχει ταξιδέψει ή μείνει εξωτερικό το ξέρει. Το ίδιο λέει και η κοινή λογική μιας και υπάρχει δυνητικά η πιθανότητα ο πεζός να μην έχεις τις φουλ δυνατότητες του εν εγρηγόρσει (ανάπηρος/ηλικιωμένος που δεν βλέπει καλά/άτομο με ειδικές ανάγκες/οτιδήποτε). Δεν σημαίνει ότι επειδή έκανε ένα λάθος σύμφωνα με τον ΚΟΚ (που υφίσταται και για νομικούς λόγους σε περιπτώσεις διένεξης) πρέπει και να το πληρώσει με την ζωή του αν γίνεται να αποφευχθεί!Στο Carmageddon βέβαια ισχύουν άλλοι κανόνες....
σε ολο τον πολιτσμενο κοσμο κ επειδη εχω ταξιδεψει κ εχω μεινει εξωτερικο ετσι και ο πεζος παει να περασει με κοκκινο το ανθρωπακι-φαναρι τρωει τρελο κραξιμο. Γιατι η φωτεινη σηματοδοτηση υπαρχει για να ρυθμιζει ποτε περνανε οι πεζοι κ ποτε τα αυτοκινηταΑπο την αλλη σε δρομους χωρις φαναρια αλλα με διαβαση ΜΟΝΟ, τα αμαξια κοκαλωνουν για να περασει ο πεζος.