ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2015 | 15:51

Σουργελα!

Εχει γεμισει ο τοπος! Βγαινεις εξω για καφε για βολτα και τους βλεπεις ολους προσκολλημενους σε μια ρημαδοοθονη χαμενοι στον κοσμο τους! Μιλας με καποιον και πιανει το κινητο του να τσεκαρει τα λαικ που του εκαναν τα τελευταια δεκα λεπτα! Πας σε ενα μαγαζι φωναζει ενας να κανουμε τσεκ ιν! Ολες οι χαζογκομενιτσες να βγαζουν σελφι στο ακυρο φωτογραφιες το φαγητο τους λες και δεν εχουμε ξαναδει φαγητο και πηγαινουν στα κλαμπ για μια κωλοφωτογραφια απο επαγγελματια και ενα τσεκ ιν και φυσικα επειδη ειναι σαββατο και ΠΡΕΠΕΙ να βγουμε!! Ρωταω μια φιλη καλο το μαγαζι που πηγατε; απαντηση: μονο το τσεκ ιν αξιζε!! Ενα με τη μαζα ολοι και ολες ενα καλουπι εχει γινει πολτος ο εγκεφαλος με τοση παθητικοτητα!! Σηκωστε το κεφαλι πεταξτε το κινητο και ζηστε επιτελους!! Μη ζειτε για να επειδεικνυεστε σε τριτους για το που πηγατε τι φαγατε ποσα ξοδεψατε με ποιους βγηκατε!!! Ενα καλουπι ολοι ρε ειστε καμια πρωτοτυπια! Σας βαρεθηκα!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλά εννοείται ότι το facebook σε προσωπικό επίπεδο προάγει την κατινία, τη δηθενιά και τις "πλαστές" και πανέμορφες ζωές. Ωστόσο, να μη ξεχνάμε ότι τα χει και τα θετικά του. Ενημέρωση, επικοινωνία με άτομα που βρίσκονται σε άλλες γωνιές του πλανήτη, λύσεις εργασίας (μου έχει τύχει)... Μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο ανάλογα με τον τρόπο που θα το χειριστείς. Όσον αφορά τα check-in, αν κάποιοι γεμίζουν έτσι τις ζωές τους, εμένα το σχόλιο μου περισσεύει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ