ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2014 | 18:13

Είμαι Ασέξουαλ

ναι ρε παιδιά ,τελικά απ ότι φαίνεται είμαι ασέξουαλ35 χρονώ άντρας είμαι , εννοείται οτι θαυμάζω το γυναικείο κορμί και μου αρέσουν οι όμορφες κοπέλες που βλέπω στο δρόμο και στις καφετέριες αλλα μέχρι εκείαπο μικρός μαζί με την παρέα στα 15-16 που ξεκινήσαμε τις πρώτες "τσάρκες" μας , ποτέ μου δεν ενδιαφέρθηκα να προχωρήσω στην πράξη και ούτε και το έκανα και ας με κερνάγανε οι φίλοι το 5χίλιαρο που ήταν τότε εντάξει αυνανίζομαι τακτικά κάθεμερα και μια και δυο φορές με υλικό απο πορνχάμπ συνήθως λεσβίες να τρίβονται , και πιο μικρός είχα ολόκληρη συλλογή απο πεντχάουζ και γερμανικά περιοδικά κτλ, αρα ειμαι ετεροφυλόφιλος οκ αυτόπράγματι δεν έχω πάει ακόμα σε αυτη την ηλικία ποτέ με γυναίκα και ουτε έχω κάνει σχέση ποτέ και δε νιώθω ουτε περίεργος για αυτό ούτε αλλόκοτος οπως πολλοί που πηδιούνται δεξαζερβα χειρότερα και απο τα σκυλιά διατείνονταιαπλά δεν με ενδιέφερε , με την σχολή με τα χόμπυ μου με τα μεταπτυχιακά με την δουλειά έπειτα ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ και πως θα χωρούσε μια σχέση στην ζωή μου , και σας θαυμάζω οσους τα καταφέρνετε πραγματικά , τρομερά χρονοβόρο αμα το βάλεις κάτω το όλο θέμα.τελευταία βλέπω σε ταινίες και σε φόρουμ αρκετοί αναφέρουν το ασέξουαλ δλδ κάποιος που δεν τον ενδιαφέρει να κάνει σεξ, ε απ οτι φαίνεται τέτοιος είμαι και γω τι να κάνουμε.αποτέλεσμα σήμερα βλέπω στις παρέες μου που μεγαλώσαμε πλέον , κάποιοι παντρευτήκανε, χωρίσανε , αλλος με δυο παιδιά, έχουν γίνει πνευματικοί ράκοι , ψυχολογικά , αλκοολικός ο ένας, σε ψυχιάτρους ο άλλος, για μια καψουρα παιδική κλαιγετε ο άλλος ο μαντράχαλος ακομα λολ και του κάνω καζούρα. Ολοι με παραδέχονται για την ψυχική μου ηρεμία και γαλήνη. Νεύρα ,άγχος ,ανησυχίες , ζήλειες και φόβοι ειναι αισθήματα άγνωστα σε μένα.Επίσης δεν θα μπορέσει καμμία να μου φορέσει κέρατα! Αυτά για τώρα , ακούω απόψεις σας.
11
 
 
 
 
σχόλια
ασέξουαλ; θέλω να γελάσω και φωναχτά αλλά με καλοπροαίρετη διάθεση για την ορολογία "ασέξουαλ" χα χα χα χα. Γλυκάκι μου να είσαι καλά αλήθεια. Κάτσε να διαβάσω τώρα και τον πόνο σου στον οποίο να ξέρεις υποκλίνομαι αφού και εμένα με κάνεις κοινωνό του.
Φίλε μου κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και μην καταπιεστείς για κανένα. Κανείς δε μπορεί να ¨φορέσει¨και να ¨περπατήσει¨ με τα παπούτσια σου. Κατανοητές και οι όποιες αρνητικές αντιδράσεις γιατί είναι δύσκολο να απαγκιστρωθείς από τη θεωρία (και πράξη) της μάζας. Θα είσαι πάντα το ¨μαύρο πρόβατο¨ για τους υπόλοιπους.Προσωπικά δε θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς όλα αυτα που περιγράφεις, αλλά παρ᾽όλα αυτά σε βρίσκω έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ξεχωριστό άνθρωπο και ίσως και αυξημένης ευφυϊας. Στην υγειά της ηρεμίας και γαλήνης λοιπόν!
μείνε μονος σου με συντροφιά τις τσοντες...και ασε εμας να νιώθουμε ζηλια αγαπη κουραση στεναχωρια καυλα σεξ και ολα αυτά τα απαίσια .καλα γεραματα !
Δεν μπορώ να διαβάσω όλα τα σχόλια, οπότε αν έχουν ήδη ειπωθεί αυτά, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη. Θα πρότεινα πριν καταλήξει κανείς στο ότι είναι όντως ασέξουαλ, να ελέγξει πρώτα όντως ότι δεν υπάρχει κάποιο βιολογικό πρόβλημα (δε θυμάμαι πια, αλλά έχω διαβάσει για κάποια προβλήματα που ωστόσο λύνονται και τα οποία δεν είναι εμφανή παρά ως έλλειψη επιθυμίας). Να ελέγξει μετά και αν υπάρχει κάποια ψυχολογική εμπλοκή και αφού ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι για τους παραπάνω λόγους ετεροκαθοριζόμενη η επιλογή του τότε να "απολαύσει" την ασεξουαλικότητά του χωρίς άλλη σκέψη. Απλώς επειδή μια ζωή την έχουμε και επειδή όντως το σεξ είναι μια από τις απολαύσεις της, είναι κρίμα από μια παρεξήγηση να το χάνουμε (βιολογική ή ψυχολογική). Ελπίζω να γίνεται κατανοητό πως δεν θεωρώ ότι πρέπει ντε και καλά κάποιος να απολαμβάνει το σεξ, ούτε το θεωρώ και τόσο κεντρικό, απλώς επισημαίνω πως μπορεί να μην είναι εντέλει και τόσο προσωπική/συνειδητή η επιλογή της ασεξουαλικότητας όσο φαίνεται. :)
εύχομαι να βρεις την/τον κατάλληλη-ο και να ζήσεις τον έρωτα. αξίζει για έναν έρωτα να γίνεις αλκοολικός να απευθυνθείς σε ψυχολόγο να επανέλθεις και πάλι απ' την αρχή! πολύ τέλεια είναι η ζωή με τα ζόρια της , τις απογοητεύσεις της και όλα της τα δράματα και ο έρωτας την κάνει ακόμη πιο τέλεια. καλή τύχη σ' ότι κι αν επιλέξεις.
Εγω θα σου προτεινα να πας σε εναν ψυχολογο πριν βγαλεις βιαστικα συμπερασματα. Απο αυτο που εγραψες φαινεται οτι εχεις καποια αλυτα θεματα με την σεξουαλικοτητα σου και η απομακρυνση απο το σεξ ειναι ενας τροπος προστασιας. Οχι για πολυ ακομα ομως... Περασα και εγω απο αυτα τα σταδια και ξερω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ