ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2015 | 15:45

Ο φίλος μου

με πιέζει να του κάνω στοματικό. Δεν μπορώ, δεν μ'αρέσει, δε θέλω. Είμαστε 7 μήνες μαζί, κανει αρκετή υπομονή δε λέω, τόσο καιρό δεν έχει κάνει τίποτα με καμιά άλλη, τον αγαπώ και με αγαπάει, αλλά τον τελυταίο καιρό με πιέζει πολύ γι'αυτό, σχεδόν με παρακαλάει. Δεν έχουμε προχωρήσει ακόμα, δεν τον σιχαίνομαι ή κάτι, είναι καθαρός, ξυρισμένος, μεγάλος, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Τι θα κάνω; Αυτός το θέλει πολύ.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αγάπη μου αν δεν του πάρεις πιπα θα του πάρει κάποια άλλη και καλά θα κάνει...δε σου λέω για κέρατο αλλά το σεξ και οτι το απαρτιζει ειναι ελευθερια..αν τον περιοριζεις αργα η γρηγορα θα φυγει..δε σου λεω να επιτελεσεις αναγκαστικο εργο..(δες το ως γλυφιτζουρι,βαλε και λιγη σαντυγη βρε αδερφε)
Έλεος με κάποιες γυναίκες... Δηλαδή αν σας έλεγε ο σύντροφός σας ότι δεν θέλει να σας γλείψει, εσείς τάχα μου όλα οκ και δεν τρέχει κάτι δικαίωμά του και σέβομαι τις επιθυμίες του; Ούτε καν, τουλάχιστον 90% θα κράζατε τα γουρούνια τους άντρες που σκέφτονται μόνο την πάρτη τους σεξουαλικά επειδή τελειώνουν πιο εύκολα.Κοπέλα μου, αν είχατε κάνει σεξ καμιά 30αριά φορές, και με στοματικά και με απόλα, και ήξερες πλέον μετά βεβαιότητας ότι δεν μπορείς για χ.ψ. λόγους, εγώ προσωπικά θα το σεβόμουνα, και το πόσο πραγματικά σ'αγαπάω και προτιμώ να'μαστε μαζί και χωρίς αυτό κλπ. θα αποδεικνύονταν από εκείνη τη στιγμή και μετά. Τώρα, αν το έχεις κάνει μόνο μία φορά στο παρελθόν, συγγνώμη που στο λέω, αλλά δεν δύναται να γνωρίζεις αν σ' αρέσει ή όχι. Όποιος πει ότι η πρώτη του σεξουαλική εμπειρία (σε όλο το φάσμα του σεξουαλικού ρεπερτορίου) ήταν ΚΑΛΗ, είναι ΨΕΥΤΗΣ. Και κολπικά, και στοματικά, και πρωκτικά, είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα. Λέει ΨΕ-ΜΜΑ-ΤΑ.Από κει και πέρα, θα σου πρότεινα να επισκεφτείς κάποιον ψυχολόγο. Όχι τόσο για το στοματικό, όσο για το πλατωνικό της σχέσης σας που (άγνωστο γιατί, ακόμα και για σένα θαρρώ) αρνείσαι να παραδεχτείς, πεισματικά κιόλας. Αν είσαι άπειρη και διστάζεις (λογικό και θεμιτό) δεν γίνεται ταυτόχρονα να δηλώνεις ανενδοίαστα πόσο τον αγαπάς και πόσο σ' αγαπάει κλπ.Ξύπνα πριν να είναι αργά. Καληνύχτα και καλή τύχη σε όλα. ;)
Aυτό που μερικές θεωρείτε ότι σας κάνει χάρη ο άλλος όταν δεν πάει με άλλη επειδή δεν του κάνετε κάτι στον σεξουαλκό τομέα και το λέτε με ευγνωμοσύνη να το κοιτάξετε!Εάν εξαρχής είχες πει ότι είναι κάτι που δε σου αρέσει και το δέχτηκε,οφείλει να το σεβαστεί χωρίς να σε πιέζει,αλλιώς ψέμματα έλεγε οτι το δέχτηκε και είναι δικαίωμα σου να θυμώσεις απο πάνω. Εάν όμως δεν ήσουν εξαρχής ξεκάθαρη και του λεγες "πιο μετά,θα γίνει,λίγο χρόνο κτλ" τότε εαν είστε καιρό μαζί θα έχει εκείνος το δικαίωμα να θυμώσει!
Τα ερωτήματα πολλά. Να υποθέσω ότι είναι η πρώτη σου φορά? Το έχεις ξαναδοκιμάσει με άλλον και δεν σου άρεσε? Έκανες καλά που ξεκαθάρισες τη θέση σου. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι αν δεν το θέλεις και πόσο μάλλον να ασκήσει ο οποιοσδήποτε πίεση πάνω σου. Από την άλλη, ο φίλος έχει δύο επιλογές. Είτε να κάνει υπομονή, να ολοκληρώσετε κανονικά και να αποκτήσεις περισσότερη οικειότητα είτε που θα βρει την σεξουαλική του ικανοποίηση αλλού. Είναι και εκείνου δικαίωμα και μην ξαφνιαστείς αν το κάνει!Η απόφαση δική σου.Υ.Γ 1 Δεν μας είπες όμως ηλικίες. Ίσως παίζει και αυτό ρόλο.Υ.Γ 2 Όσο τα περί αγάπης και αφοσίωσης μην βάζεις και πολύ κοντά το χεράκι σου στη φωτιά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ