Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker στο lifo.gr για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες. Δείτε πώς.
HOME
LIFO.GR
Naked City
Επιχειρηματίας. Φωτογραφήθηκε την Παρασκευή 24/10 στο κατάστημά του Indra Home στη Ν. Σμύρνη.
(119222 αποτελέσματα)

....

21.1.2014 | 03:23
θα σε ξαναδω αραγε??οι δρομοι μας χωρισαν τοσο αδοξα!! εστω να σ αποχαιρετισω...

.......

21.1.2014 | 03:19
"Απ ' όλα περισσότερο, θέλεις να μάθεις τι μου λείπει; Το παραμύθι. Το παραμύθι πως μια μέρα θα βρίσκαμε μια όαση μαζί...", Αλκυόνη Παπαδάκη.

........

21.1.2014 | 03:18
Στην πιο μικρή στιγμή μαζί σου, έζησα όλη μου τη ζωή. Τ.Λ
(Αφιερωμένο σε όλα εκείνα τα άτομα που μέσα σε μια στιγμή μάς άλλαξαν σχεδόν τα πάντα μέσα μας και τίποτα δεν είναι ίδιο).

.......

21.1.2014 | 03:16
Κι ήρθε το πρωί που δεν ήσουν εσύ η πρώτη μου σκέψη. Είχες τελειώσει...

Κωστή μου,

21.1.2014 | 03:15
Σου είπα τόσες φορές πως σ' αγαπάω αλλά δεν ήταν αρκετές. Στο λέω ακόμη γιατί ποτέ δε σου φτάνει να το ακούς. Και ελπίζω ακόμη να το ακούς από κει πάνω..
Είναι όμως από εκείνες τις στιγμές που θέλω τόσο πολύ να σ ακούσω κι εγώ. Και να σε νιώσω ακόμη περισσότερο.

http://www.youtube.com/watch?v=LnHoqHscTKE
Ειναι κι αυτο που παντα κατι θα λειπει...Μεσα μας; Γυρω μας; Σημασια εχει οτι θα λειπει...
Είμαι στα 27, πριν 4 χρόνια τελείωσα τη σχολή, δούλευα περιστασιακά σε διάφορες δουλειές, σε εργοστάσια.Τα τελευταία 2 χρόνια έψαχνα απεγνωσμένα για δουλειά, παντού βιογραφικά, πτυχία, τίποτα, πάντα μάθαινα ότι παίρνανε για την ίδια θέση άτομο Γυμνασίου και απορρίπτανε εμένα με πτυχία ειδικότητας,πτυχία Αγγλικών, Υπολογιστών κ εμπειρία. Ε αι στα κομμάτια είπα.

Πλέον βαριέμαι να ψάξω, και αν τυχόν ψάξω και δω μια αγγελία βαριέμαι να πάω γιατί ξέρω τσάμπα κόπος, αλλα το χειρότερο είναι ότι τον τελευταίο καιρό,κατα βάθος μέσα μου δεν θέλω να με προσλάβουν. Μπορεί να φαίνεται και στους δικούς μου ότι θέλω δουλειά και ψάχνω, αλλά ανακουφίζομαι αν ακούσω στο τηλέφωνο "ευχαριστούμε βρήκαμε άτομο¨.

Στην αρχή ήταν απογοήτευση, μετά στενοχώρια, πλέον δε ξέρω τι είναι, βαρεμάρας Τεμπελιά; Αναισθησία; Ποτέ δεν ήμουν τεμπέλα, τι έχω πάθει;

Σαν να βλέπω τελικά πως καταφέρνουν να μας κάνουν ζόμπι, άεργους, απαθέστατους, κλεισμένους στα σπίτια μας, να μην έχουμε όνειρα και ελπίδα για τίποτα πιά.

.....

21.1.2014 | 02:40
Και θα τελειωσει ολο αυτό... Και θα την δεις. Και θα θυμηθείς τα παλιά. Και ενω θα εχει τελειωσει ολο αυτό , θα υποφέρω σιωπηλα. Οχι για την αλλην. Αλλά για μενα που τελειωσα μαζι σου πριν ακομα συνηθίσω να με κοιτας στα ματια.

.

21.1.2014 | 02:10
χωρισα.
κατι ομως μου λεει οτι θα το ξεπερασω.
παντα υπαρχουν χειροτερα.
παντα υπαρχουν επισης σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθεις.
..εξάλλου μπορεί αυτό που έγραψα για κάποιον/α να σήμαινε πολλά, χωρίς να πω κάτι παραπάνω...
μην εξάπτεσαι!
Εξομολογήσου!
Αφιέρωσε!
Αναζήτησε!