ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2015 | 00:28

γνώμες?

Ασχολουμε εδω και 6 μήνες με την κιθάρα..ξεκίνησα από ακουστική να μάθω τα βασικα και να συνηθίσουν τα δάκτυλα..μέχρις στιγμής παρά το μικρό χρονικό διάστημα έχω παίξει δημόσια με τον καθηγητή μου σε εκδηλώσεις..στη συνεχεια θα αγοράσω ηλεκτρική και θα αγοσιωθω εκει..μπορω να περναω ώρες με την κιθάρα..θελω όμως να φτάσω ψιλά..το ξερω οτι ίσως ο τρόπος σκέψης ειναι ανώριμος..αλλα θελω να παλέψω για το όνειρο μου, να κουραστώ να φτάσω στο τέλειο, να γίνω μέλος μιας ροκ μπάντας και να γίνω γνωστή πανελλαδικώς..Έχω εναν ξεχωριστό δεσμό με αυτη τη μουσικη..και μπορω να δωσω τα παντα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις σίγουρα η επιτυχία είναι εξασφαλίσμένη όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις ένα πράγμα στο μυαλό σου το κάνεις γιατί πιστευέις ότι αυτό θα σου εξασφαλίσει το εισιτήριο προς την αναγνωρισιμότητα ή επειδή σου αρέσει η μουσική ??

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ