ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2014 | 08:01

Aφιερωμένο σε όλες τις Ελληνίδες!

Διαβάζω όλες τις εξομολογήσεις σας,τα αναζητώ σας,βλέπω την συμπεριφορά σας στην πραγματικότητα,τον τρόπο που μιλάτε/εντός και εκτός διαδικτύου,την νοοτροπία σας στην ζωή,στο φλερτ,στις σχέσεις και βγάζω το συμπέρασμα,ότι ντροπιάζετε τον όρο γυναίκα!εσείς είστε οι αυριανές μάνες των παιδιών μας που θα τα γαλουχήσετε με αγάπη και ιδανικά;εσείς είστε αυτές που θα σταθείτε στο πλευρό του συζύγου σας στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές;!κομπλεξικά και αμόρφωτα όντα,η επαφή και μόνο μαζί σας με γεμίζει με εμετικές τάσεις!Στην εποχή μας,εμείς οι άντρες είμαστε πιό ευαίσθητοι και δοτικοί από σας τις γυναίκες,που την είδατε φεμινίστριες της πορδής και παίρνετε εκδίκηση εκ'μέρους των καταπιεσμένων σας μανάδων!αρρωστημένη ψυχή έχετε και φιλάργυρο και κουτοπόνηρο πνεύμα και συμπεριφορά αμόρφωτη και κομπλεξική!γιατί αν δεν τα είχατε όλα αυτά όλοι θα ήμασταν ευτυχισμένοι και θα ήμασταν πιό κοντά!ευτυχώς οι πιό πολλοί άντρες έχουν καταλάβει τι γίνεται και αναζητούν την τύχη τους αλλού...σε άλλες χώρες!και σείς μείνετε με τους λίγους τους οποίους σας κυνηγάνε και είναι εξαρτημένοι από τις καύλες σας!
9
 
 
 
 
σχόλια
λολολολ δεν ακούω τι λες πάνω από το θόρυβο της κοινωνκής, οικογενειακής επαγγελματικής και σεξουαλικής μου απελευθέρωσης. Αλλά ευτυχώς για σένα θα βρεις κάποια να ανέχεται τη φαλλοκρατία σου, πτωχέ πλην τίμιε κυνηγέ λευκής σαρκός εκ Ρωσίας και Ουκρανίας.
Προφανως ολες οι γυναικες που γνωρισες και σχετιστηκες εχουν τα κακα στοιχεια που περιγραφεις και σε απογοητευσαν.Αναρρωτιεμαι μονο μηπως εχει να κανει με τις δικες σου ΛΑΘΟΣ επιλογες,εσυ δεν αναρρωτηθηκες ποτε γ αυτο?
Ντροπή σου που διανοείσαι να μιλάς έτσι! Ώρες ώρες αναρωτιέμαι τι έχουν ορισμένοι μες στο κεφάλι τους ! Είσαι από αυτούς τους παρωχημένους τύπους που έχουν μείνει ακόμη στο ότι η γυναίκα είναι κατώτερη και τους χάλασε που τα δεδομένα ήρθαν στα ίσα τους ! Άνθρωποι σαν του λόγου σου πρέπει να εκλείψουν από την σημερινή κοινωνία ή να καταβάλουν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ προσπάθεια να αλλάξουν νοοτροπία !
Αναφέρεσαι στις δικές σου εμπειρίες και μόνο που από ότι φαίνεται δεν είναι και οι καλύτερες!! Μην ξεχνάς ότι οι άλλοι είναι καθρέφτης του εαυτού μας, που αυτό τι σημαίνει? Προφανώς οι κοπέλες με τις οποίες νταραβερίστικές και έλκυσες έχουν αντίστοιχα θέματα με σένα και ανισσοροπίες και δυστυχώς φυσιολογικές και ακομπλεξάριστες κοπέλες ούτε θα επέλεγες ούτε θα σε επέλεγαν για οποιαδήποτε σχέση. Επίσης μπορεί κάτι να συμβαίνει με σένα και να βγάζεις στους άλλους τον αρνητικό τους εαυτό!! Όπως και να έχει φταις!! Μην τσουβαλιάζεις ολόκληρο τον γυναικείο πληθυσμό της Ελλάδας!! Περιορίσου στον γυναικείο πληθυσμό του δικού σου κύκλου μόνο! Αν είναι αρκετά χαμηλό το επίπεδο όπως λες κάνε κάτι για να αξίζεις υψηλότερο!
στο πρωτο κειμενο σου εξομολογουμενε γελουσα απλα.. δηλ ειλικρινα, ηταν σαν να βλεπα εξομολογηση καποιου που μπερδευτηκε και δεν πηγε την πανια αλλα ηρθε και τα ειπε εδω για να μην τον βλεπουν.. μετα που αναθεωρησες.. κατι εγινε.. αλλα να σε ρωτησω κατι αλλο.. περιμενες απο 10 αγνωστες να σου ''ανοιξουν τα ματια'' οπως λες και δεν σου τα ανοιξαν ας πουμε οι φιλες σου? οι γνωστες σου? δεν το συζητησες ποτε? δεν συζητησες ποτε με τις κοπελες σου? απλα ξεσπασες? οταν κατι με ενοχλει εμενα τα πρωτα ατομα που παω και τα συζηταω ειναι οι αντρες φιλοι μου και ρωταω ''γιατι αυτο ρε παιδια?'' να μου δωσουν την δικη τους οπτικη σαν αντρες και σαν σκεπτικο διαφορετικο απο των γυναικων.. κοιταξε λιγο και τον εαυτο σου ομως.. αν εσυ πεφτεις συνεχεια σε καμμενες καταστασεις, μηπως σημαινει οτι τις ''αναζητας'' και λιγο? μηπως θα πρεπε να αναθεωρησεις καποια πραγματα? μηπως να το ψαχνες? ή για λιγο καιρο να μην ασχολιοσουν μεχρι να ξερεις μεσα σου οτι θελω αυτα τα 5 στανταρ απο μια γυναικα και θα ξανακανω σχεση οταν τα βρω? εμεις (οι μονιμοι σχεδον σινγκλς χαχα) δηλ μαλακες ειμαστε που ξερουμε οτι θα κανουμε σχεση οταν καποιος θα μας κανει το κλικ στ'αληθεια? να το ψαχνεις.. οχι αιντε βουρ μας αρεσει αυτη κανουμε σχεση. για να κανεις σχεση πρεπει να τσεκαρεις τον αλλον.. και στην συμπεριφορα και στις αποψεις και στο σεξ και στα θέλω του για το μελλον και πολλα αλλα.. και αυτα δεν γινονται με το καλημερα. ψαχνε το λιγο παραπανω dude.. και ψαχνε και σενα, το ''μεσα'' σου τι αναζητα και ανοιξε και ενα κλικ παραπανω το μυαλο σου.
Εσύ δηλαδή γλυκό μου αγόρι που απευθύνεσαι σε όλες τις Ελληνίδες γυναίκες, τις έχεις γνωρίσει όλες? Γιατί νομίζω πως όλοι από την εμπειρία μας κρίνουμε κ από το μικρόκοσμο που ζούμε, και νομίζουμε πως μας παίρνει να γενικεύουμε.Όπως λες σε μια κοπέλα πιο πάνω που βρίζει όλους τους άντρες ότι "φαίνεται εσύ έμπλεκες με τέτοιους", ομοίως δε σκέφτηκες ποτέ πως κι εσύ έμπλεξες με κοπέλες σαν αυτό που περιγράφεις στην εξομολόγηση? Για να ξέρεις γενικά στη ζωή σου, όλοι οι άνθρωποι είμαστε οι επιλογές μας. Αν σου τυχαίνουν συνέχεια ηλίθιες γκόμενες, ΔΕΝ είναι επειδή σου τυχαίνουν. Είναι επειδή κυνηγάς χαζογκόμενες, και μετά παραπονιέσαι για τη συμπεριφορά τους. Δεν είναι επειδή όλες οι Ελληνίδες είναι έτσι. Το ίδιο ισχύει και για τις κοπέλες που αποφασίζουν πως "όλοι οι άντρες ειναι μαλάκες".Για να το καταλάβουμε όλα τα παιδάκια: Η συμπεριφορά των άλλων απεναντί μας ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ από την ανοχή μας, καθώς και από τη δική μας συμπεριφορά. Οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας είναι αυτοί που ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ. Αν επιλέγουμε ηλίθιους ανθρώπους, το λάθος είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ελπίζω να μη σοκάρεστε που το ακούτε. Όμως όλοι οι άνθρωποι που μπλέκω για παράδειγμα εγώ, έχουν κοινό παρανομαστή εμένα. Οι ομοιότητες λοιπόν στη συμπεριφορά τους, είναι λόγω του κοινού παράγοντα που είμαι εγώ. Αν εγώ για παράδειγμα μπλέκω μόνο με τριχωτούς μελαχρινούς, είναι επειδή με ελκύουν οι τριχωτοί μελαχρινοί. Δεν είναι ούτε επειδή έτυχε, ούτε επειδή όλοι οι Έλληνες είναι τριχωτοί μελαχρινοί.Ειλικρινά πλέον, όταν ακούω τη φράση "όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες / οι άντρες είναι γουρούνια" θεωρώ πως έχω να κάνω με άτομα με μονοψήφιο IQ και μηδενική παιδεία.
Μαγική συνταγή δεν υπάρχει ούτε μπορώ να σε συμβουλεύσω κάτι. Οι άνθρωποι ανοίγονται στους ανθρώπους που τους εμπνέοουν εμπιστοσύνη και με τους οποίους νιώθουν πως έχουν χημεία. Αφού λες πως είσαι εμφανίσιμος και ευγενικός, τότε καλά ξεκινάμε. Δε χρειάζονται οι γυναίκες επιμονή και κόπο, τρόπος χρειάζεται μόνο, και αν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον θα δέσει το γλυκό εύκολα και αρμονικά. Άσε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους. Όσο για το αν ταιριαζεις με την άλλη, θα το ανακαλύψεις στην πορεία, δε μπορείς να το γνωρίζεις από την αρχή.
θες να μου πεις πως ολοι οι αντρες που γνωρίζεις εχουν πεσει θυματα φιλαργυρων, κουτοπονηρων και κακων γυναικων? μου φαινεται απιστευτο...το ότι εχεις απογοητευτεί τοσο φταινε οι λαθος επιλογες σου κατά κυριο λογο και λιγο η τυχη...υπαρχει κάθε καρυδιας καρυδι ανεξαρτήτως γενους οποτε εφόσον ωρίμασες από τις κακες εμπειριες είναι καιρος να διαλέξεις κατι που σε γεμιζει.