Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker στο lifo.gr για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες. Δείτε πώς.
HOME
LIFO.GR
Naked City
Art director. H φωτογράφιση έγινε στο Komma bar, Μαυροκορδάτου 6, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου.

...

25.11.2013 | 14:06
Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις πως είσαι ξεγραμμένος μετά το τελευταιο σκηνικό. Όταν προκαλείς εμετό μετα κολυμπάς μέσα του. Όποιες φιλότιμες σκεψεις και να μου δημιουργούσε η απομάκρυνση, τις κατάργησες. Καποτε θα το φερει η τυχη καπου να συναντηθούμε... Μπορεί και ποτέ! Δεν θα 'χω ματια να σε κοιτάξω. Δεν ειναι θυμός. Είναι συνειδητοποίηση. Με βοήθησες παρα πολύ να σε πεταξω στα σκουπίδια. Εκεί ανήκες άλλωστε.

Ειναι

25.11.2013 | 13:55
ωραιο να εισαι by sexual!!Μεγαλωνει το ευρος επιλογης συντροφου!!

νισαφι

25.11.2013 | 13:53
οχι αλλο ακρως οικογενειακον και κωνσταντινου και ελενης!!!
και συνεχίζω να τριγυρνάω με τις πυτζάμες ενώ εσύ δε μ'αγαπάς.. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι αλλιώς αγαπημένε..ή μάλλον πρώην αγαπημένε..τελείωσαν τα ψέμματα.από σήμερα σε ξεχνάω με οτι αυτο συνεπάγεται..κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάξω εμένα και αυτή η στιγμή είναι τώρα. Πίστεψα πολύ σε σένα, πόσο μάλλον σε σένα και μένα μαζί. Το θέμα είναι οτι έγινα 31 και αυτό σημαίνει οτι κάποια πράγματα δε μπορώ να τα ανεχτώ. γι αυτό σε χαιρετώ και το γράφω για να το βλέπω,να το πιστέψω και να το κάνω. και θα το κάνω.

γεια σου,

Από την μία

25.11.2013 | 13:23
σκέφτομαι πως όλα αυτά που περνάω είναι γιατί ίσως κάποτε στεναχώρησα,αδικήσα ή πόνεσα ανθρώπους και τώρα το κάρμα μου,με κάνει να τα πληρώνω όλα αυτά. Από την άλλη όμως,δε νομίζεις ότι ταλαιπωρήθηκα πολύ ρε σύμπαν; Φτάνει. Ό,τι λάθη και αν έχω κάνει τα πλήρωσα με την ψύχη μου. Φτάνει. Καιρός να μου έρθει και κάτι καλό,δε νομίζεις; I've paid my dues.
Εξομολογήσου!
Αφιέρωσε!
Αναζήτησε!