ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2015 | 20:58

Μονο εγω σιχαινομαι τα κλαμπ;

Η αλήθεια ειναι οτι πηγα μια φορα και ξενέρωσα τη ζωη μου.Δε μπορουσα να καθησω διχως να με ποδοπατήσουν/σπρώξουν/κουτουλήσουν.Πλήρωσα τα λεφτά της ζωής μου για ενα-δυο ποτα και ακουγα και μια μουσικη που ο Θεος να τη κανει τελος παντων..Προτιμώ να καθομαι με τη παρεα μου στο λιμανι να το ξημερώνουμε και να ακουμε τη μουσική που μας αρεσει,να εχουμε παρει κρασιά και να μπορουμε να μιλήσουμε.(α ναι και να ειμαστε ντυμένοι σαν ανθρωποι γιατι τη φορα που με έσυραν στο κλαμπ επρεπε και να ντυθώ σαν να ειμαι δεκα χρονια μεγαλύτερη και οχι 18)Υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο αυτο που περιγραφω; Για μενα αυτο ειναι ευτυχια οχι να βγαινω απ το κλαμπ και να μην ακουω τιποτα για μια βδομαδα απ τη βαβούρα που ειχε μεσα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο διασκέδασης, το κλαμπ δεν είναι μονόδρομος. Δεν είσαι υποχρεωμένη να σου αρέσει ό,τι αρέσει και στους άλλους, άσε που υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω με τα γούστα τα δικά σου. Ψάξε να τους βρεις. Α, δοκίμασε να πας σε τσιπουράδικο-ρακομελάδιο, ίσως να σου αρέσει καλύτερα, έχει μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα, και σίγουρα δεν έχει στριμωξίδι.