ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2015 | 14:38

Ρεμάλι

Βγήκα προχθές με μία κοπελιά και κουβέντα στην κουβέντα με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Κ της έλεγα για τη δουλειά μου. Κ μετά με ρωτάει με τι άλλο. Ε λέω τι άλλο, αυτό. Ξένες γλώσσες μου λέει μαθαίνεις; Όχι της λέω. Γυμναστήριο μου λέει πας; Όχι της λέω. Ποδήλατο, χορό, τρέξιμο, διάβασμα, εκδρομές, κάτι; Όχι της λέω. Με κοίταξε με έναν οίκτο παιδιά, ντράπηκα.Και με κομπλεξάρισε ρε φίλε. Ντάξει δηλαδή επειδή είμαι όλη μέρα, ξάπλα, καφέ, τάβλι, χαρτιά, στοίχημα, ξανά καφέ και ποτάκι είμαι άνθρωπος κενός και χωρίς ενδιαφέρον; Ε άι σικτίρ μαντάμ! Άμα θες ενδιαφέροντα τράβα στη Σχολή Καλών Τεχνών! Ε μααα
13
 
 
 
 
σχόλια
Παίζεις όλη μέρα τάβλι, χαρτιά, ΣΤΟΙΧΗΜΑ, καφέ, ποτάκι, καφέ και ΞΑΠΛΑ.Ναι. Ναί είσαι άνθρωπος κενός και χωρίς ενδιαφέρον. Να μαντέψω σου πλένει ακόμα η μάνα σου, και ίσως μένεις δίπλα στο πατρικό σου.
εδώ που τα λέμε... ένα ενδιαφέρον βρε αδερφέ, κάτι... Τιποτα και συ? Δε χρειάζεται να διασπας το άτομο, αλλά κανα βιβλίου, ταινιούλα, ε...? Τι θα συζητάτε, αν θα έρθει γκολ - γκολ?
ηθελε να δεί πόσο carpe diem είσαι. Τα κορίτσια αναζητούν έναν ενδιαφέροντα άντρα που να έχει χόμπυ , να είναι δραστήριος , να κινεί το σώμα του και το μυαλό του . Να γράφει μουσική , ποίηση , να ζωγραφίζει , ν ακάνει εκδρομές, να κάνει επισκευές στο σπίτι , να μην τεμπελιάζει και πίνει φραπέδες βλέποντας ποδόσφαιρο . Το γιατί δεν είναι του παρόντος αλλά γι ' αυτό σε κοίταξε με οίκτο . Εγώ στη θέση σου θα της έλεγα : Γιατί με κοιτάς με οίκτο ; Μήπως σε ζήτησα σε γάμο και δε το κατάλαβα?
Πολύ γέλοτας στο ποστ και πολύ γέλοτας στις απαντήσεις. Όπως είναι γνωστόν ο κάθε άντρας όταν γνωρίσει μια γυναίκα έχει τα εξής χόμπυ:1)ποίηση. Τι εννοείες ο Σααωτί είναι μάρκο για παπάκι? 2)γυμναστήριο. Τι εννοείες έχω κοιλία? Φούσκομα είναι.3)Χορός. Όλοι οι άντρες είναι βαρύμαγκες και εκτώς απ το συρτάκι τον ελεύθερο χρόνο τους χορεύουνε κλακέτες.4)Εκδρομές. Βέβαια, όλοι οι άντρες μετά τη δουλεία το γυμναστήριο, το χορό, τη ποίηση και το χτριμ σπόρς πάμε και μια Μαδαγασκάρη να δούμε τους λεμούριους απο κοντά.Τώρα με την οικονομική κρίση εις διπλούν.Δε λεω και συ ρε παιδι μου του χεσες το γάιδαρο αλλά κορίτσια αμα θέλετε άντρα τέτοιον θα τον βρείτε εκει που θα βρούμε εμείς την τέλεια νυκοκοιρα-μανα-μουγκη πορνοσταρ. ΤΟΥΒΟΥ το λένε το εργαλείο. Για real life χλομο το βλέπω.
Ά μή σε απασχολεί αυτό, αγαπητέ, αν αρχίζει τις πολλές τις ερωτήσεις, δεν μπορείς να την πιάσεις, από πουθενά. Δηλαδή εγώ που απαντάω και ειλικρινά, μαθαίνω ξένες γλώσσες, πάω και γυμναστήριο, κάνω κι από τα άλλα, αλλά σταθερή και μόνιμη δουλειά δεν, πάλι το τσιμπάω το ακυράκι. Αυτό είναι η τεχνική "βασικό φιλτράρισμα" και "φυσική επιλογή". Δύο τινά, ή ψάχνει τον Mr. Τέλειο, ή αφορμή για χυλό. Αν έψαχνε χορηγό θα στην έφερνε αλλιώς την κουβέντα, έχω πέσει και σε τέτοια φάση πρόσφατα μάλιστα.Χειρότερα για την ίδια, αλήθεια. Όσοι είναι πολυτάλαντοι δεν συνηθίζουν να γίνονται τα γαϊδουράκια μονάχα μίας. Ή το ακόμη καλύτερο, άλλες που οι δικοί τους "υστερούν", να προσκολλωνται πάνω τους και να τους αναγνωρίζουν "προσόντα". Πάνε για πολλά και μεγάλα πράγματα. Κι όσες το παίζουν "χρυσοθήρες" και "σκαπανείς", πλέον τρώνε αυτές άκυρα. Νομίζοντας κιόλας πως αυτές το έριξαν.
Έλα πες ήταν τύπισσα :Πάω πιλάτες ,μάθαινω rumba ,διάβαζω Ντοστογιεφσκι και είμαι άνθρωπος με ενδιαφέροντα ..Αχαχαχαχαχα ναι οκ φίλε καλυτερα για σένα σου λέω αστο βρες καμιά πίο ''ρηχή'' λιγότερα κόμπλεξ θα έχει !!!
Την κατανοω την κοπελα γιατι απο προσωπικες εμπειριες οσοι γνωστοι μου δεν κανανε δραστηριοτητες καταντουσαν.βαρετοι γτ το μονο που μπορουσες να κανειςβμαζι τους ητανε να πας για καφε τιποτα αλλο,οταν του; προτεινες κατι διαφορετικο απλα βαριοντουσαν την ζωη τους...η κοπελα δεν σε θεωρει κενο η αμορφωτο απλα αν δεν ανανεωνεσαι με διαφορα χομπι κλπ καταντας ρουτινα ..

Απεργία της ΓΣΕΕ