ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2015 | 03:07

All the same

33. Ξυπνάς. Μόνος. Δουλευεις. Ξεχνιέσαι. Σχολάς. Τρως. Πινεις. Καπνιζεις. Ελπίζεις. Μόνος. Περπατάς. Αναζητας. Θελεις. Ζητας. Χανεσε. Θυμάσαι. Ακούς. Μυρίζεις. Αισθάνεσαι. Μόνος. Γυρνάς. Κοιμάσαι... Μόνος... 34. Ξυπνας. Δεν θες... Μόνος. Κοιμάσαι. Ξυπνάς...- ? -
13
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρεις,διαβάζοντας την εξομολόγηση σου,παρατηρώ οτι πού το πάς που το φέρνεις παλι μόνος καταλήγεις,ούτε σαπουνόπερα να ταν,βγές εξω, μυρισε τον καθαρο αέρα,ακου τα πουλακια που κελαηδούν,διασκέδασε τη ζωη σου,η ζωη ειναι μικρή και περνά γρηγορα!Κανένας δεν είναι μόνος του!αύτο γίνεται απο δική του επιλογή
Δυστυχώς, μερικές φορές η τραγικότητα (μέσω των θυσίων και της μοναξιάς) όταν γίνεται στο βωμό κάποιου ιδεώδους ή αξίας αποτελεί επιθυμία, αν και καταστροφική. Σου εύχομαι να βρείς αυτό που θέλεις αγαπητέ, γιατί για κάποιους δεν αποτελεί επιλογή. Σε αυτήν την ζωή πρέπει να δώσουμε ένα αυτοσκοπό, και ο έρωτας για κάποιους δυστυχώς δεν είναι αρκετός.
Όλα τόσο όμορφα "ειπωμένα", σε μόλις λίγες γραμμές.. Έχεις αφουγκραστεί τα συναισθήματα πολλών θεωρώ.. Ελάτε να γίνουμε όλοι μια οικογένεια, να κάνουμε group therapy! :P
Ειμαστε μια οικεγενεια η οποια δεν μαζευεται συχνα να λεει τα νεα της !υπαρχουν πολλες μορφες group therapy η κ solo therapy αν προτιμας , οπου απλα πρεπει να εισαι ο εαυτος σου με ολους εκθετωντας τα καλα σου στοιχεια !
Φίλε εξομολογούμενε, σε αντιλαμβάνομαι πλήρως. Είναι πραγματικά δύσκολη υπό ορισμένες συνθήκες η εύρεση του άλλου ''μισού'' και ο σπιράλ της ρουτίνας με την απογοήτευση κάνουν ''θανατηφόρο'' συνδυασμό, ενώ μεγαλώνοντας δυσκολεύουν ακόμη πιο πολύ τα πράγματα (είμαι μεγαλύτερός σου και το λέω). Εύχομαι καλή τύχη, και έχε ανοιχτά πάντα τα μάτια σου.
Έχε πιστή και αισιοδοξία και και θα βρέθει.απλά να προσπαθεις να δείχνεις πάντα την καλύτερη όψη του εαυτού σου ώστε να λάμπεις ως το πιο φωτεινό αστέρι και σε διαβεβαιώ θα σε ξεχωρίσει εκεινη!
παρατηρησα στην εξομολογηση σου,οτι ειπες αρκετες φορες την λεξη "Μονος"..νομιζω οτι μια γυναικεια συντροφια μπορει να σου αλλαξει την βαρετη καθημερινοτητα σου! μια γυναικα η οποια να σου προσφερει: αγαπη,στοργη,κατανοηση και πανω απο ολα να ειναι πιστη!
Σε ευχαριστω για το χρονο σου που διαβασες κ απαντησες! Πιστεψε με αυτο ψαχνω κ οχι μεσα απο το pc μου , αλλα δεν εχει βρεθει.. Αυτο ευχομαι για ολους τους μονους κ για τα 2 φυλα.