ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.7.2014 | 21:40

απορια

θα ήθελα όσο γίνεται σοβαρές απαντησεις σε κάτι που με απασχολεί,μου ζήτησε το αγόρι μου την ώρα της σεξουαλικής πράξης να του βάλω λίγο χερι πίσω ξερετε που εννοώ,λίγο δαχτυλο, και αν το φιλήσω εκει,είναι κατι περιεργο που δείχνει και προτίμηση σε κατι άλλο? ή τζάμπα ανησυχώ?σημειωτεόν η όλη συμπεριφορά συνηθειες,ειναι αντρικές και με το παραπάνω,αντρας original παλιάς κοπής.Συνήθως επειδή μου εχει τύχη να πάρω πρωτοβουλία σε αλλη σχέση μου να το κανω αυτό δεν με αφησε,το θεωρει προσβαλεί,αυτη την περιοχή δεν την πειράζουν,ετσι δεν είναι..
4
 
 
 
 
σχόλια
5.8.2014 | 12:26 "Aυτός μιλάει πολύ όχι εγώ! Κρίνεις τους πάντες και όταν είναι να πει κάτι για τον ευατό του το βουλώνει!"Μιλάω γιατί έχω λογαριασμό. Εσύ ανώνυμος/η στους ανώνυμους πιθανότατα μιλάς ασταμάτητα. Έχεις μεγάλη περιέργεια να μάθεις για τα δικά μου, κυρά-Κατίνα;
Προς Ανώνυμο/η 29.7.2014 | 14:42 29.7.2014 | 22:32 Αν ήθελα να εξομολογηθώ κάτι, θα πατούσα το "Εξομολογήσου". Δεν είναι υποχρεωτικό να σχολιάζεις μια εξομολόγηση με προσωπική εξομολόγηση, ούτε είναι απαραίτητο να αξιολογούμε τις περιπτώσεις εδώ με βάση τα δικά μας βιώματα (με λίγα λόγια, είσαι κουτσομπόλης/α).Υ.Γ. Δεν μου αρέσει να μου λένε "Εσύ μην μιλάς". Μα καθόλου, όμως!
Όσοι είστε φοβικοί με τα θέματα του σώματός σας και με τα σεξουαλικά θέματα γενικότερα, κρατήστε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας σε ερωτήσεις/εξομολογήσεις όπως αυτή. Μόνο κακό μπορείτε να κάνετε στους ανθρώπους.Κοπελιά, για να μην τρελαθείς εδώ μέσα αλλά και για να μην χάσεις τον άνθρωπό σου λόγω αμφιβολιών που σου έχουν σπείρει εδώ μέσα οι Άνθιμοι και οι Λουκάδες, ρώτα έναν επιστήμονα να σου εξηγήσει για το ρόλο του προστάτη στον άνδρα, το προστατικό μασάζ και τις ερωτογενείς ζώνες του άνδρα. Έλεος πια! (με τους αδαείς, όχι με σένα)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ