ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2014 | 20:51

"θέλω να μείνω για λίγο μόνος μου γιατί έχω πιεστεί πολύ.. δεν θέλω να γίνεις αποδέκτης όλου αυτού γιατί είσαι τόσο καλή και δεν το αξίζεις.."

πόσα κρυμμένα μυστικά μπορεί να κρύβονται πίσω από τη φράση αυτή άραγε;; πόση έλλειψη θάρρους να πεις αυτό που πραγματικά θες; πόσο σκάρτοι είναι οι άνθρωποι που είναι "δίπλα" μας τελικά;καλύτερα να μην αρχίσει να τα σκεφτεί κανείς γιατί τρελλαίνεται..βίωσα μέσα στον τελευταίο μήνα την πλήρη μεταστροφή του χαρακτήρα του. και τελικά μετά από χρόνια νορμάλ σχέση, άκουσα τη μαγική φράση. και έχασα πάσα ιδέα για αυτόν που θεωρούσα ανθρωπό μου. πίστεψα ότι δεν αντέχει πια, πως ίσως έχει διπλή ζωή, πως ήμουν υπερβολικά δοτική για εκείνον.. πως πως πως..δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο, το ξέρω. το γυαλί δεν ξανακολλά.και θα ξαναγυρίσει, το ξέρω κι αυτό. ο δράστης πάντα γυρνάει στον τόπο του εγκλήματος(;). αλλά τότε δεν θα είμαι εκεί γι αυτόν. γιατί το έχω αποφασίσει. και γιατί αν αγαπάς πραγματικά και το παίζεις και συναισθηματικός, δεν παίρνεις το ρίσκο να χάσεις τον άλλον.απλά σου μένει η πικρία.. αυτή η πικρία ότι δεν το άξιζες..
 
 
 
 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ