ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2015 | 15:19

Την παρθενία μου μέσα

Είμαι 23 και είμαι απ τις κοπέλες που δεν περνάνε απαρατήρητες. Μέχρι και σήμερα έχω γνωρίσει αρκετά άτομα, που έδειξαν ενδιαφέρον (ξεκάθαρα),επομένως υπήρχαν ευκαιρίες. Εγώ σαν πιο δύσκολος χαρακτήρας και ιδιαίτερα επιλεκτική, τουλάχιστον πιο μικρή, πάντα έψαχνα κάτι άλλο, με αποτέλεσμα να μην δίνω και πολλά δικαιώματα και ξέκοβα απ την αρχή. Δεν το θεωρώ σωστό κι ούτε μπορώ να πάω με καποιον ο οποίος απλα δεν με ελκύει τόσο. Με τον καιρό άρχισα να αμφιβάλω και εδινα πιο πολλές ευκαιρίες και οταν έλεγα κάτι πάει να γίνει όλο και κάτι γινόταν και χάναμε επαφή με τον εκάστοτε. Κι λέω: μήπως τελικά πρέπει να αλλάξω τα θέλω μου και τον εαυτό μου για να καταφέρω να μαι με κάποιον? Μήπως το πολυσκέφτομαι? .. έτσι γίνεται ρε παιδιά?.. Κάνεις σεξ τόσο απλά με άτομα που δεν πολυγουστάρεις? Φίλη μου στην ίδια ηλικία, κοιμήθηκε με έναν άγνωστο που γνώριζε μόλις 3 μέρες μόνο και μόνο όπως η ίδια λέει επειδή ένιωσε άνετα και για να της φύγει κι "αυτό". Σε φάση είχα πρόβλημα και το έλυσα και τώρα είμαι καλά! Και έρχομαι τώρα εγώ και σας ρωτάω: Τόσο ταμπου είναι σήμερα πια να είσαι παρθένα μετα τα 20?! θα πρέπει να ντρέπομαι δηλαδή που δεν έτυχε ακόμα? Δυστυχώς ο κύκλος γνωριμιών μου λόγω συνθηκών είναι περιορισμένος τώρα, με αποτέλεσμα να έχω αρχίσει να το σκέφτομαι υπερβολικά.
8
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Μαγκιά σου να είσαι επιλεκτική και το να κάνεις σεξ με κάποιον που έχει το ίδιο σκεπτικό, είναι λογικό να σας προσδώσει καλύτερη χημεία από ό,τι κάτι περιστασιακό. Εγγύηση για το αποτέλεσμα δεν υπάρχει σε καμιά των περιπτώσεων. Προκειμένου να πάψεις να είσαι ο εαυτός σου ώστε να απαρνηθείς την παρθενιά σου που τόσο αναθεματίζεις πάντως θα μπορούσες να επικεντρωθείς στους άνδρες που θα ενδιαφερθούν για σένα και να επιλέξεις εκείνον που θα ορίσει η καρδιά και το κορμί σου.Το τι κάνει ή έχει κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν υπάρχει νόμος που να του επιβάλλει να το μοιράζεται με άλλους, ακόμη κι αν αυτοί είναι οι εκάστοτε σύντροφοι. Εξάλλου, ένας άνδρας που σε θέλει πραγματικά θα κάνει τα πάντα για την απόλαυσή σου, ακόμα κι αν σου βγει η αμηχανία της πρώτης φοράς.
Αγάπη μου, χαλάρωσε λίγο! Όταν θα έρθει η στιγμή δεν θα έχεις ενδοιασμούς..! Πίστεψε με!Και το σημαντικότερο..Δεν παραδειγματιζόμαστε, από το τι κάνουν και τι δεν κάνουν οι γύρω μας..Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει..Είτε κάνεις κάτι, είτε δεν κάνεις, οι ''άλλοι'' πάντα κάτι θα έχουν να πουν!!Χαλάρωσε και θα έρθει η στιγμή!Μην καταναλώσεις όπου να 'ναι την πρώτη σου φορά, για να την έχεις ως μια όμορφη ανάμνηση, που θα αφορά το ξεκίνημα της σεξουαλικής σου ζωής!Μην είσαι όμως και κλεισμένη στο καβούκι σου από φόβο!Φιλιά!!
Δεν σε πήραν τα χρόνια, ούτε η παρθενιά στα 23 είναι κάτι εξωφρενικά παράξενο. Ωστόσο, αν Θες τη συμβουλή μου, προσπάθησε να δώσεις ευκαιρίες σε άτομα που γνωρίζεις. Έχω φίλες που στα 23 έψαχναν τον πρίγκιπα και τώρα στα 28 ψάχνουν κάποιον που δεν θα ντρέπονται να του το πουν.
Άρχισε να βλέπεις το ποτήρι πιο μισογεμάτο. Όλοι αυτοί εκεί έξω δεν έχουν βάλει στόχο της ζωής τους ούτε να σε πληγώσουν, ούτε να σε πονέσουν, ούτε να σε πηδήξουν. Είναι και αυτοί το ίδιο μονοί και θέλουν ένα άνθρωπο διπλά τους. Η ηλικία, η παρθενία και ότι άλλο βάλεις μπροστά σου δεν έχει καμιά σημασία.