ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2015 | 17:54

Η σωστή γυναίκα.

Μελαχρινή οπτασία με ύψος γύρω στο 1.70 και κιλά 58-60, πλατύ χαμόγελο, μεγάλα και σαρκώδη χείλη, ευδιάθετη, υπομονετική και μορφωμένη. Πάνω απ΄όλα όμως μετράει να ξέρει να φτιάχνει ζεστά και νόστιμα μυζηθροπιτάκια!Αδιάφορα στοιχεία το χρώμα των ματιών της και η προίκα.
11
 
 
 
 
σχόλια
Αυτή η γυναίκα αγαπητέ μου αποκλείεται να τα συνδυάζει όλα αυτά και μοντέλο και μαγειρισα,και αν υπάρχει σίγουρα θα είναι κάπου στο εξωτερικό,αλλα βρε παιδί μου ,γυναικάρα 1.70 μόνο 58 με 60 κιλά,εσύ δεν θες γυναίκα,κόκαλο θες γιατί αυτή που παρουσιάζεις είναι ανορεξική!
Αγαπητέ νεαρέ συντοπίτη, να'σαι καλά! Η συζήτηση που πυροδότησες με έκανε να λυθώ στα γέλια μετά από μια δύσκολη μέρα. Και να φανταστείς πως ούτε καν ξέρω τι είναι αυτά τα περίφημα "μυζηθροπιτάκια" (πέρα από όσα δηλώνει το όνομά τους). Peace!
αν περιμενεις κ ελπιζεις σε αυτο τοτε καποια στιγμη η ζωη θα στην φερη αν οχι με ολα οσα ζητας τουλαχιστον με τα μισα..!! ;) επισεις η ζωη δεν ειναι παραμυθι μη μεινεις και μπακουρι αν δεν ερθει... ψαξου λιγο εε !!
Εγώ λέω καλύτερα να πάρεις θηλυκό σκύλο. Το μεγαλύτερο προσόν είναι ότι με τέτοιες αηδίες που λες, δεν θα μπορεί να απαντήσει κιόλας. BORING!
''Το μέτρο εξυπνάδας του ανθρώπου είναι η ικανότητά του να αμφιβάλλει''Γκονκούρ.Οπότε...Σε ευχαριστώ για το κοπλιμέντο,τα ξινόμηλα έχουν θαυμάσιες ιδιότητες :)Επίσης καλό ξημέρωμα :)
Αθάνατε εσύ είσαι εκείνος που το έκανες θέμα και αν στην τελική όπως λες κι εσύ δεν ήθελες να γίνει θέμα ο τρόπος υποβολής σχολίων να μην μου έκανες υποδείξεις για αστερίσκους και ψευδώνυμα κτλ.Αφού δεν το καταλαβαίνεις από μόνος σου κάποιος πρέπει να στο κάνει λίγο πιο λιανά :)Γι'αυτό και σου αφιέρωσα λίγο παραπάνω χρόνο,δες το σαν ένδειξη συμπόνιας :)Όσο για το υπόλοιπο σχόλιό σου με τους χαρακτηρισμούς έχω να πώ πως εκτός από τεμπέλης είσαι και απόλυτα προβλέψιμος :)Καλά πόσο χρονών είσαι 12;
Αθάνατε το σχόλιό μου ήταν απάντηση στην Annabel Lee.Να κοκορεύεσαι ξέρεις να διαβάσεις τα σχόλια της ίδιας σου της εξομολόγησης δεν ξέρεις;Μην είσαι τεμπέλης!