ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2015 | 02:59

Ο Ρομαντισμός χάθηκε

Εδώ και καιρό διαβάζω αρκετές εξομολογήσεις(πέρα απο μερικά troll posts) οπότε ήρθε και η σειρά μου γράψω και γω τον πόνο μου(έγραψα πολλα sorry και δεν ξερω αν ξέφυγα και λίγο)Ας τα πάρω απο την αρχή είμαι φοιτητής 22 ετών με λένε Πάρη! Είχε υπάρξει μια σχέση σχεδόν 2 χρόνια(απο τα 17-19) χάλια ολο το σκηνικό! Συνέχεια τσακωμοί ώσπου είπα φτάνει δεν άντεχα γιατί ημουν κολλημένος μαζι της και ένιωθα οτι έπαιζε γιατι με θεωρούσε δεδομένο,οπότε ειπα φτάνει κατάφερα και την απομάκρυνα και πλεον έχουμε τα τυπικά κανένα γεια (αυτη την ζωη της και εγω την δική μου) με απο αυτη την περιοδο ένιωσα την ανάγκη οτι δεν ήθελα τιποτα αλλο απο την ψυχική μου ηρεμία αλλα και την ανάγκη απο φιλους να περνάω καλα μαζι τους και γενικα να μην βιώνω την φαση μηνυμα στο κινητο ανα 10 λεπτα! Οσο να ναι πιστευω λιγο πολυ ολοι έχουμε βιώσει πανω κάτω κατι τετοιο!! Ωσπου πηρα την απόφαση και ένιωσα την στιγμη μετα απο όλα αυτά οτι σαν Πάρης επρεπε παλι να βαλω μπρος τι το ήθελα ανοίχτηκα σε μια φίλη τρια χρονια την γνώριζα τον τελευταιο χρόνο οπως το έβλεπα το πήγαινε κάπως διαφορετικά (ξερεις ερωτήσεις στυλακι θα στο μαθω εγω....Παιζει τιποτα αυτο τον καιρο!; Ποτε θα βγουμε!; ) και γενικα με γειωσε αφου της ειπα οτι μου αρεσει λέγοντας περνάμε καλα αλλα θελω να μεινει η φαση οπως έχει!Σαν άνθρωπος ειμαι ρομαντικός και ντροπαλός(μειονέκτημα τα θεωρώ) αλλα αυτο δεν συμαινει οτι δεν ειμαι κοινωνικός...γνωρίζω αρκετά άτομα αλλα οπως ανέφερα λόγο το οτι ειμαι ντροπαλός οταν μου αρεσει κάποια κολλάω! Το θέμα ειναι οτι εμφανισιακα ειμαι normal και τα χαρακτηριστηκα του προσώπου μου ειναι ωραία (μιας και μου το εχουν πει αρκετές) απλα φοβάμαι οτι αν πω για καφε μια κοπέλα θα με ρίξει άκυρο και γενικα σκεφτομαι πολυ αρνητικά!! Το ιδιο και εξω στα κλαμπς δεν προτιμω να κανω κίνηση σε κάποια κοπέλα γιατι θεωρώ οτι ειναι το πιο λαθος μέρος για γνωριμία αλλα και γενικα θεωρώ οτι δεν θα με οδηγησει σε αυτο που ψάχνω! Δηλαδη σκοπός μου δεν ειναι να βγω,να βρω να πηδηξω μια,και να πω ειμαστε σε σχέση τωρα τι ωραία τι καλα και μετα να της πετάξω και ενα σ´αγαπω λες και ειναι επιδόρπιο!Θέλω να γνωρίσω μια να παμε για ενα καφε,να βγουμε για φαγητο να την φλερταρω να την κανω να νιώσει οτι οντως την θελω και οτι δεν προκειται να παιξω μαζι της γενικα να της προσφέρω,να μπω σε σχέση και οχι να κανω κατι επιπόλαιο! Θελω να νομιζω οτι δεν σκεφτομαι παράλογα για αυτά που ζητάω!!Αλλα το θέμα ειναι πως θα ξεκομπλάρω, πως θα σταματήσω να σκεφτομαι οτι η αλλη μπορει να μην σκέφτεται μονο αρνητικά για μενα.Στεναχωριέμαι που βρίσκομαι σε αυτη την κατάσταση ξερω οτι φταίω και γω και οτι χρειάζομαι και λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση και δεν πρεπει να βλεπω τα παντα αρνητικά αλλα και γενικα και οι κοπελες πρεπει να σταματήσουν να το παιζουν ντίβες και να μας αφήνουν να κανουμε λιγο παιχνιδι!
1
 
 
 
 
σχόλια
Μεγάλη κουβέντα άνοιξες φίλε!Θέμα που θα ακούσεις ένα εκατομμύριο διαφορετικές γνώμες!τι να σου πω!Κλισεδια είναι αλλά να είσαι ο εαυτός σου και κάποια στιγμή θα βρεθεί η σωστή στο δρόμο σου.Γενικότερα πάντως,το έχω παρατηρήσει οτι πολλές φορές λέμε κουβέντες που παρερμηνεύονται πολύ εύκολα από τον συνομιλητή μας!Όντως,με αυτά που έλεγε και η φίλη σου,τι να υποθέσεις και συ!Χίλια δίκια είχες εκεί!Και γω στη θέση σου,θα ορμούσα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ