ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2015 | 07:23

παρανομια

15 χρονια γαμου.μου ετυχε μια μικρουλα, ασχημοπαπο με κορμι κολαση και μυαλο ξυραφιΒγαλαμε τα ματια μας 4-5 φορεςΔεν νιωθω τυψεις γιατι δεν εχουμε αγαπες και ερωτες, απλα ιδρωνουμε ο ενας πανω στον αλλο με τρομερα αποτελεσματα.Η γυναικα μου το εμαθε.Δεν με χωρισε, δεν θελω να την χωρισω.Δεν θελει ομως και να συνεχησω...Οκ, εκοψα.Μου λειπε ομως. Μου λειπει αυτο το σκληρο πηδημα.δεν ειναι αδικια?δεν νιωθω να κανω κατι κακο... ΣΕΞ κανω, δεν κλεβω κανεναν, δεν στερω τιποτα απο τη γυναικα μου, δεν σταματησα να την αγαπω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Άδικη ζωή ε; Πως είναι δυνατόν να αγαπάς κάποιον και να τον ξεφτιλίζεις έτσι; Γιατί ρε φίλε την ξεφτιλίζεις την γυναίκα σου στα μάτια της μικρής, στα δικά της μάτια. Δεν πιστεύω ότι είμαστε μονογαμικά όντα, πόσο να αντέξει κάποιος να τρώει το ίδιο φαγητό και να μην το βαρεθεί, αλλά μια τσίπα πάνω μας θεωρώ ότι πρέπει να την έχουμε.Άλλο να τύχει ( ουπς σκόνταψα στο όργανο σας) και άλλο το συστηματικό, η σχέση, το πήδημα που μετά στο τσιγάρο κατηγορείς τον σύντροφο σου.