ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2015 | 13:53

Η αδερφή μου

μετά από χρόνια αποτυχημένων εξωσωματικών και άκαρπων προσπαθειών για υιοθεσία, έτσι ξαφνικά και απρόσμενα, έμεινε έγκυος στα 42 της!Δεν μπορώ να σας περιγράψω την χαρά, την συγκίνηση, το ύφος του γαμπρού μου που εναλλάσσεται μεταξύ υπερηφάνειας και έντονης ανησυχίας, τα δάκρυα χαράς των γονιών μου και τέλος αυτό το γαλήνιο πρόσωπο της αδερφή μου.Αδερφούλα μου, να σου πάνε όλα καλά, να είσαι γερή και εσύ και το μωρό που περιμένεις.
3
 
 
 
 
σχόλια
Είδες μόλις αφέθηκε ελεύθερη και απέβαλε το άγχος; Κανένα πρόβλημα δεν είχε, όπως κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζουν τα περισσότερα ζευγάρια παρα μόνο το αγχος και το να γίνουν επιτακτικά γονείς.Μόλις χαλάρωσε ο οργανισμός της, το παράτησε γιατί δεν είχε ελπίδες έγινε το θαύμα! Που δεν είναι θαύμα! Απλά αλλαγή ψυχολογίας.Στα περισσότερα ζευγάρια δεν μπορούν να βρούν ακριβές αίτιο που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν. φιλικό ζευγάρι. μετά απο 10 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να κάνουν παιδί, (λες και παραγγέλνουν και περιμένουν το ντελίβερι)10 χρόνια με προφυλάξεις όλα. Μόλις παντρεύτηκαν έκαναν προγεννετικό έλεγχο, όλα άριστα!ΜΕ το που παντρεύτηκαν λοιπόν και ενώ είχαν βάλει μπρος για παιδί, χρόνια ολόκληρα δεν ερχόταν.Κάποια στιγμή η κοπέλα διορίζεται δασκάλα, και παίρνουν την απόφαση πως θα αφοσιωθεί στη δουλειά και βλέπουν αργότερα, το παράτησαν. Μετά απο λίγους μήνες μένει έγγυος.Τι να έφταιγε μωρέ τι να έφταιγε;ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΕ 5 ΓΡΑΜΜΑΤΑΧαλαρώστε και θα έρθει εκεί που δεν το περιμένετε!Με το καλό να σας έρθει το μπεμπουλίνι το ανηψάκι σου!