ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2015 | 22:27

Φευγω

Ηρθε η ωρα να φυγω κι εγω. Φευγω στην Αγγλια να δουλέψω. Ειμαι 36 χρόνων κοπελα και φευγω μονη μου, χωρις κανέναν εκει. Πέρασα 4 χρονια μετα το θάνατο της μητερας μου κλεισμένη μεσα στο σπιτι. Καποια στιγμη δεν άντεξα, και ειπα δεν παει αλλο. Το αποφάσισα. Τωρα που φευγω αισθανομαι περίεργα. Δεν ξερω αν κανω καλα, θα μου λείψει η Ελλαδα, οι φίλοι, αλλα ρε παιδια δεν άντεχα. Το ξερω πως θα ειναι δύσκολα, παω,ολομόναχη και δεν εχω κανενα εκει, αλλα εδω ημουνα στα αζήτητα για χρονια. Μονο ενα σκυλακι εχω, που θα το παρω και αυτο μαζι.Με εχει πιασει μια στεναχώρια...κι ας ξερω πως κανω το σωστο. Παω μονη μου, θα ειναι δύσκολα. Αλλα επρεπε να διαλέξω: να κολυμπήσω ή να πνιγω...
10
 
 
 
 
σχόλια
Μπορώ να πω,ότι χαίρομαι όταν διαβάζω τέτοιες εξομολογήσεις,καλα κάνεις έτσι τσαμπουκά και δυναμισμό αυτό θέλει η ζωή και σου εύχομαι ολόψυχα ότι θελήσεις να το πετύχεις!
Σε θαυμάζω!Θα ήθελα να είχα την δύναμη να έκανα το ίδιο. Μπορεί και να το τολμήσω σε λίγο καιρό αλλά φοβάμαι πολύ. Και η βλακεία είναι ότι φοβάμαι τον ίδιο μου τον εαυτό και όχι το τι θα συναντήσω εκεί.Καλή επιτυχία σε όλα,να έχεις πολύ υπομονή και καθαρό μυαλό!
Καλή τύχη σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!Κάθε αρχή και δύσκολη λένε...Αλλά η αποφασιστικότητα και η προσπάθεια μπορούν να νικήσουν τα πάντα!!Keep walking!!
καλη σου αρχη, λοιπον! Να σαι δυνατη γιατι καθε αρχη και δυσκολη αλλα κατι μου λεει πως θα αποζημιωθεις και με το πραπανω!και στον επαγγελματικο τομεα αλλα και στον κοινωνικο!αντε και may the force be with you \m/ !!
να φυγεις εννοειτε..κ να το παλεψεις κ να εισαι δυνατη..8ελει πιστη κ κουραγιο..σου το λεει καποιος που πηγε γερμανια κ δεν εκατσε 10 μερες γιατι ηταν αδυναμος..σου εθχωμαι καλη δυναμη κ σκεψη θετικη...
Να μην φοβάσαι τίποτα. Είναι συναρπαστικό που αποφασίζεις να ξεκινήσεις από την αρχή και είσαι πολύ νέα για να κάνεις μεμψίμοιρες σκέψεις. Η Αγγλία είναι μια θαυμάσια χώρα με άπειρα πράγματα για να γεμίσεις τον ελεύθερο χρόνο σου και ιδιαίτερα φιλική ως περιβάλλον.Είναι θέμα χρόνου να γνωριστείς με νέους ανθρώπους και να κάνεις φίλους. Σκέψου ότι δεν έχεις "αποσκευές" και ήρθε η στιγμή να ζήσεις για σένα, υπόλογη μόνο στον εαυτό σου δημιουργώντας τη ζωή σου από την αρχή. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ