ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2015 | 09:41

η αεναη δυσκολια της υπσρξης....

Θελω να δηλωσω οτι ζοριζομαι...κ να μην με κρινει καποιος...θελω να πω οτι καπως κουραστηκα....δηλαδη προσπαθω να μαι χαρουμενη αλλα καπου τα γεγονοτα της ζωης με σταματουν....εκει που βρισκω εχω δουλεια την χανω....χανω κ το κουραγιο μου....εχψ σχεση αλλα νιωθω οτι πνιγομαι...προφανως η ζωη δεν ειναι μυθιστορημα αλλα μου λειπει να μαι κατι σαν την merry poppins...κ να πεταω χαρουμενη κ ανεμελη...μα δεν συμβαινει....περασα κ μια καταθλιψαρα απο εδω μεχρι το απειρο κ πολυ φιλοι? Λακησαν...Θα ηθελα ομορφα λογια κ ζεστους ανθρωπους!!!!.
1
 
 
 
 
σχόλια
Νομιζω η πιο σπουδαια συμβουλη που θα μπορουσα να δωσω σε καποιον θα ηταν να αλλαξει τον τροπο σκεψης για να αποκτησει τη ζωη που επιθυμει. Η αποψη μου ειναι οτι καθε γεγονος που μας συμβαινει ή τα ατομα που εχουμε στη ζωη μας τα εχουμε προσελκυσει με τη σκεψη μας. Βεβαιως υπαρχει το ορθο κατ'εμε λαικο ρητο : ''Καλο μελετα κ ερχεται", το οποιο θα επρεπε να συνοδευτει και απο το αντιστοιχο ''Κακομελετα και ερχεται''. Αν σε ενδιαφερει η παραπανω αποψη αναζητησε κατι σχετικα με το νομο της ελξης.