ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2014 | 01:36

Απογνωση!!!

Η ιστορια εχει ως εξης.Παντρευτηκα μια γυναικα που ερωτευτηκα.Περναγαμε πολυ ωραια τον περισσοτερο καιρο.Ο μονιμος καυγας μας ηταν για τα παιδια.Εγω δεν τα ηθελα ποτε στη ζωη μου.Η γυναικα μου,μολις πατησε τα 30την πιασανε τρελες ανασφαλειες.Και ειμαι πολυ μεγαλη και αν δεν κανω τωρα δε θα μπορεσω αργοτερα και ολες αυτες τις γνωστες μεθοδους ψυχολογικης πιεσης.Υστερα εβαλε στο παιχνιδι και τους γονεις τις να με πιεζουν.Μου υποσχεθηκε οτι δε θα αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ στη ζωη μου!Οτι θα το μεγαλωνε αυτη με τους γονεις της.Τα πιστεψα ολα αυτα!Και το μετανιωσα!Ξερω δεν ειμαι μικρο παιδι για να πω οτι δεν ηξερα.Ομως αυτο νιωθω.Δεν ηξερα οτι θα εκανε η ζωη μου τετοια αναστροφη! Ηρθε το παιδι στη ζωη μου και εννοειται αλλαξαν ολα!ξενυχτι,κλαματα,κουραση,εξοδα,υποχρεωσεις!!!Ενα χαος που δεν ηθελα να το περασω.Δεν εχει σημασια αν δεν ηθελα απο εγωισμο,τεμπελια η ιδεολογια!Και φυσικα δε το δεχτηκα.Γκρινιαζα!Τσακωνομασταν!Ηθελα να ακουσω ενα συγνωμη γιατι με εβαλε να συμμετεχω σε κατι που μου ειχε υποσχεθει οτι θα το περασει μονη της.Αντι γι αυτο μου ειπε:Γιατι συγνωμη;;Μονη μου το εκανα;;Εχεις και εσυ ευθυνες.Επεσα απο τα συννεφα!Ο ανθρωπος μου με προδωσε!!Και εννοειται εχω ευθυνες κ προσπαθω να σταθω στο παιδι και οικονομικα και να περναμε χαρουμενες στιγμες μαζι.Ομως ειμαι δυστυχισμενος.Δεν ειναι η ζωη που φανταζομουν.Η γυναικα μου με την δικαιολογια οτι το παιδι ειναι μικρο εχει φυγει απο το κρεβατι μας πανω απο χρονο.Για σεξ,σπανια και αυτο.Επικοινωνια και κοινες εξοδους,πηγαν περιπατο και αυτα.Μου υποσχεθηκε οτι δε θα αλλαξει τιποτα και κατεληξα εντελως μονος.Και δε μπορω να το αντεξω.Σκεφτομαι νά βαλω αλλη γυναικα στη ζώή μου για εκδικηση!
3
 
 
 
 
σχόλια
Διαβάζω τα σχόλια και φαίνεται αστείο το οτι στα περισσότερα αν και είναι ανώνυμα μπορείς να καταλάβεις το φύλο του γράφοντος απο το περιεχόμενο..........Συμβουλή: Λάβε υπόψην μόνο εκείνα τα σχόλια που δεν προδίδουν φύλο.Τα υπόλοιπα είναι Biased και φυσικά οδηγούν σε λάθος και αδιέξοδο.
Αγαπητέ.....Ό,τι έγινε έγινε και τώρα δεν αλλάζει τίποτα (συγνώμη που θα στο πω αλλά ήταν αφέλεια από μέρους σου να πιστέψεις ότι δεν θα αλλάξει η ζωή σου και μεγάλο λάθος της γυναίκας σου να σε πιέσει σε κάτι τόσο σοβαρό χωρίς εσύ να συμφωνήσεις.Δεν σου έδειξε καθόλου σεβασμό). Οπότε τώρα πρέπει να δεις πάνω από όλα με ψυχραιμία το τι θα κανεις και πως θα διαχειριστής τα νέα δεδομένα στη ζωή σου.Δυστυχως πολλοί άνθρωποι έχουν γίνει γονείς χωρίς να το σχεδιάζουν αλλά άλλαξαν και προσάρμοσαν τη ζωή τους έτσι ώστε να αγαπήσουν κάθε καινούργια στιγμή. Και καλώς ή κακώς, ένα παιδί φέρνει μεγάλες αλλαγές στη κοινή ζωή του ζευγαριού.Κάτσε και σκέψου τι σε πιέζει. Το ίδιο το παιδί ή η γυναίκα σου??? Είναι δεδομένο ότι πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου ως πατέρας αλλά βάση της δικής σου κρίσης και χωρίς πιέσεις και υστερίες από τη σύζυγο σου.Βάλε τα όρια σου χωρίς όμως να απέχεις από το παιδάκι σου. Είναι κομμάτι από εσένα. Και μεγαλώντας θέλει να σε έχει ως πρότυπο. Εκμεταλλεύσου στιγμές μαζί του και δημιούργησε έναν δεσμό. Πίστεψε με....Θα είναι ο ισχυρότερος από όλους!Επίσης, όσο αφορά στη ζωή με τη γυναικα σου, θέσε και εκεί τα όρια σου. Πες της ευθέως πόσο προδομένος νιώθεις ώστε να πάρετε μια κοινή απόφαση. Μην αφήσετε την προσωπική και σεξουαλική ζωή σας να καταστραφεί. Είναι ζωτικής σημασίας! Αν το νιώθεις, μίλα σε κάποιον έμπιστο φίλο σου (παντρεμένο ή με παιδί).Όχι τόσο για να σου δώσει λύσεις, όσο να σε ακούσει και να είναι γνώστης.Και όσο το να πας με άλλη γυναίκα...δεν ξέρω. Κάνε ότι εσύ κρίνεις! Σίγουρα η προδοσία δεν είναι η καλύτερη λύση και πόσο μάλλον αν γίνεται για κεδίκηση. Αν θες να πας με άλλη γυναίκα, να πας επειδή τη γουστάρεις και όχι για εκδίκηση.Δώσε λίγο χρόνο, άφησε τον εαυτό σου να προσπαθήσει στο μέγιστο του για να λειτουργήσει όλο αυτό κι αν όχι.........πάρε τις δικές σου αποφάσεις!
''Μου υποσχεθηκε οτι δε θα αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ στη ζωη μου!Οτι θα το μεγαλωνε αυτη με τους γονεις της ''αλήθεια τώρα; όχι τώρα ειλικρινά αλήθεια;μήπως είναι πάλι καμία εξομολόγηση της λαιφο για το νέο σουξέ που μάλλον θέλει να κάνει;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ