ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2015 | 04:11

Εσείς τι λέτε;Σας έχει τύχει;

Γνώρισα στην δουλειά ένα παιδί πραγματικά πολύ όμορφο,στυλάτο και με τρομερό χιούμορ.Το παιδί αυτο με πλησίασε ευγενικά και με ωραίο τρόπο μου πρότεινε να βγούμε.Στο ραντεβού παρότι πέρασα υπέροχα με προβλημάτισαν κάποια πράγματα που μου είπε για τον εαυτό του 1)Είναι άθεος,2)Απεχθάνεται το facebook και άλλα social media,3)Δεν ψωνίζει ποτε κυριακές ή αργίες απο σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων(αν και αυτός δουλέυει κάποιες κυριακές) 4)Δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση 5)Είναι χορτοφάγος.Εγω απο την άλλη είμαι τα ακριβώς αντίθετα απο αυτά δηλαδή πιστευω πολυ στο θεό,την μισή μέρα είμαι στα social media,επίσης αυτο με τις κυριακές μου το είπε καθώς του είπα να κατέβουμε βόλτα σήμερα κυριακή που τα μαγαζιά είναι ανοιχτα και αρνήθηκε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αμα ισχυουν αυτα ο Αθεος ειναι πιο Χριστιανος απο εσενα, λες οτι κανεις ψωνια την κυριακη; εχεις εθιστει στο φασεμπουκ; και το οτι αυτος ειναι χορτοφαγος σημαινει οτι κανει ασκητικη ζωη επειδη ειναι σαν να νηστευει. Κοιτα τα δικα σου χαλια πριν κοιταξεις τους αλλους.Ο Θεος να βοηθησει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ