ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2015 | 09:20

Εξομολογούμαι ότι...

Ακουσα τη μεγάλη μου αδερφή που είναι 20 χρονών (εγώ είμαι 16) να συζητάει στο τηλέφωνο λέγοντας ''ε καλά κι αν δε με θέλει ο τάδε τότε θα πάω με τον τάδε που κάνει καλύτερο σεξ. Εντωμεταξεί έχω και στο standby τον άλλο που γνώρισα στη Κόρινθο''Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν τα άκουσα αυτά ήταν να πάω στο μπάνιο και να κλάψω. Ποτέ δε περίμενα να ακούσω τέτοια συζήτηση της αδερφής μου... δε ξέρω τι να πω, Είναι αυτά τα ερωτικά όσων μεγαλώνουν? Υπάρχει ρομαντισμός σε όλο αυτό? Είναι λογικό?
1
 
 
 
 
σχόλια
Φαντάζομαι ότι η αδερφή σου στο τηλέφωνο θα ήθελε απλά να κάνει μια φίλη της να ζηλέψει για τη ζήτηση που έχει και θα μπορούσε ίσως και να έχει υπερβάλλει.Ίσως να ήθελε να το παίξει δυνατή μπροστά σε μια ενδεχόμενη απόρριψη από το πρώτο της φίλο και για αυτό το λόγο να παρουσίασε τις "εναλλακτικές" της λύσεις ή θα μπορούσε ίσως να είναι πραγματικά αδιάφορη και να παίζει και με τους τρεις.Πολλά είναι τα ίσως και δεν αξίζει να χαλιέσαι για αβεβαιότητες.Στην ηλικία των 20 κάτι τέτοιες βλακείες έκανα και εγώ αλλά εγώ ήμουν πιο νίντζα, δεν καθόμουν να κοκορεύομαι για τις μπαγαποντιές μου και τις έκανα στα κρυφά όχι τίποτα άλλο, αν με έπαιρναν χαμπάρι οι γυναίκες που γυρόφερα θα έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Σε εκείνη τη φάση δεν μπορούσα να καταλάβω ότι αυτό που κάνω είναι λάθος γιατί νόμιζα ότι είχα βρει το νόημα της ζωής και για εμένα οι γυναίκες ήταν απλά αντικείμενα για να περνάω την ώρα μου. Έφαγα αρκετές φορές το αγαπημένο μου γλυκό μέχρι που κάποια στιγμή βαρέθηκα να το τρώω. Βαρέθηκα τη συνουσία και άρχισα να ψάχνω την ουσία. Αυτός ο κορεσμός ήταν το πρώτο μου βήμα στο να μεγαλώσω, και το μεγάλωμα ήρθε στο νου και όχι στην ηλικία.Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτή η ανώριμη και απρεπής συμπεριφορά ήταν προϊόν χαμηλής αυτοεκτίμησης. Πίστευα ότι αν ήμουν με πολλές γυναίκες ότι θα άξιζα κάτι παραπάνω από τον δίπλα μου που είχε λιγότερες. Μετάνιωσα για την πλειοψηφία των σχέσεων που έκανα γιατί δεν ήμουν διατεθειμένος να τις πάρω σοβαρά, ήταν καθαρή επιπολαιότητα.Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι όχι, δεν είναι αυτά τα ερωτικά όσων μεγαλώνουν, αυτά είναι τα ερωτικά αυτών που ακόμα δεν μεγάλωσαν ή ξέχασαν να μεγαλώσουν. Το δρόμο μπορώ να στον δείξω αλλά άλλο είναι να τον ξέρεις και άλλο να τον περπατάς. Ακολούθησε το δρόμο της καρδιάς σου, μην κάνεις κάτι επειδή το κάνουν οι άλλοι, μην έχεις για πρότυπο κανένα παρά μόνο τον εαυτό σου και μη συγκρίνεσαι με κανένα. Να συγκρίνεσαι μόνο με τον εαυτό σου και να θες να είσαι καλύτερή από αυτή που ήσουν.Κάνε αυτό που απ τα βάθη της καρδιάς σου ξέρεις πως είναι σωστό και να θυμάσαι, το πάθος θα σε ανεβάσει στο πιο ψηλό ουρανό αλλά θα σε ρίξει και στο πιο βαθύ γκρεμό. Όταν είσαι ψηλά πρόσεχε μην πάρουν τα μυαλά σου σου αέρα και αν κάποια στιγμή πέσεις, δεν πειράζει, είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι αναγκαίο, γιατί αν δεν πέσεις δεν θα μάθεις ποτέ να σηκώνεσαι. Είναι μέρος της περιπέτειας και αυτό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ