ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2013 | 23:59

Για την πρόκριση στο Μουντιάλ και τα θριαμβευτικά "Αυτή είναι η Ελλάδα!"

Δεν λέω ότι δεν είναι ευχάριστη η πρόκριση.Αλλά οι υπερβολές που έχω ακούσει λες και κάναμε κάποιο τρομερά σπουδαίο κατόρθωμα είναι νομίζω προσβλητικές για τη νοημοσύνη. "Αυτή είναι η Ελλάδα", και "Μας κάνατε περήφανους σ' όλο τον κόσμο" βλέπω παντού στην τηλεόραση. "Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε"; Έντεκα τύποι που παίζουν πολύ καλή μπάλα είναι ξαφνικά το πρότυπο εθνικής περηφάνιας; Νομίζουμε ότι όντως νοιάζεται όλος ο υπόλοιπος κόσμος για την πρόκρισή μας; (Δεκάδες ομάδες προκρίθηκαν - νοιαστήκαμε εμείς για τις άλλες; Ανέβηκαν στην εκτίμησή μας οι χώρες τους; Γιατί νομίζουμε ότι ανέβηκε στην εκτίμησή των άλλων η δική μας επειδή νικήσαμε 3-1 μια άλλη χώρα και μετά ήρθαμε 1-1 και προκριθήκαμε;)Κορόιδευαν παλιά τα κανάλια όσους είχαν συγκινηθεί (!) με τη νίκη στη Γιουροβίζιον, και τώρα κάνουν τα ίδια γι' αυτούς που κλωτσήσαν μια μπάλα!
3
 
 
 
 
σχόλια
Ακριβώς τα ίδια σκέφτομαι εδώ και αρκετή ώρα! Είπα να μην το εκφράσω για να μην πέσουν να με φάνε οι ενθουσιασμένοι Ελληναράδες! Είναι παρήγορο ότι δεν είμαι η μόνη!
Και την ίδια στιγμή οι Βραζιλιάνοι ζητούν τα χρήματα του κράτους να πάνε στην εκπαίδευση και στην υγεία αντί να σπαταληθούν για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ