ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.10.2014 | 19:16

Size matters

Μας τα εχετε κανει τσουρεκια οτι το μεγεθος μετραει! Δηλαδη πιο κλισε φραση δεν παιζει να υπαρχει. Δημιουργειτε προβλημα στους αντρες που εχουν κανονικο/μικρο/λεπτο πεος. Κανετε και δηλωσεις απερισκεπτες περι αντοχων σας! Αλλα οταν δειτε το 19ποντο+ με πολυ παχος τρεχετε να κρυφτειτε!Να ευχαριστησω την τριτη κοπελα μεσα σε 2 βδομαδες που ηθελε μεγαλα μεγεθη, αντρα με αντοχες και οταν με ειδε naked θυμηθηκε πως ειναι παρθενοπιπιτσα και οτι δεν εχει εμπειρια με μεγαλα και φοβηθηκε οτι θα ποναει. Τουλαχιστον ειχε την ευγενια να ρωτησει αν θελω να μου κανει εστω στοματικο.Για αυτο μαναρακια μου οταν ο μεγαλυτερος σας ειναι στους 16 ποντους και μπορει να κλεισει το χερι του γυρω του μη νομιζετε οτι πηγατε με κανενα black stalion. Απλα με καποιον λιγο πανω του μεσου ορου (13 εκατοστα και αρκετα λεπτο σεμεσο ορο παγκοσμιως).Και επειδη εκτος απο σχολια και παρατηρησεις με ενδιαφερει και το προσωπικο του θεματος (ας εκμεταλευτω την τυχη μου) οι γνωστριες του αντικειμενου μπορουν να μαθουν περισσοτερα εδω [email protected]Οι υπολοιποι/ες παρακαλω απλα ας σχολιασουν (ή και να κραξουν ολα δεκτα).
1
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μου πλάκα μου κάνεις;;; Που να πάει η άλλη με το 20ποντο και με πάχος ποτηριού;Να πηδηχτεί θέλει, όχι να ψάχνει ράφτη.Να με συγχωρείς, αλλά οι μεγάλες π...., είναι κατάρα. Για να τις βλέπεις, να τις ακουμπάς, άντε και να τις γλείφεις, καλές είναι!Αλλά μέχρι εκεί. Μόνο με τύπισσα "πηγάδι" θα την βρεις εσύ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ