ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2015 | 15:19

Είμαι αποτυχημένη...

-Πλέον 31 χωρίς σταθερή εργασία.-Καμία μα καμία αξιόλογη ή μακροχρόνια σχέση μέχρι τώρα στην ζωή μου αλλά μόνο μερικές σχεσούλες λίγων μηνών και φυσικά με λάθος άνδρες.-Ελάχιστους φίλους, μάλλον γνωστούς.-Μένω με τους δικούς μου.-Δεν έχω αμάξι.-Εχω μερικά χρήματα στην άκρη αλλά τι με αυτό;-Δεν έχω ευχαριστηθεί το φλέρτ όσο θα ήθελα, αλλά αυτό θα μου πείτε πως δεν είναι αργά.-Δεν έχω ευχαριστηθεί το σεξ και υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να κάνω πάνω στο σεξ αλλά απο την στιγμή που τα περισσότερα χρόνια τα περνάω στην μοναξιά μου, δεν θα έχω ζήσει ακόμα και ίσως να μην τα ζήσω και ποτέ.
5
 
 
 
 
σχόλια
η κατασταση σου ειναι αρκετα συνηθισμενη γι αυτη την εποχη και για την ηλικια σου. Πολλοι 30αρηδες δεν εχουν σταθερη παρεα, δουλεια, μενουν με τους δικους τους, εχουν καποια χρηματα στην ακρη, δεν εχουν τις πιο τρελες ερωτικες εμπειριες...λυπαμαι που θα στο πω, αλλα αυτο ειναι μεγαλη πλειοψηφια. Τωρα αυτο γιατι στο λεω δεν ξερω, δεν ειναι παρηγορια. Εγω αυτο που θα προτεινα αν θες φυσικα να κανεις κατι γιατι δε ρωτησες, ειναι να βρεις τι σ ευχαριστει πραγματικα...ειναι δυσκολο φυσικα αυτο αλλα οχι ακατορθωτο...σκεψου στην πορεια της ζωης σου ως τωρα αν κατι σ ειχε ευχαριστησει πολυ, ενα χομπι πχ...και αν το βρεις καντο..θα νιωσεις πολυ καλυτερα...απο κει κ περα αν δε βρεις κατι, απλως πρεπει να αποδεχτεις οτι ανηκεις κ συ στη μεγαλη πλειοψηφια που απλως αναπνεει χωρις να ζει (ουσιαστικα). Τι τα θες, στο τελος ολοι μας στο ιδιο βαγονι καταληγουμε.
επισης, να ξερεις οτι η ευτυχια ξεκιναει απο μεσα μας κ ΠΟΤΕ απο εξωτερικους παραγοντες οπως εχω παρεα, γκομενο, δουλεια. η αυτογνωσια θα σε βοηθησει να κατακτησεις την ευτυχια! οταν βρεις δλδ τι ζητας. Ακομη και να τα ειχες ολα τα θεματα που λες λυμενα, και παλι θα ενιωθες υπαρξιακο κενο γιατι οι εξωτερικες συνθηκες απλως βελτιωνουν αυτο που ειμαστε, δε μας καθοριζουν ομως. Γ αυτο βρες αυτο που σ αρεσει πραγματικα , εν αναγκη με ψυχαναλυση!
Βρε κοπέλα μου περιγράφεις πράγματα που λίγο πολύ συμβαίνουν σχεδον σε όλους αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι σε εμποδίζουν αυτά στο να κάνεις σχέση και να ζήσεις τα απωθημένα σου.Οι άντρες πχ δεν δίνουν σημασία στο αν έχεις φίλους ,δουλειά ή μένεις με τους δικούς σου και σου ξαναλέω και το πιστεύω ότι μάλλον υπερβάλλεις και είσαι και λίγο γκρινιαρούλα γι αυτό σε πέρνει απο κάτω ...έλα δες τη φατσούλα μου που έβαλα στο παραθυράκι χαμογέλα λίγο !!!
Και μόνο που το λες είσαι .Άσε τη μοιρολατρία και άντε ζήσε η ζωή δεν είναι εύκολη για κανένα με την κλάψα το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι περισσότερο απωθητική

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ