ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.3.2015 | 14:51

εσύ ο bully που με έκανες δυνατή

Είμαι πια 28. Μορφωμένη, δυνατή, πετυχημένη.Κι όμως στο σχολείο ήμουν αλλιώς.Ένα πρόβλημα υγείας - κυρίως αισθητικό - με έκανε "το θύμα" για κάποιους ευτυχώς μεμονωμένους.Φοβόμουν τότε να αντιδράσω. Μόνο έκλαιγα.Τότε δεν το λέγαμε bullying.Απλά κάποιοι έσπαγαν πλάκα.Εσένα, που τότε με έδειχνες και γελούσες δε σε ξεχνάω.Εγώ κορίτσι στο γυμνάσιο εσύ αγόρι 2 χρόνια μεγαλύτερος.Σε βλέπω τώρα, ξέρω ότι κι εσύ θυμάσαι.Νομίζω με ντρέπεσαι. Μεγάλωσα, ισορρόπησα, έχω τη ζωή μου, τη δουλειά μου και την εκτίμηση όλων.Εσύ ο νταής έμεινες να δουλεύεις στο μαγαζί της μαμάς και να είσαι ένα ανώριμο πλάσμα που κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά.Με έκανες δυνατή και σ'ευχαριστώ.Δε ξεχνάω όμως - ούτε κι εσύ.Όλοι οι νταήδες είναι οι μελλοντικοί αποτυχημένοι.Αυτά από εμένα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλά, δεν είναι και απόλυτο ότι θα γίνει αποτυχημένος ο εκάστοτε νταής, αλλά καβαλημένο και ψιλοξιπασμένο είναι όλο το νταηλικομάνι εκεί έξω. Όλοι έχουμε ζήσει στιγμές τραμπουκισμού ως θύματα, απλά κάποιοι ήταν πιο συνειδητοποιημένοι και καταλάβαιναν ποιος έχει δίκιο και άλλοι, απετέλεσαν απλώς θεατές στην ίδια τους την εξευτέλιση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ