ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.5.2015 | 01:16

O μπαμπάς μου..

Ο μπαμπάς μου είναι 50 χρονών. Παράτησε το σχολείο στα 14 του για να παει να δουλεψει. Αργοτερα τελειωσε το νυχτερινο λύκειο ενω ακομα δουλευε. Ο μπαμπας μου καπνιζει πολύ. Δουλευε πολλες ωρες όμως και το αφεντικό του έλεγε οτι ειναι καλύτερος απο όλους. Ο μπαμπας μου έφευγε στις 7 το πρωι και γυρνούσε στις 5 το απόγευμα. Κάποτε. Δεν μου έχει χαλάσει ποτέ χατήρι. Σχεδόν. Ο μπαμπάς μου στα 43 του έμεινε άνεργος χωρίς να μπορεί να μπει ταμείο ανεργίας αφού το αφεντικό του τον έβαζε να δουλεύει 2 4άωρα την βδομάδα για 50 ευρώ. Ο μπαμπάς μου έπερνε 1800 ευρώ. Χωρίς τα μπόνους. Ο μπαμπάς μου έμεινε επίσημα άνεργος όταν το κύριο αφεντικό αποφάσισε να κυρήξει πτώχευση. Μετά από 2,5 χρόνια ταμείο ανεργίας ο μπαμπάς μου βρήκε δουλειά. Μια σύμβαση έργου για να γίνει καθαρίστρια σε ένα σχολείο για 2 μήνες. Ο μπαμπούκος μου θα πάρει 300 ευρώ για 2 μήνες. Ο μπαμπούκος μου θα πάρει 300 ευρώ για μια δουλειά 9 με 5. Ο μπαμπάς μου κλαίει, μέσα του όμως και δεν το δείχνει. Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο στον μπαμπά σου, να τον χαίρεσαι. Και να πας να του πεις ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο, να του το δείχνεις. Και μην τον αφήνεις να στεναχωριέται, ακόμη κι αν το κάνει χωρίς να φαίνεται.