ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2015 | 13:18

Καλά και τα social media ρε guys, αλλά μην καίτε εγκέφαλο

Βγήκα προχθές με μία τύπισσα που γνώρισα σε μια κοινή παρέα. Από την ώρα που καθίσαμε για καφέ κάθε μισό λεπτό έπιανε το κινητό και τσέκαρε facebook, instagram κλπ. χαζογελώντας μόνη της, ενώ εγώ ήμουν στη μέση μιας φράσης. Αστειεύτηκα λιγάκι τύπου είμαι-κι-εγώ-εδώ, αλλά στα επόμενα λεπτά συνέχισε το ίδιο τροπάριο. Και συνέχισε και συνέχισε... Εκεί κολλημένη στην οθόνη της, πολλές φορές χωρίς καν να αποκρίνεται σ' αυτά που της έλεγα.Άντεξα μισή ώρα παιδιά. Σηκώνομαι σε κάποια φάση, πετάω λεφτά για το λογαριασμό στο τραπέζι, της λέω "αφού έχεις παρέα, δεν με χρειάζεσαι" και φεύγω με ύφος χολυγουντιανού σταρ που πετάει χειρβομβίδες, πίσω του εκρήξεις κι αυτός να απομακρύνεται σε slow motion... αλλά της άξιζε!
6
 
 
 
 
σχόλια
Πολλά μπράβο!Πραγματικά!Μερικοί το παρακάνουν!Πραγματικά είναι κατάντια!Τεράστιο το θέμα,κυρίως με το facebook,για να το αναλύσουμε.Πάντως,αν άνοιγες και συ το facebook,μπορεί να μιλούσατε μέσω συνομιλίας!Εκεί θα σε πρόσεχε σίγουρα!!Εμένα μου έτυχε τις προάλλες να έχω πάει καλεσμένος σε γενέθλια φίλης μου η οποία πέρα από τις τυπικές κουβέντες που κάναμε,όλο το υπόλοιπο διάστημα ήταν χωμένη στο κινητό της!Ρε διάολε δηλαδή!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ