ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2015 | 01:16

Δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του

Βγαινω εδώ και μια βδομάδα με ένα παιδί. Αυτός δειχνει ερωτευμένος μαζι μου. Εγω πάλι όχι απλά δεν νιωθω ερωτευμενη, αλλά νιωθω έντονη πιεση και δυσφορια. Δεν ειμαι έτοιμη για σχέση. Σκεφτομαι τον πρωην. Πιέζομαι. Έχω προσπαθήσει με καθε τροπο να του πω οτι δεν νιώθω κατι. Δειχνει οτι δεν καταλαβαινει. Καθε φορα βγαινω μαζι του κ λεω οτι θα ειναι η τελευταια. Μα η τελευταια δεν ερχεται ποτε. Μαλλον δεν γινομαι ξεκαθαρη γιατι φοβαμαι μηπως στεναχωρηθει. Να του το στειλω με μηνυμα?
3
 
 
 
 
σχόλια
Στείλε μήνυμα. Μη φοβάσαι αν θα στεναχωρηθεί, δεν είναι δα και κάποιος δικός σου άνθρωπος, μια βδομάδα βγαίνετε. Ξεκαθάρισέ το όσο είναι νωρίς και με σκληρό τρόπο (βλ. μήνυμα) αφού κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Μου χει τύχει κι εμένα πιο παλιά και όταν εξηγήθηκα στα ίσια προσπαθούσε να βγει από πάνω και έβγαλε τόση κακία... έλεγε και ποιος σου είπε ότι σε ήθελα και για σχέση, απλά φιλικός ήμουν μαζί σου και μαλ*κίες που εννοείται ότι δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα γιατί μου έκανε πολύ στενό και στυγνό πέσιμο εξ ου κι η πίεση που ένιωθα.. Κόψτο γρήγορα γιατί μερικοί δεν πάνε καθόλου καλά.
μη βιαστεις να τον διωξεις. Δωσε του την ευκαιρια να γνωριστειτε καλυτερα. Αμα ειναι καλο παιδι και σε κανει να νιωθεις ομορφα θα τον ερωτευτεις. Κι εγω εβγαινα με ενα παιδι την περιοδο που ημουν ερωτευμενη με αλλον. Βγαιναμε φιλικα ενω ηξερα οτι του αρεσω και καθε φορα ελεγα δεν ξαναβγαινω αφου δεν τον βλεπω ερωτικα. Τωρα ειμαστε μαζι και πολυ ερωτευμενη. Μ ε τον τροπο του με εκανε να τον ερωτευτω.
Τι μηνυμα λες ? 15 χρονων εισαι? ! αρχικα πιστευω οτι ειναι πολυ νωρις μια εβδομαδα βγαινεις κοπελια ποτε θα προλαβαινες να ερωτευτεις? :P τελος παντων ! αν εχεις αποφασισει να το τελειωσεις απλα πες του το του παιδιου θα το εκτιμησει πιο πολυ απο το να βγαινεις μαζι του επειδη φοβασαι μην στεναχωρηθει.