Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
HOME
Naked City
Hθοποιός, μόλις τελείωσε με την παρουσίαση της physical παράστασης «Woman» που προέρχεται από work in progress και θα παρουσιαστεί από τον Σεπτέμβριο σε αθηναϊκό θέατρο, και ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της σειράς «ID» του Αντώνη Κωσταντουδάκη. Φωτογραφήθηκε τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στο σπίτι της.

#@$$%#@%#$!

22.3.2013 | 01:00
πουτάνα!!βγές απο μέσα μου!!δεν την παλευω.μου κατεστρεψες το μυαλό.

crisis

22.3.2013 | 00:57
thelei to xrono tu ...na vrei ton eayto tou... kai gw ti kanw ??? perimenw w sannn stand by ???

μα

22.3.2013 | 00:55
ποση βλακεια κυκλοφορει εκει εξω?

:)

22.3.2013 | 00:54
Θυμάμαι που χορεύαμε γυμνοί πάνω στο κρεβάτι.

Πόσο όμορφα νιώθω για όλα όσα ένιωσα και έζησα ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ

22.3.2013 | 00:51
να ξεκολλήσω απ΄τις εξομολογήσεις
μου έχει γίνει αμμονή

???

22.3.2013 | 00:43
τι σκατα γινεται με τους παντρεμενους?ποσο πεφτουλες μπορει να ειναι?δεν εχει καμια σημασια γι αυτους η οικογενεια που εχουνε?ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ εκανες την επιλογη σου και ανοιξες σπιτι και μαγκια σου.υπερασπισου την επιλογη σου ρε γελοιε!!!

You horse.

22.3.2013 | 00:41
Ό,τι κρεατικό έχω φάει φέτος στη λέσχη ήταν άλογο.

Ακόμα γελάω.

θα φορέσω....

22.3.2013 | 00:40
ένα εξώπλατο φόρεμα και θα πάω σ'ένα latin bar
θα φάω tapas,θα πιω μαργαρίτες
και θα χορεύω μέχρι το πρωί..

Θέλω

22.3.2013 | 00:36
Να σε ξεριζώσω από μέσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ «Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»Προς:1) Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής

Ασφάλισης και Πρόνοιας

κο Παναγιωτόπουλο Νικόλαο

2) Γενική Γραμματέα Πρόνοια

κα Μπέκου Ε.

Θέμα: «Διαμαρτυρία για την κατάργηση της κατεύθυνσης Κοινωνικής Εργασίας του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δ.Π.Θ.».

Κύριε Υπουργέ,

Αφορμή για την επιστολή μας αυτή αποτελεί η κυκλοφορία του τελικού Σχεδίου «Αθηνά» όπου με έκπληξη διαπιστώσαμε την κατάργηση της κατεύθυνσης Κοινωνικής Εργασίας του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, χωρίς να γίνει πριν καμία δημόσια διαβούλευση και χωρίς καν να είναι ενημερωμένα τα μέλη ΔΕΠ του εν λόγω Τμήματος. Το τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης αποτελείται από δύο κατευθύνσεις α) της Κοινωνικής Εργασίας και β) της Κοινωνικής Πολιτικής. Η συντριπτική πλειοψηφία των εισακτέων του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης το επιλέγουν κάθε χρόνο προκειμένου στο τρίτο έτος σπουδών να επιλέξουν την κατεύθυνση της Κοινωνικής Εργασίας και να γίνουν επαγγελματίες Κοινωνικοί Λειτουργοί Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Είναι το μοναδικό ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα που καταστεί πτυχιούχους Κοινωνικούς Λειτουργούς Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, σε συνδυασμό με τα γνωστικά αντικείμενα της Κοινωνικής Πολιτικής και Διοίκησης. Επίσης, το συγκεκριμένο Τμήμα είναι το μοναδικό σε όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που στελεχώνει τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις προνοιακές δομές και των 5 Νομών με φοιτητές κοινωνικής εργασίας για 2 χρόνια. Οι Φοιτητές αυτοί κάνοντας την πρακτική τους άσκηση εξυπηρετούν τις αυξημένες ανάγκες των Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας που δυστυχώς είναι πλήρως υποστελεχωμένες, παρ’ όλο που δέχονται τον τελευταίο χρόνο τεράστιο αριθμό συμπολιτών μας που βιώνουν καταστάσεις ανέχειας.

Στο σχέδιο του μηχανογραφικού που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες από το Υπουργείο σας γίνεται μία τελείως ανεξήγητη και άλογη συγχώνευση του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης με το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Δ.Π.Θ. ως εξής :

Α) Πολιτικής Επιστήμης, Δημόσιας Διοίκησης και Κοινωνικής Διοίκησης (με κατεύθυνση 1ου εξαμήνου Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης)

Β) Πολιτικής Επιστήμης, Δημόσιας Διοίκησης και Κοινωνικής Διοίκησης (με κατεύθυνση 1ου εξαμήνου Κοινωνικής Διοίκησης)

Και εύλογα αναρωτιόμαστε :

1) Ποιο είναι το νόημα ύπαρξης των δύο αυτών Τμημάτων; Που έγκειται η συγχώνευση όταν παραμένουν ως δύο αυτοτελή τμήματα στο μηχανογραφικό δελτίο; Γιατί να μην παραμείνουν ως έχουν; δηλαδή Α) Πολιτικής Επιστήμης και Β) Κοινωνικής Διοίκησης με κατευθύνσεις την Κοινωνική Εργασία και την Κοινωνική Πολιτική;

2) Πως είναι δυνατόν το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης χωρίς κανένα μέλος ΔΕΠ να απορροφά το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης με 25 μέλη ΔΕΠ;

3) Πως είναι δυνατόν η κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας, της οποίας οι απόφοιτοι είναι Κοινωνικοί Λειτουργοί Π.Ε. με απορρόφηση στην αγορά εργασίας σε ποσοστό 75-80% να μην αναφέρεται πουθενά και να αναφέρονται αντικείμενα όπως της Πολιτικής Επιστήμης, της Δημόσιας Διοίκησης και της Κοινωνικής Διοίκησης με μηδαμινή απορρόφηση των αποφοίτων τους στην ελληνική αγορά εργασίας;

4) Πως καταργείται ένα μοναδικό στην ελληνική επικράτεια Τμήμα, με πολύ θετικές προοπτικές των αποφοίτων του, με οργανωμένα προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με Υποψήφιους Διδάκτορες στην Κοινωνική Εργασία, με ικανοποιητικό αριθμό μελών ΔΕΠ, προς το συμφέρον γνωστικών αντικειμένων που παρουσιάζουν εδώ και πολλά χρόνια κορεσμό και δημιουργούν στρατιές ανέργων; Τι σκοπιμότητες αλήθεια εξυπηρετούν όλα αυτά;

Κύριε Υπουργέ,

Σε μία εποχή όξυνσης των κοινωνικών προβλημάτων και δραματικής αύξησης των πολιτών που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας σε συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού, η κατάργηση του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και ειδικότερα της κατεύθυνσης Κοινωνικής Εργασίας, είναι εντελώς παράδοξη και προκλητική. Άμεση συνέπεια της ενέργειας αυτής, θα είναι η ανεπαρκής στελέχωση του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Φροντίδας με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό όπως οι Κοινωνικοί Λειτουργοί Π.Ε., με δυσμενείς επιπτώσεις στο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες σε κρίσιμους τομείς, όπως η Υγεία, η Πρόνοια, η Κοινωνική Ασφάλιση, η Εκπαίδευση,κ.α.
Κατόπιν όλων των παραπάνω ζητάμε την συνδρομή σας, έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, να αλλάξει άμεσα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας το σχέδιο «Αθηνά» για την συγχώνευση των Τμημάτων Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης, καθώς δεν εξυπηρετεί καν το στόχο και τη φιλοσοφία του εν λόγω Νομοσχεδίου. Για ποια συγχώνευση μιλάμε όταν και πριν και τώρα υφίστανται 2 Τμήματα με τελείως διαφορετικό και ανομοιογενές αντικείμενο, αναμεμειγμένα πλέον μεταξύ τους με έναν παράδοξο και παράλογο τρόπο; Ποια λογική υπηρετεί αυτή η ενέργεια;

Ζητάμε την επαναφορά των Τμημάτων όπως ήταν στο αρχικό σχέδιο «Αθηνά» και την χωρίς υπεκφυγές ξεκάθαρη αναφορά της κατεύθυνσης της Κοινωνικής Εργασίας στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δ.Π.Θ.

Βέβαιοι για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας, το οποίο δεν επιφέρει κανένα δημοσιονομικό κόστος και ούτε μεταβάλλει τον αριθμό των Τμημάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που έχετε βάλει ως στόχο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνδρομή σας στο δίκαιο αγώνα μας.Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

Μικροπούλου Δέσποινα Τελιωρίδου Βικτώρια
Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχει ψείρες και φοβάμαι μην κολλήσω. Το ξέρουν όλες από την σχολή για αυτό και δεν γουστάρουν πολλά πολλά μαζί της. Εγώ δεν ξέρω τι να κάνω... είναι πολύ καλή κοπέλα αλλά εάν συνεχίσω να κάνω παρέα μαζί της στο τέλος θα κολλήσω ψείρες και μετά θα τρέχω και δεν θα φτάνω.

Άσχημο πραγμα

22.3.2013 | 00:33
ο ανεκπλήρωτος έρωτας...Ειδικά αν ερωτεύεσαι δύσκολα...
ο άντρας δεν πρόκειται να δει σοβαρά μια κοπέλα που του κάθεται απο το πρώτο ραντεβού.

ταυτίζομαι: μύθος
δεν ταυτίζομαι: αλήθεια

Θέλω πάλι

22.3.2013 | 00:23
να σου μιλήσω. Να σε πιάσω και.... ας μην σου μιλήσω ακριβώς.

Αλλά πάλι θα κάνω την κότα.Γιατί έτσι το έχουμεαποφασίσει. Τρελένομαι από τα νεύρα μου να ξέρεις. Σε θέλω σαν τρελός.

Να είμαι μαζί σου για ότι. Θέλω να σε πάρω τώρα και δεν μπορώ ....


Θα τρελαθώ.

σημερα

22.3.2013 | 00:19
γιορταζεις αγαπημενε των αγαπημενων εκλεκτε εσυ αναμεσα στους ευλογημενους του κόσμου τουτου.. η μουσα που σε αγαπησε περισσότερο απο τις αληθινες γυναικες θα μεινει για παντα πλαι σου και παντα θα σε φιλα με το καυτο στομα της εμπνευσης
Εξομολογήσου!
Αφιέρωσε!
Αναζήτησε!