Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker στο lifo.gr για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες. Δείτε πώς.
HOME
LIFO.GR
Naked City
Στυλίστρια. Φωτογραφήθηκε στο διαμέρισμά της, στον Περισσό, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

...

5.12.2013 | 17:13
Ευχομαι τα παιδια σου να παρουν τα ματια σου.
Θα μου λειπεις

Μικρός...

5.12.2013 | 17:02
Λοιπόν βγαίνω με ένα παιδί εδώ και μία βδομάδα και χτες το κάναμε για πρώτη φορά. Απλά υπάρχει ένα προβληματάκι. Το πουλί του είναι υπερβολικά μικρό και δεν νιώθω τίποτα. Σκέφτομαι να χωρίσω... Απόψεις??

λαλαλαλα

5.12.2013 | 16:33
τι ωραια ειναι να εισαι χαρουμενος/η και να μην ξερεις τον λογο^^
Δεν γνώριζες καν την ύπαρξή μου,κι από τη μέρα που σου είπαν ότι κάποια σε γουστάρει,με κοιτάς καλά καλά.Κορυφαία στιγμή δε η σημερινή.Αμφιβάλλω αν σου είπαν για μένα προσωπικά,γιατί δεν μοιράζομαι με κανέναν τέτοιες πληροφορίες.Πάντως,φιλικά,αν χαμήλωνες λίγο τον αμανέ σου,θα ήσουν πολύ πιο όμορφος.Κρίμα,γιατί κατά τα άλλα είσαι πολύ ωραίο παιδί.
*Εκθέσου κι άλλο,μου άρεσε σημερα!
Λοιπόν, τον τελευταίο καιρό έχω απομονωθεί και αποξενωθεί αρκετά με τον περίγυρο μου.

Που και που μπαίνω και κάνω τσατ μπας και βρω κανένα άτομο να μιλήσω. Συνήθως για σένα μιλάω. :/

Σήμερα μιλούσα με κάποιον που με έκανε να γελάσω και ήταν πραγματικά πολύ ευχάριστος.

Και μάντεψε... είχατε μέχρι και παρόμοια βιώματα, τα ένα γράμμα χώριζε τ' όνομα σας... και ερωτώ... με τρολλάρει ή δεν με τρολλάρει το σύμπαν;

Όποτε πάω να ξεχαστώ στ' αλήθεια όλο κάτι σε θυμίζει. Και μιλάμε για ομοιότητες από ομάδα, μέρος σπουδών & τρσγικών... απώλειων.

Και δεν πίστευα ούτε στις συμπτώσεις, ούτε σ' αυτό που λένε μοίρα αλλά δεν γίνεται. Μια εντελώς τυχαία κουβέντα με έναν άγνωστο που ΄έχετε τόσα κοινά. Μου λείπεις.

Ελπίζω να είσαι καλά.

Σε σκέφτομαι συνέχεια και σ' αγαπάω πολύ.
Εξομολογήσου!
Αφιέρωσε!
Αναζήτησε!