Αθήνα   25°C
LIFO
ΑΡΧΕΙΟ: Φεβρουάριος 2008
Τετ, 27 Φεβ 2008 02:13 πμ

HAPPY BLOG-BIRTHDAY!!!

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ανέβασα μετά κόπων και βασάνων το πρώτο μου post στη Lifoland. Και λέω μετά κόπων και βασάνων γιατί σαν πρωτάρης που ήμουν πρέπει να το έγραψα μέχρι και πέντε φορές, αλλά στη προσπάθεια να το ανεβάσω κάτι έκανα λάθος και δεν ανέβαινε με τίποτα. Τελικά κάποια στιγμή ανέβηκε και θυμάμαι τη χαρά που πήρα, σαν να έκανα κάτι εξαιρετικό και μοναδικό.

Αν θυμούνται οι πιο «παλιοί», πριν ένα χρόνο, αν δεν σου έκανε κάποιος σχόλιο δεν έβλεπες τελικά αν διάβασε κάποιος το post.

Έτσι μετά τη χαρά ήρθε η απογοήτευση, κανένα σχόλιο, κανένα hit, όμως μετά από 4 post ήρθε το πρώτο σχόλιο ( ήταν από τη LolitaFr, αυτό το όνομα τώρα δεν υπάρχει, δεν ξέρω αν υπάρχει με άλλο) και επιτέλους και τα πρώτα hits. Κακά τα ψέματα όταν βλέπεις ότι αυτά που σκέφτεσαι και γράφεις ενδιαφέρουν και άλλους τότε χαίρεσαι που ανοίγει ένας δίαυλος επικοινωνίας.

Ξέρω ότι δεν είμαι από τους πιο συνεπείς και πολυδιαβασμένους blogger της Lifoland, αλλά αυτά που γράφω προσπαθώ με τον καιρό να τα κάνω καλύτερα.

 

''Τιμής ένεκεν'', ακολουθεί το πρώτο μου post, μιλά για τους εξαρτημένους απ' το αλκοόλ, και λέω μέρα που είναι σήμερα ας πιούμε!!!

 

 

 

27.02.2007 01:43:12

 

Επιστροφή στο Blog μου

 

250.000 Έλληνες εξαρτημένοι

 



Διάβασα στη σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία ότι 250.000 Έλληνες είναι εξαρτημένοι απ΄ το αλκοόλ, τι να κάνουν οι άνθρωποι με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω τους? Άπλα το ρίχνουν στο ποτό για να ξεχάσουν.

Για να ξεχάσουν πρώτα αυτούς που τους ξέχασαν και ύστερα να ξεχάσουν το λούκι στο οποίο έχουν μπει οι ίδιοι.

Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να είναι οι πιο υγιείς και ευαίσθητοι πολίτες αυτής της χώρας. Τα παίρνουν όλα τις μετρητοίς και το ρίχνουν στο ποτό. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
Αγοράζεις (με βερεσέ απ΄ το μπακάλη) ένα μπουκάλι τσίπουρο, αράζεις στον καναπέ σου και όλα τα άλλα είναι θέμα χρόνου να συμβούν.

"Μπαμπά θέλω καινούργιο κινητό" -Ανοίγεις διακριτικά το πώμα και πίνεις αδιαμαρτύρητα το πρώτο.

"Θέλω λεφτά για το σούπερ μάρκετ" -Εδώ με το δίκιο σου μπορείς να πιεις δυο στο καπάκι.

"Πρέπει να πληρώσουμε το φροντιστήριο του παιδιού, έχουμε γίνει ρεζίλι, είναι Φλεβάρης και χρωστάμε ακόμα το Δεκέμβρη" - Αυτή τη στιγμή ή πίνεις όλο το μπουκάλι μόνος σου, ή φωνάζεις το καθηγητή και το πίνετε παρέα!!!

"Έχουν έρθει τα σήματα και οι ασφάλειες για τα αυτοκίνητα "- Ποτέ δεν κατάλαβα ούτε εγώ αλλά ούτε και εσύ γιατί αφού οι οικογένειες μας είναι τετραμελείς έχουμε από έξι αυτοκίνητα ο καθένας? Κάτι δεν πάει καλά ή έχουμε πιει πολύ και χάσαμε το μέτρημα!!!

"Η κατανάλωση αλκοόλ ξεκινά από την ηλικία των 13 και μερικές φορές των 11 ετών" - Μάλλον οι πιτσιρικάδες έχουν ψιλιαστεί τη δουλειά και πίνουν από τώρα βλέποντας τι τους περιμένει αύριο, ή εξαναγκάζονται απ΄ τους γονείς έτσι ώστε να μην τους πρήζουν με τις απαιτήσεις τους.

Τελικά καλύτερα να ανήκεις στους 250.000 εξαρτημένους απ΄το αλκοόλ παρά στους εξαρτημένους απ΄ τη τηλεβλακεία, τη τραγουδουποκουλτούρα και ότι άλλο μας υποτιμά τη νοημοσύνη σε καθημερινή βάση.

Αυτοί που παρακολουθούν την ελληνική τηλεόραση και ειδικά τα δελτία ειδήσεων και τις κουτσομπολίστικες εκπομπές μπορούν να μας πουν τι πίνουν?


Υ.Γ 1 Το νούμερο 250.000 εξαρτημένων λέτε να έχει καμία σχέση με τους συμβασιούχους του Παυλόπουλου? Ή απλώς μία ακόμα σύμπτωση?

Υ.Γ 2 Μήπως πρέπει στις επόμενες εκλογές να κατεβάσουμε ένα κόμμα όλοι εμείς οι εξαρτημένοι? Το σίγουρο είναι ότι θα κυβερνήσουμε με μεγαλύτερη φαντασία και κέφι!!!!


Άντε γεια μας !!!!



 

Σχόλια (0)

 

 

 

 

Ευχαριστώ όλους που εδώ και ένα χρόνο με ανέχεστε, με διαβάζεται και αφήνεται τα σχόλια σας!!!

Facebook Twitter Google Bookmarks
 
ΣΧΟΛΙΑ: 17 | ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ / ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
 
Πεμ, 14 Φεβ 2008 02:07 πμ

...ΑΔΟΠΑΝΑ

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

ΙΑΚ Ο ΣΟΜΣΟΚ ΑΝ ΙΕΣΙΡΥΓ ΑΔΟΠΑΝΑ

ΩΓΕ ΑΜΟΚΑ ΑΘ ΑΣ ΩΠΑΓΑ!!!

 

σε "μισώ" που σ' αγαπάω τόσο... 

Facebook Twitter Google Bookmarks
 
ΣΧΟΛΙΑ: 7 | ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ / ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
 
Τρι, 12 Φεβ 2008 08:28 μμ

OSAMA-OBAMA!

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Η ιστορία πάνω κάτω είναι γνωστή.

Ο Τζωρτζ Μπους τζούνιορ χρησιμοποίησε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν για να πετύχει όλους τους στόχους και σκοπούς που είχε θέσει ή του είχαν θέσει.

Με τη δικαιολογία του πολέμου κατά της τρομοκρατίας η Αμερική έβαλε πρώτα χέρι στο Αφγανιστάν και μετά στο Ιράκ και στα καλύτερα πετρελαϊκά φιλέτα.

Στο κυνήγι των μαγισσών αλλά και του Λάντεν ο Μπους ταλαιπώρησε και εξακολουθεί να ταλαιπωρεί όλο το πλανήτη.

Ο Μπους τρομοκρατόντας τους Αμερικανούς με την απειλή του Οσάμα Μπιν Λάντεν και της παρέας του κατάφερε και βγήκε για δεύτερη φορά πρόεδρος.

Τα ψέματα όμως κάποια στιγμή τελειώνουν.

Οι αμερικανοί άργησαν να το καταλάβουν, και ήδη θρηνούν χιλιάδες στρατιώτες ενώ κάθε μέρα ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται.

Τώρα οι αμερικανοί θέλουν να αποχωρήσουν απ' το Ιράκ, το κλίμα για τους Ρεπουμπλικάνους δεν είναι και το καλύτερο, και με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε στην εκλογή ενός προέδρου από το κόμμα των Δημοκρατικών.

 

Εδώ λοιπόν έρχεται ο Ομπάμα, ο οποίος ήταν απ' την αρχή κατά της εξωτερικής πολιτικής του Μπους και της επέμβασης στο Ιράκ.

Αυτή η στάση του τον έχει κάνει πολύ αγαπητό και δημοφιλή στον αμερικάνικο λαό.

 

Σαν να λέμε τώρα ότι ο Οσάμα έμμεσα θα ξαναβγάλει πρόεδρο στην Αμερική, και αν σκεφτούμε και τη σατανική ομοιότητα που υπάρχει σ' αυτά τα δυο ονόματα OSAMA-OBAMA τότε πρέπει να αναρωτηθούμε, είναι απλή σύμπτωση ή κάποιος μας κάνει πλάκα;

 

Ωραίος ο Ομπάμα, σαν «τρομοκράτης» εισέβαλε στη διεκδίκηση του χρίσματος των Δημοκρατικών και πολύ πιθανών και της Προεδρίας.

Υπόσχεται αλλαγές και ελπίδα, σίγουρα αν εκλεγεί θα είναι ο πρώτος αφροαμερικανός που θα γίνει πρόεδρος της Αμερικής, αλλά εκτός το χρώμα και τη καταγωγή θα μπορέσει να αλλάξει κάτι ουσιαστικό;

Το ποσό που έχει μαζέψει και συνεχίζει να μαζεύει είναι το μεγαλύτερο από όλους τους υποψηφίους, και λένε ότι θα σπάσει κάθε ρεκόρ. Αναρωτιέμαι, τι αλλαγές μπορεί να κάνει κάποιος όταν είναι όμηρος των χορηγών του; Και σίγουρα τόσα λεφτά δεν τα δίνουν οι απλοί πολίτες αλλά κάποιοι που περιμένουν όχι την αλλαγή αλλά την ελπίδα της αποπληρωμή τους.

 

Για να δούμε τι θα γίνει στο τέλος, και ας ευχηθούμε να μην είναι αυτό που προβλέπει η φετινή νικήτρια του Νόμπελ Λογοτεχνίας Ντόρις Λέσινγκ. Η οποία σε καθημερινή σουηδική εφημερίδα υποστήριξε ότι «Πιθανότατα δεν θα κρατούσε πολύ ένας μαύρος στη θέση του προέδρου. Θα τον σκότωναν». Ή έχει ξεμωραθεί ή τα έχει τετρακόσια!

 

 

Σε σημερινή δημοσκόπηση ο Ομπάμα πήρε για πρώτη φορά κεφάλι, αφού του δίνουν προβάδισμα με 46 έναντι 41 της Χίλαρι, ενώ εξακολουθεί να βρίσκετε σε απόσταση αναπνοής όσο αναφορά τους εκλέκτορες με 1.121, ενώ πρώτη έρχεται η Χίλαρι με 1.148 . Όπως λένε στο στρατόπεδο του OB(S)AMA πνέει άνεμος νίκης, ενώ της Χίλαρι είναι βυθισμένο στη σκέψη και την απογοήτευση.

 

 

Λέτε τελικά το σκίτσο να βγει αληθινό;

Όσο για τον OSAMA, χαιρετίζει την υποψηφιότητα OBAMA. Ενώ ο OBAMA δείχνει αυτόν που ίσως άθελα του τον βοηθάει...

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
Facebook Twitter Google Bookmarks
 
ΣΧΟΛΙΑ: 1 | ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ / ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
 
Πεμ, 07 Φεβ 2008 10:58 πμ

Ο Θεός να βάλει το χέρι του...

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Ο Θεός να βάλει το χέρι του ( στη κάλπη αν γίνεται Θεούλη μου!!!), προσεύχονται σήμερα οι τέσσερις υποψήφιοι για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο.

Για να δούμε ποιος από τους τέσσερις ξέρει πιο καλά να προσεύχεται;

Σύμφωνα με έγκυρες (Χρυσο)πηγές όλοι οι υποψήφιοι έχουν την εύνοια του Θεού.

 Όλα εν σοφία εποίησε, γι’ αυτό και έφτιαξε τον εαυτό του Τρισυπόστατο, γι’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που τον επικαλούνται τα τέκνα του για βοήθεια.

 Καλά θα μου πείτε, οι τρεις βολεύονται, ο ένας το πατέρα ο άλλος τον υιό και ο άλλος το άγιο πνεύμα, με το τέταρτο τι γίνεται;

Όλα τα έχουν προβλέψει! Ο τέταρτος θα έχει την υποστήριξη της μητέρας!

 Ίσως και γι’ αυτό οι υποψηφιότητες είναι τέσσερις, από πέντε και πάνω τα πράγματα μπερδεύονται…   

Facebook Twitter Google Bookmarks
 
ΣΧΟΛΙΑ: 4 | ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ / ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
 
Δευ, 04 Φεβ 2008 09:40 μμ

Μια αποτυχημένη εκπαιδευτική εκδρομή...

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

 

Ρε ως πότε θα σας μαθαίνουμε τη δουλειά;

 

 

 

 

 

 

 

 

Με αποτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου η εκπαιδευτική εκδρομή που διοργάνωσαν από κοινού το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και η Νεοναζιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή».

 

Πουρνό πουρνό δάσκαλοι- ΜΑΤατζίδες και μαθητές -Χρυσαυγίτες με όλο τον εξοπλισμό τους, οι μεν δάσκαλοι με το γνωστό εξοπλισμό, οι δε μαθητές με πριόνια, μαχαίρια, σφυριά, πέτρες και καδρόνια, ξεχύθηκαν στην ηλιόλουστη Αθήνα για αυτή την προγραμματισμένη τους εκπαιδευτική εκδρομή.

Στο πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβανόταν, ξενάγηση στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, προετοιμασία για συμπλοκή με Αντιεξουσιαστές, και τέλος συμπλοκή με αυτούς.

 

Το κλίμα μεταξύ των μαθητών και των δασκάλων ήταν πολύ καλό και ευχάριστο, ο καλός καιρός απ' τη μεριά του έδινε ένα αίσθημα αισιοδοξίας, χαράς και ευδαιμονίας στα πηγαδάκια που είχαν στήσει δάσκαλοι και μαθητές.

 

Όλα αυτά όμως μέχρι τη στιγμή της συμπλοκής. Γιατί όταν άρχισε η σύγκρουση μεταξύ των μαθητών (Χρυσαυγίτες) και των Αντιεξουσιαστών, οι μαθητές απογοήτευσαν για ακόμη μια φορά του δασκαλους τους, οι οποίοι με τη σειρά τους, για ακόμη μια φορά μπήκαν μπροστά για να σώσουν τους άχρηστους μαθητές τους!

 

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο υπουργός Δημόσιας Τάξης είναι δυσαρεστημένος για την ανικανότητα των μαθητών του και διέταξε τα μαθήματα που παρακολουθούν να γίνουν πιο δύσκολα και πιο εντατικά. Όπως δήλωσε « Έως πότε κύριοι θα σας προστατεύουμε; Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσετε να παίρνετε το νόμο στα χέρια σας! Το εύκολο είναι να κάνεις ΝΤΟΥ βραδιάτικα σε σπίτια ανυπεράσπιστων αλλοδαπών, αλλά δεν σας εκπαιδεύουμε μόνο γι' αυτό, σας θέλουμε στους δρόμους να καθαρίζετε αυτούς που μας ενοχλούν αλλά όχι με τη βοήθεια των δασκάλων σας, πρέπει να καταλάβετε ότι μας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι!!!» Επικριτικός ήταν και με τους Δασκάλους-Ματατζίδες τους οποίους επέπληξε ότι έχουν αφήσει πολύ χαλαρούς τους μαθητές.

 

Και επειδή όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος, το υπουργείο αποφάσισε ότι στην επόμενη αποτυχημένη εκπαιδευτική εκδρομή αυτοί που θα φάνε πρώτοι το ξύλο αν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους θα είναι οι μαθητές-Χρυσαυγίτες.

 

Τώρα εδώ που τα λέμε και με το δίκιο τους οι Μπάτσοι! Μέχρι πότε θα τους μαθαίνουν τη δουλειά; Ε νισάφι πια !!!

 

 

Οι φωτογραφίες είναι από το Indymedia Athens. 

ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
Facebook Twitter Google Bookmarks
 
ΣΧΟΛΙΑ: 0 | ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ / ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
 
Copyright© 2009 ΔΥΟΔΕΚΑ Α.Ε.       Ανάπτυξη εφαρμογής verve VERVE Internet & Open Source Solutions  / Διεύθυνση project FairyNetwork