ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2015 | 17:37

Διαφορα θεσης

ας το πουμε ετσι. Γραφω με αφορμη που ειχε γραψει ο φιλος ο εικοσιπενταρης απο την επαρχια που ηθελε μια εισαγγελεα και πεσατε να τον φατε επειδη δεν ειναι μορφωμενος και ειναι μικρος. Λοιπν δε φταιει αυτός οι γυναίκες δεν ξερουν τι τους γινεται. Εγώ πολυ μεγαλύτερος ερωτευμενος εδώ και οκταετια με καποια μορφωμενη απο την αθηνα που δουλευει κατα καιρους σενα μουσειο-γκαλερι της πολης μου. δε λεω παραπανω να μην εκτεθουμε. Με τις γυναικες τα πηγαινα παντα καλά γιατι ειμαι ο αντρας ο γαλαντομος, εργολαβος με την ανεση του και την θεση του στην κοινωνια, με θελανε γενικως. και αδερφε μου πηγα και τρελαθηκα γι αυτην που ειναι εξω απτα νερα μου και μη σου πω και εξω απτα γουστα μου. μορφωμενη σοβαρη και ντύσιμο αυστηρο και μεγαλη οχι καμια πιτσιρικα. δεν ξερω τι επαθα ήρθα κι αρρώστησα. εχω κανει πολυ ωραιες κινησεις. και λουλουδια εχω στειλει και σετ αληθινο μαργαριταρι πολυ ωραιο πανακριβο το εστειλε πισω. νυχτα να κορναρω με το επαγγελματικο κατω απτο σπιτι της και τηλεφωνα στη δουλεια της. γενικα ειμαι και πολυ κυριος. Το αποτελεσμα μηδεν εις το πηλικο παιδια. Γουστάρει να την τρεχει π πρωην της ενα δικηγορος απο αθηνα με απειλει και με ασφαλιστικα μετρα. και ρωταω εγω τωρα. γιατι ασχολειτε μαζι του αφου εχουνε χωρησει; Και απαντάω γιατί δε θα γυρισει να κοιταξει ανθρωπο που δεν ειναι του πανεπιστημιου. ετσι οπως εγινε και με το καφετζη και την εισαγγελεα κι ας ειμαι εγω πιο φτασμενος απο τον καφετζη και απτο δικηγορο μη σου πω. οι γυναικες τα θελετε και τα παθαινετε τελος.
3
 
 
 
 
σχόλια
αααααααααααααααααχαχχχαχααχαχα κλαιω! και μενα αν κορναραν κατω απο το σπιτι μου ενοχλωντας την γειτονια θα καλουσα παντως την αστυνομια εκεινη την ωρα. δεν γινεται να μας αρεσουν ολοι.. γι'αυτο λεγεται κλικ.. γιατι πρεπει καποιος να μας το κανει για να προχωρησουμε, ποσο μάλλον σε μια σχεση. και αυτα τα κλικ γινονται 1-2-5-10 φορες στην ζωη μας.. οχι με ολους οσους γνωριζουμε..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ