ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2015 | 03:06

Οι γυναικες δεν ξερετε τι θελετε

Δεν θελετε ενα καλο παιδι,που θα τα εκανε τα παντα για εσας και θα σας αγαπουσε,γιατι δεν θα ηταν γοης,ηταν γυμνασμενος και τσογλανος.Αυτο καταλαβα απο 2 ομορφες που με απερριψαν(οι μοναδικες που εχω προσεγγισει).Ισως εμεις τα καλα παιδια,να ειμαστε για καμια που στην εμφανιση θα ειναι σαν την Ελενη Λουκα.Εμεις τουλαχιστον ξερουμε οτι θελουμε μια που η εμφανιση της θα ειναι πολυ καλη.ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.Αρκετους που εχω ρωτησει πανω σε αυτο το θεμα,εχουν την ιδια αποψη.Τελικα ισως να σας αξιζουν τα χειροτερα.Απο εξευτελισμο εως περιθωριοποιηση.
8
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή τα γράφεις όλα αφιλτράριστα θα γράψω στο ίδιο στυλ με σένα. Λες οτί είσαι το καλό παιδί που το αδικήσανε. Απ´ αυτά που έγραψες συνάδει το αντίθετο από καλό παιδί. Είσαι ένας τύπος όλο θυμό και κόμπλεξ που νομίζει οτι είναι καλός, μέχρι που θα του πεις όχι και θα σε γεμίσει μ´ενοχες επειδή δεν του έκατσες, θα σε πιέσει και απο τον τόνο που γράφεις παιζει και να σε βρίσει.Μ´αυτην την εξομολόγισή ουσιαστικα ψάχνεις να βρείς αντροπαρέα για κλαφτείς και να πείτε τι πουτ@ne$ είναι όλες τους. Και κάτι που μες την θολούρα σου δεν έχεις καταλάβει: καλό παιδί είναι αυτός που όταν του πεις φίλε δεν γουστάρω, θα σεβαστεί τα όρια σου και θα πάει παρακάτω.
ρε παιδια υπαρχουν και οι πουτανες. φιξ τιμη συμφωνημενη και τελος.οι αλλες στα παιρνουν ολα κινητα και ακινητα με τη στηριξη του κρατους. ΠΟΤΕ γαμος εκτος κιαν μισεις την υπαρξη σου αδερφε αντρα.υπαρχουν και καλες κοπελες αλλα λεφτα θελουν ολες και καλα κανουν. αντε, παμε να βγαλουμε λεφτα τωρα..
ξερεις αγορι μου δεν εχουνε ολοι και ολες τον ιδιο τροπο να αρνουνται η να δεχονται πεσιματα, καταστασεις, αντιδράσεις. για αυτο λεγομαστε ανθρωποι ολοι και εχουμε διαφορετικες αποψεις και τροπο επικοινωνιας. διαφερουμε ο ενας με τον αλλον και αυτη ειναι η ουσια. να μπορεσεις να ζησεις με ανθρωπους οι οποιοι ειναι διαφορετικοι απο εσενα...μαλλον δεν εχεις σκεφτει οτι σε ολο αυτο το σκηικο μαλλον θα φταις εσυ... η αν οχι μονο εσυ και εσυ...δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να προχωρησει σε κατι παραπανω με τον αλλον αν πραγματικα δεν το θελει... το να απλωσεις χερι επειδη δεν περασε το δικο σου δεν σε καθιστα ωριμο... ανωριμο θα ελεγα και αν θελεις την γνωμη μου καλο θα ειναι να κατσεις να τα βρεις λιγο με τον εαυτο σου .. και μετα να προσπαθησεις να τα βρεις και με τον εξω κοσμο....!!!!!
Ο άλλος λέει την χαστούκισε επειδή τον είπε "μπάζο". Ε ρε πίκρα... Μην αυταπατάστε όλοι εσείς που είστε τέτοιοι, οι γυναίκες ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν, και συγκεκριμένα ότι δε θέλουν εσάς.
Παιδιά διάβασα αυτά που γράφω παρακάτω και είδα ότι οι γυναίκες του σάιτ λένε πράγματα που δεν στέκουν,κορίτσια για πείτε μου και εμένα που συναντάω συνέχεια κάτι γυναίκες που πιάνουν δεν πιάνουν 5 και θέλουν να γνωρίσουν τον Θεό και δεν σκέφτονται ότι αν εμείς κατηγορία Ναυάγια θέλουμε να γνωρίσουμε τον Θεό (Μεταφορικό αυτό)ο Θεός κατά αναλογία απαιτήσεων τι θα θέλει να γνωρίσει?όποια νομίζει ότι είσαι σε θέση και έχει στοιχειώδη νουμοσύνη να μου απαντήσει αλλά με κάποια τεκμηρίωση και όχι με άρες μάρες κουκουνάρες που λένε.Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Αυτούς που έχεις ρωτήσει όλοι τα ίδια θέλουν! Ωραία μυαλά έχετε κι εσύ και οι φίλοι σου.Άμα εσύ βάζεις ως πρώτο πράγμα την εμφάνιση στην επιλογή μιας κοπέλας, τότε με ποιο δικαίωμα ζητάς από την κοπέλα να μην σκέφτεται την εμφάνιση; Άλλαξε εσύ μυαλά πρώτα και δες τους ανθρώπους με άλλο μάτι. Κι επειδή πιστεύεις ότι είσαι καλό παιδί, μην είσαι και τόσο σίγουρος. Μια χαρά σου τα λένε οι παραπάνω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ